• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Mate nejaky trik na oblikani latkovek vetsim miminum? Synovi je 10m a uz to pomalu vzdavam. Udrzet ty vrstvy pohromade proste nejde, nebo jsem jenom jelito? Ja mu teda sotva obliknu i papirovku, protoze ma vzdycky na praci dulezitejsi veci...a mrska se, no, jako nasrana chobotnice.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    MISERY: Já se taky hlásím s tím, že AIO považuju za nefunkční. Než jsem měla malou, říkala jsem si, jaký to bude zázrak, a teď je vůbec nepoužíváme.
    MISERY
    MISERY --- ---
    U nás aio už taky moc nefungují a ani nefungovaly. A u svrchních zase když kadí, tak i na ty svrchní. Takže bych jich potřebovala alespoň 5.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TRAMIN: :D Neumím přebalit utíkající dítě, moje pecky prostě leží. Když neleží, tak je nepřebalím.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    DALEEN: stav se mi to ukazat :-D ja jsem rada,ze ji vubec chytnu a prebalim
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TRAMIN: Mě tenhle systém na moje buclaté děti nikdy neseděl. Petit Lulu s tím fleecem sedí líp. Ale tak jako tak to kolem nožiček musí být fakt fest. Jakmile je tam škvírka, tak to proteče. Jak plena, tak svrchňáčky.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    DALEEN: aio tam maji vsitou gumicku mirne narasenou. svrchni kalhotky jsou lepsi. maji tam kolem nozicek lip vyresene kridelka.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TRAMIN: Málo utažené kolem nožiček? Ty máš bamboolik? Jak to mají řešené? Fleece okraj nebo taková tak křidélka, dvojitý lem?
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ja spis resim,ze jakmile se dite pocura,tak nejmin v pulce pripadu je mokre i bodycko v okoli nozicek. a to je teda blbe. specialne aio zvysuji statistiku, ale jedine co fakt funguje jsou jednorazove pleny eko z DM. jenze to neresi problem s latkama. ona je hubena a dlouha, hodne ziva a furt na brise. na zadech uz ji neudrzim ani pri prebalovani.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TRAMIN: Já je dávám ještě na ten fleece. Protože mě prostě nebaví dostávat tuhý obsah z pleny.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    DALEEN: mam je taky. ale pouzivam uz malo. presla jsem na fleece
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    SINSEMILLA: Já mám teď roli a půl Popoliny (tuším) a jsem z nich zoufalá. Kupovala jsem je v záchvatu nutnosti. Jako jo, dají se spláchnout do záchoda. Což zas se ty Pureo nedají. Ale jakmile mi nějaká někde zůstane a projde pračkou tak je to děs.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    DALEEN: Tyhle používáme my a jsem z nich taky nadšena a to jsem jich se synem vyzkoušela hodne
    COURT
    COURT --- ---
    SEBIEN: to mě taky napadlo. ten perlan mi přišel levnější a pevnější, vlhčené mám spíš jako cestovní pro případ nouze.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Já jsem používala tyhle separačky https://www.lekarna.cz/detska-plenka-separacni-prirodni-puero-150ks/ a byly skvělé. Daly se prát a daly tak pět cyklů, pak už byly hodně vetché.

Vlhčené ubrouzky jsem zkoušela taky. Spíš tedy omylem, když se mi občas nějaký dostal s plenama do pračky. Ale mají jiný rozměr, jsou menší než separačka.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    COURT: taky se dají vyprat vlhčené ubrousky (minimálně ty z DM) a použít jako separačku. Rada odsud.
    COURT
    COURT --- ---
    PISKVOR: já už to peru asi po dvacátý, zatím drží...některý se začly trochu trhat, ale na funkci to zatím nemá vliv..
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    COURT: Celulózové jsem normálně prala, daly tak 10 cyklů.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    COURT: Aha, takhle. No, rozhodně je to užitečný. Jen nevím, kolikrát se ten Perlan dá vyprat, než se taky rozpadne...
    COURT
    COURT --- ---
    PISKVOR: jo, no já viděla buď celulozové jednorázové, a ty se prát nedají, anebo bambusové/froté/bavlněné separačky, po kterých se malý vždy oprudil.. ale jak říkám, třeba jsem objevila ameriku, no..:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam