• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    Poradte prosim s vyberem susicky - pamatuju si minule vsude po dome ty oroseny okna pri suseni plinek, tak jsem se odhodlala s prichodem druheho ditka investovat. S jakou znackou/konkretnim typem jste spokojene? Pracku mam na 6 kg, rada bych se vesla do 15000Kc... Diky moc!
    MISERY
    MISERY --- ---
    HC_: To jsem si přečetla už pozdě, byla jsem tam dneska za váma mrknout :-) Ale ve 12 bych tam být stejně nemohla, mám vycházky až od jedné, ale děkuju :-) Každopádně děkuju i za vysvětlení, docela hezkou chvíli se nám (mne a mojí mamince) věnovala mladá paní (tuším, že říkala, že dělá u vás expedici) a všechno nám vysvětlila, takže už v tom nejsem tak ztracená, jako jsem byla na začátku :-) Až mé těhotenství ještě o kousek pokročí, tak si určitě nějaké pleny objednám, moc se mi líbí. Díky! :)
    SNELA
    SNELA --- ---
    HC_: super díky
    HC_
    HC_ --- ---
    SNELA: ano na mírný stupeň (svrchňáky vůbec)
    HC_
    HC_ --- ---
    MISERY: mám zastav se dnes ve 12h, bude je rozdávat můj muž před hlavním vchodem (bude mít v ruce naší plenu):)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    SANCHA: je tu k tomu přímo klub, s látkujícíma je ten průnik docela velkej. (jsem na mobilu, odkaz nehodím)
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    Je tu někdo, kdo praktikuje bezplenkovou metodu?
    SNELA
    SNELA --- ---
    OT...Sušička..

Ahoj, chci se zeptat,jaký máte zkušenosti se sušičkou? Prosím o všechny postřehy, výhody - nevýhody, případně s jakou značkou máte zkušenost a na co si při výběru dát pozor ?

A otázka hlavně na HC_: všechny pleny PL se dají sušičkovat v pohodě ?

Děkuju
    MISERY
    MISERY --- ---
    HC_: Tak přemýšlím, že bych se zastavila už zítra, jsem pořád na PN (ale mám vycházky!) :-)
    Náhodou jsou ještě nějaké volné vstupenky, můžu si o ní napsat mailem? :-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    Tak už mám dvoje novorozenecké Petit Lulu, vypadají dobře, sedí i na čtvercovky. A ještě jsem objevila taktéž novorozenecké Rumparooz, které jdou navíc díky patentkam zmenšovat, což je u našeho kojence s váhou 2,770 vyhoda.
    MISERY
    MISERY --- ---
    HC_: No jo, já jindy se tam asi nedostanu, na neschopence už nejspíš nebudu a dovolenou nemám :( Jinak ta představa, že tam bude mrtě lidí, mne taky moc neláká, ale co se dá dělat...
    HC_
    HC_ --- ---
    MISERY: sobota bývá masakr, co se týče lidí, ale budeme tam 4, tak se prostě rozkrájíme :-)
    MISERY
    MISERY --- ---
    HC_: Super, nejspíš desátého v sobotu bych tam dorazila snad i s kolegyní :-)
    HC_
    HC_ --- ---
    MISERY: no jasný, doraž :-)
    MISERY
    MISERY --- ---
    Já bych potřebovala nějak poradit s těma plenama, vůbec se v tom nevyznám, těch výrobků je strašně moc. Když bych dorazila na ten veletrh, bude mít někdo čas se mi věnovat a všechno mi vysvětlit a ukázat? :-)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    HC_: Jo, já se zastavím a potáhnu si domů balík dalších plen, které prostě nepotřebuju :) Ba ne, chrání mě to, že mateřská mi dorazí až po veletrhu. Ale zastavím se moc ráda.
    HC_
    HC_ --- ---
    KOTENCE: jj muž to zbouchal z 60ti starých palet, které rozebral prkénko po prkénku:)

DALEEN: jen se zastav, kdyby jen na pokec :-)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    HC_: Na veletrh se chystám....to si budu muset asi dávat velký pozor abych moc neutrácela :) Já ty tvoje pleny fakt miluju
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    HC_: Hezký, máte čím dál větší stánek, že jo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam