• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    SNELA
    SNELA --- ---
    Ahoj, chci začít látkovat, mám měsíc starou holčičku, moje představa je určitě do začátku co nejmíň práce, takže chci začít na plenkách AIO nebo SIO, poradíte mi po jakých značkách se koukat a kterým se vyhnout?

Když jsem objednávala jiný věci, přihodila jsem si jednu plenu na zkoušku http://www.obchod-latkovepleny.cz/plena-aio-batolini-classic-barevne-balonky-na-patentky/d-71136/ a nasadila jsem jí dvakrát a hned byla durch. Myslela jsem, že stolici zadrží ta vkládací plena, ale po stranách proteklo i na spodní část pleny, tak nevím jestli je to standartní nebo je potřeba pořídit větší vlákadací plenu?

Případně budu ráda za každou radu, díky :)
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    GIMEL: Řekla bych, že ne. Vlna je v tomhle dost tvrdohlavá.
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    srazily se mi vlňáky velikosti L asi tak na velikost S. To už asi nezachráním? :/
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    FRENNET: To tezko rict, treba jen nesedi.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Mam tady par AIO plen zn. T-tomi a do nich jejich vkladacky a pak takove chlupate supersave. No a nekdy ji kolem stehen protecou? Co delam spatne? Malo vkladacek, spatne obleceni nebo co? Nebo spatna znacka?
    CHANA
    CHANA --- ---
    Nezbavujete se prosím někdo tréninkových kalhotek? Praha nebo pošta. Nemusí dělat parádu, klidně oprané...
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Zahnutí okraje vzadu....to bude možná ono. Mě nevadí, že v tom má velký zadek. Spíš mi přijde ta plena dlouhá, má ji skoro na hrudník :)
    Zkusím se s tím novoskladem nějak poprat.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    DALEEN: Ten novosklad se dá tak nějak trochu zmenšit zahnutím toho širokého kraje vzadu, a buď ho nechej samotný, nebo do něj místo další čtvercovky dej jen vkladačku.
    MORPED
    MORPED --- ---
    DALEEN: ja davala novosklad + vkladacku a pak i plenku jeste jednu k vuli kyclim.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    DALEEN: Ja davala novosklad bez vkladacky, jen jednu plenu.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Jak nejlépe nainstalovat čtvercovou plenu na novorozence?
    Se synem jsem začla látkovat tak po čtyřech možná šesti týdnech (blbě se mi hojila jizva po císaři a tak jsem začala později), ale teď se cítím a hojím dobře, tak bych chtěla začít co nejdřív. Ale i když je dcerka veliká (přes čtyři kila), tak mi ta čtvercovka na ní přijde obrovská a nějak mi nejde poskládat. Synovi jsem rovnou dávala plenu složenou na osminky, což mi zatím nefunguje. A i novosklad mi přijde děsně veliký, ale byl by lepší, malá je dost průtoková :)
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    KACHNY: za me urcite sio system a par kalhotkovek a za me petit lulu, zkousela jsem toho hodne a tohle je proste nej a takovy univerzalni na kazdy dite si myslim:) mam 4 svrchnaky, cca treba 20 sio plen s vkladkama a fleece separacky, par kalhotkovek a mam teda susicku a peru obden a dobry :)
    NINGEN
    NINGEN --- ---
    KAERI: Zkusila bych jiné svrchní kalhotky. U syna se zničehonic začalo stávat to samý, bez nějaké příčiny, zkusila jsem jinou značku svrchňáků a bylo to ok. Dokonce jsme se po čase i vrátili zpátky k těm protékajícím a bez problémů je používali dalších x měsíců. Můj tip je, že prostě jak rostl, tak mu přestaly ty původní 100% sedět a po čase, když trochu povyrostl, se to zase srovnalo.
    KAERI
    KAERI --- ---
    Hm. Látkuju mladší už cca čtvrt roku - kombinace bavlněných čtvercových plen a těchhle kalhotek: http://pleny.heureka.cz/batolini-svrchni-kalhotky-polyesterky-zlute-l-9-15-kg/

Donedávna absolutní spokojenost, pak začala zničehonic u nohou protékat, pak zas na tři týdny přestala a teď zase. Moc mě nebaví neustále ji převlékat, často proteče i když pleny ani nejsou pořádně nasáklé. A hlavně sakra vůbec netuším, čím to?? Nějaké nápady? Zkusila jsem povolit patentky, aby to bylo na větší velikost, vrátit je zpátky, místo dvou plen dávám dovnitř tři a moc to nepomaha. Máte ěnkdo podobnou zkušenost?
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    DUFFKA: dik tak ja nejdriv ozkousim od Renfri a pak uvidim :o)
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    KACHNY: kdybys chtela, muzu ti popsat svoji vybavu pro dvojcata... ;) nebo klidne i ukazu a vysvetlim...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    a koukam, ze jeste pop-iny..
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    KACHNY: koukla jsem na to, mam tu Fuzzi Bunz, Real easy (hip hip), Charlie banana, Baby Lucy, Sketch a Bambino Mio, to je pro zacatek aspon nejakej vzorek, jak to vlastne funguje, klidne to vezmu i s prednaskou :-D
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    RENFRI: super!!
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    KACHNY: Muzu ti prenechat zbytky po Majde, vetsinu uz jsem poslala dal, ale nejake mi zbyly porad doma, na ozkouseni idealni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam