• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    DALEEN: tak to by bylo na nobelovku, kdyby ho to naučilo na nočník :) tak naivní věru nejsem :) vidím, že už toho v plence tolik nemá, že toho hodně vyčurá do nočníku, tak bych to chtěla zkusit, dík za tipy děvčata
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    SHEDLO: Existují tréninkové kalhotky. Ale jde spíš o pojistku, když se dítěti stane nehoda. Na nočník ho to nenaučí. Jen to většinou nevypadá jako plena, ale už jako spodní prádlo. Takže dítě se může cítit "velké".
    Dělá Bamboolik, GroVia, BambinoMio....
    Koukni na Bránu k dětem, mají docela výběr.
    Osvědčenou značku nemám. Moje dítě tuhle vývojovou etapu přeskočilo. Tedy buď měl pleny a nebo šel na nočník. Něco jako učůrnutí se u něj nekonalo. Takže jsem sice pořídila tréninkové kalhotky, ale byly mi k ničemu.
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    pry existuji nejaky sikovny latkovy plenky na trenovani nocniku, asi ze se daji dobre a rychle sundat, nedoporucite mi nejakou znacku osvedcenou? dik :)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: Diky, ze jsi taky punkac :)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    PETRUSKA: já nežehlím nic, takže teď jsem na miminko zase všechno jen vyprala, plus sušička (tam samozřejmě nedávám pleny, které to nesnesou).
    SINSEMILLA: taky jsem punkáč :-)
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    TRISSIE: ja teda peru uplne vse nove!!! souhlas s tebou:)
    KYO
    KYO --- ---
    RYNA: peru na 90 a pak davam do susicky, tim padem nezehlim.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    TRISSIE: ja taky ne. Diteti spodni kalhotky, kdyz si vzpomenu. Mne by to bylo i lito, protoze pak uz to nikdy neni novy novy :-)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SEBIEN: to si mě uklidnila
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    se taky hlásím, že v tomhle nejsem moc poctivá...
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    TRISSIE: no jo, já vím, chemie, my zas toho nového oblečení tolik nemáme, nejsme moc nakupovací. chápu to, ale prostě to nedělám
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SINSEMILLA: asi mám na to až moc informací z toho, jak fungují továrny na textil (a to i v ČR, o Číně a podobných ani nemluvě), abych si tohle lajsla... všechno, co jde na holé tělo (u dětí úplně všechno) jde po nákupu okamžitě do pračky.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    TRISSIE: ne, nikdy nikomu, ale my jsme prostě takoví punkáči v tomhle
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SINSEMILLA: ty nepereš nové oblečení?
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    PETRUSKA: Taky jsem nezehlila, jen jsem vyprala a poskladala. A priznam se, ze oblecky jsem ani neprala, bud jsou novy anebo vytazeny vyprany po starsim.
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    A prvně jste pro mimino čtverce žehlili? Chystám se po starším vyprat veškerou výbavu a váhám, jestli alespoň v rámci přípravy na miminko bych to prvně přežehlila.. jinak teda čtverce peru na 60, suším v sušičce, ostatní dle pokynů výrobce.

A trochu mimo, ale - vyprala jsem taky už všechny oblečky a hodila do sušičky a teď váhám, jestli je prvně přežehlit, nebo je nechat být. Jakože pak už jsem taky ty mikrověcičky nežehlila, ale prvně jsem je vyžehlený měla - jak to máte vy?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RYNA: peru na 60, nežehlím, suším v sušičce.
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    RYNA: peru na 60 a nezehlim... :)
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    DENISE: Moje řeč:) Vyvářela jsem jen v šestinedělí.
    RYNA
    RYNA --- ---
    Děkuju moc všem za reakce!
    DENISE
    DENISE --- ---
    RYNA: Peru na 60 a žehlím... ale to hlavne kvůli skladu, dělá se mi lépe z vyžehlených plen.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam