• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    HC_: Ha, ještěže jsem ty už hodně jeté nevyhodila! Lenost se vyplácí! :-) A má to další bonus - aby mi to nebylo moc blbý, vyberu si další plínu! :-)
    MORPED
    MORPED --- ---
    HC_: musim rict,ze su mega spokojena s vasima svrchnackama,uz jsem jich par vyzkousela,ale od tebe jsou nej.
    HC_
    HC_ --- ---
    ZU_22: co jde opravit, opravujeme, co nejde měníme:)
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    DUFFKA: ja to nereklamovala, chtela jsem to za poplatek prisit, protoze jsem nevedela co jinyho s tim delat a od nich je to asi nejlepsi....a oni mi nabidli tohle...:)
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    DUFFKA: ja to nereklamovala, chtela jsem to za poplatek prisit, protoze jsem nevedela co jinyho s tim delat a od nich je to asi nejlepsi....a oni mi nabidli tohle...:)
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    ZU_22: .Tyjo, diky za tip... ;) stalo se mi to taky, ale bylo mi trapny to reklamovat... ;)
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    Chtela bych opet pochvalit Petit lulu, utrhl se mi patentek ze svrchnaku po zaruce a uz podruhe mi nabidli, abych si vybrala jakekoliv nove, coz u nove kolekce je dvojita radost!) Po vybrani jsem je mela druhy den doma!;) parada a doporucuji;)
    HC_
    HC_ --- ---
    Holky podpořte dobrou věc, prosím sdílejte. V hlavní roli naše pleny :)

Pomozte nám změnit myšlení maminek používajících jednorázové pleny! Podpořte projekt "Plenkový servis"! https://www.hithit.com/cs/project/1710
    KYO
    KYO --- ---
    mala mi rychle vyrostla z tehlech minimimi svrchnich kalhotek, mam dvoje - bile a fialove. Kdyby nekdo chtel - posta :)

MiniMimi svrchní kalhotky - Bamboolik
    http://www.bamboolik.cz/...ni-pleny/ai2-2-15-kg/mini-mimi-2-6-kg/minimimi-svrchni-kalhotky-1589.html
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Přiznávám, že dávám na noc jednorázovku a nepřebaluju. Prostě uložím na noc a přebaluju až ráno. Zastávám názor, že v noci se spí, tudíž s dítětem moc nemanipuluju, jen přendám z postýlky do postele na kojení.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    RYNA: Já podle potřeby přebaluju i v noci, ale dítě se nebudí. Když byla malinká a někdy se vzbudila, tak jsem jí dala prso a uspala. Za chvilku budeš umět přebalovat i po tmě, tak vám to taky půjde :-)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    RYNA: nee, nebudim. Ona jak se vzbudila na kojeni, tak jsem ji nakojila a pak skontrolovala plinu. Jak byla sucha, tak nic a jak byla durch, tak jsem ji vymenila. Ze zacatku se teda budila na kojeni co dve hodky. Pak uz jenom jednou kolem pulnoci-jedne a to teda mokra byla malokdy. No ja nekde cetla, ze jak decko dobre a tvrde spi, tak ani necura. Jako sama bych ji nebudila ani uz ani nahodou, jednou jsem to zkusila a bylo z toho rvouci a nespaci peklo. Ona i ja jsme byly podrazdene a nevyspale, takze to nechavam na ni.
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    RYNA: Ta moje taky hrozně čůrá, ale prý je to tak dobře, když čůraj co to dá :)
    RYNA
    RYNA --- ---
    Teda já vám ty nečůrací děti skoro závidím. Já mám doma úplnou Niagáru!
    FRENNET: Takže ji na přebalování i budíš? Já přebaluju, když si řekne nebo se vzbudí, ale to zpravidla není častěji než jednou za dvě hodiny (no, občas pak zase třeba dvakrát třikrát rychle za sebou). Plína je v tu chvíli už zcela durch (a to dávám dvě savé vrstvy), ale neumím si představit, že bych ho budila častěji...
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    JANISKA: hele to je divný, že je nemas suchý. Ja susim do skrine a konopny Babyidea a Popoliny mám krasne suchy.
    K tomu obrimu zadečku, taky jsem ho řešila, ale nakonec jsem se na to vyprdla. Mala ma větší zadek, no. Davala jsem jeden čtverec a menila ho co hodku no. Pal jsem přikoupila dalsi typy plenek. V noci jsem di vsimla, že první půlku noci necurala (tak do půlnoci)a pak už jo. Takže jsem ji prebalovala jenom jednou v noci a pak brzo ráno (kolem 4-5) jak se vzbudila na kojení.
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    Jaky mate prosim zkusenosti s tots bots aio?
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    SNELA: jo to vypadá jakože to je ono. A ty gatě, určitě bych to zkusila, pokazit se tím asi nic nedá
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    RYNA: Ono pokud by měl s kyčlemi problémy a musela bys dávat abdukční balení, tak ho pak už na bok nepoložíš. Prostě to nepůjde, protože to abdukční balení nedovolí dát nožky k sobě. Ale to řeš až v okamžiku, kdy to nastane.
    Zatím ho dávej spát tak jak je mu pohodlné a jak tobě se to zdá vhodné ;)
    RYNA
    RYNA --- ---
    DALEEN: jo, máš pravdu, nejlepší je najít si vlastní cestu.
    Mně šlo o to, že prcek na boku spí spokojeně a nemáme s tím problém, jen to divně vypadá, tak jsem se chtěla ujistit, zda to není špatně. Zeptám se na to ortopeda při kontrole kyčlí, ale asi to přestanu řešit.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Ono je to každých pár let jiné. Někdy se doporučuje dávat dítě na tvrdou podložku, někdy ne, někdy na bok, někdy na záda..... Ve výsledku si každý musí najít co mu vyhovuje.
    Já mám u obou odzkoušené spaní na zádech (jinak to prostě kvůli těm kyčlím nejde) a v péřové zavinovačce, lépe řečeno na ní. Zavinování se jaksi u nás nekoná (syn to nesnášel a dcera by i chtěla, ale zas kvůli té dečce to prostě nejde). Takže spí pěkně v měkkém teplém pelíšku.
    Oba jsou spokojení, zdraví a nedusí se. Ale je to prostě o pocitu a o tom, co komu vyhovuje.

Tak bych i řekla, že pokud se ti, RYNA, nelíbí jak má při spaní na boku nožičky, zkus to nějak jinak a uvidíš. Buď to bude lepší, nebo se zas vrátíte ke spaní na boku.

Kamarádce spal chlapeček zásadně jen a pouze na břiše. Můj syn zas na břiše začal spát až když se na něj sám ve spánku zvládnul otočit, což bylo tak kolem třičtvrtě roku.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    RYNA: se starší bylo odříhávání taky proces, vertikálně jsem ji prostě neudržela, ale našla jsem, že se může taky položit na bříško přes tvoje natažený nohy, to fungovalo docela dobře. Ale často si neodříhla a bylo to taky ok, i na zádech, oni když náhodou blinkají, tak tu hlavu mají stejně stočenou na bok a vyteče to. Ale samozřejmě jsem dávala hlavně na bok. Jinak kamarádi žijou v Belgii/Lucembursku a tam třeba pediatři doporučujou dávat na záda.
    A mladší teď je občas ochotná usnout akorát na břiše, no, někdy ji tak nechám i v noci...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam