• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    TABBY: Do susicky muze na jeden puntik, ne? Ja je tam davam a myslela jsem, ze podle cedulky :-)
    TABBY
    TABBY --- ---
    Kdyby vas zajimalo, jak dlouho schne nocni bambusova plena Petit Lulu, rozlozena na prvocinitele, tak jsou to dva dny (ok, mozna 43 a ne 48 hodin). Do susicky nesmi (ne ze bych ji mela ;), takze pocet plen je nutne dimenzovat opravdu velkoryse...
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    TABBY: klidne si rekni cenu.
    TABBY
    TABBY --- ---
    TRAMIN: Koukám na ne. Bamboolik je ma ted v akci za 320. ;)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    TABBY: ja, tri nocni zcela nove bamboolik
    TABBY
    TABBY --- ---
    Pripadne tedy jestli nekdo neprodavate nocni pleny. Pres den to jaks taks jde, ovsem ty mocaly, co dcerka vyprodukuje pri spanku, ty jsou epicke...
    TABBY
    TABBY --- ---
    Mate zkusenost s nocni plenou od Petit Lulu v kombinaci se svrchnaky jinych znacek? Konkretne se mi jedna o Bambino Mio a GroVia.

Dik.
    HC_
    HC_ --- ---
    malý spam (kdyžtak mě smažte)
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    MORPED: ja mam taky zafixovano, ze ocet na bambus ne, ale na fb je to neustale vyvraceno jako mytus... takze jsem ho zacala davat na vsechny pleny a snizeni savosti nepozoruju...
    jinak taky peru ve slizu, ale porad bojuju ze zanesenou/zasmradlou prackou... :/
    MORPED
    MORPED --- ---
    BODY_SUIT: nevim jake pleny,me nic nezanaselo. Ja teda mela ctverce,misto avivaze jsem dala ocet a par kapek esence oleje! Jen ocet,myslim, nepatri k bambusu?!
    MORPED
    MORPED --- ---
    MULTICAT: zkousela si prat slizem?Po nem mi nikdy plenky nesmrdely!A je to eko!
    HC_
    HC_ --- ---
    LENZIE: jj já používám klasiku persil sensitive a nikdy jsem to neřešila, ono je na netu plno spec. návodů na praní plen, imho až moc složitejch, sanytol stačí třeba jednou za měsíc
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    HC_: Používám bambusové plenky a u nás nezabral žádný eko prášek :( Plenky smrděly a musela jsem se vrátit k běžnému prášku. Sanytol jsem zkoušela, ale i když po praní dávám ještě půlhodinový máchací program, tak se mi syn osypal. Tak dávám na každé druhé praní trochu sody a doufám, že jim to neublíží (zatím to vypadá, že dobrý).
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    Zdravím, látkování se u nás bohužel neujalo. Takže mou zásobu svrchňáků, vložných plen a separačních vložek ráda pošlu dál. Kdyby někdo chtěl, ozvěte se do pošty a nafotím. Ideál komplet. Než to hodím na bazoš, tak píši raději sem.
    MISERY
    MISERY --- ---
    Čtverce vyper normálně na 90, ty to snesou v pohodě.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    HC_: jasny, dik moc!
    HC_
    HC_ --- ---
    MULTICAT: ona ta moč je přecijen dost agresivní, ale samozřejmě mohou být některé eko prášky ok a některé nevyhovující, bohužel nemám zkušenost..jen vycházím z reklamací u našich bambusových plen (jako výrobce petitlulu), ale občas to proper normálně:)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    HC_: dik. Ja mam normalni ctverce a pak pastelky a pak jeste nejaky bavlneny nemecky kalhotkovy. Vsechno.bavlna. ja ale musim pouzivat eko prasky, zijeme v domku s ostrovnim systemem, mame jimku se dvema cisticimi predkomorami a precistenou vodu odcerpavame/pouzivame. Tak kdyztak nekdy vyperu treba u muzovych rodicu. S dezinfekci. P
    HC_
    HC_ --- ---
    MULTICAT: mno jak píše Petul_ka. Bohužel jsou eko-prášky někdy docela na škodu ač to maminky myslí dobře (samozřejmě všechny eko prášky nemůžu házet do jednoho pytle).

Dokonce se nám i stalo, že maminka eko-práškem, který nedokázal vyprat moč z plenek, zlikvidovala nové pleny do půl roku od používání. Nejen, že smrděly, ale moč je doslova rozežrala, bambus byl prodělavělý, jakoby prožralý. Pokud už smrdí, tak bych je vyprala na 60 v normálním dětském prášku a přidala Sanytol (z DM). Závisí také natom jaký typ je to plen - zda kalhotkové, nebo sio nebo vkládačky....Pokud by to bylo sio nebo vkládačky, riskla bych přeprání na 90, s tím, že u sio základny se můžou povolit gumičky (což samozřejmě nelze pak vyreklamovat), ale mohlo by to pleny zachránit, kalhotkovky určitě nevyvařovat.
    ROXXA
    ROXXA --- ---
    MULTICAT: nechces plenky baby lucy? starsi ale funkcni do 7kg, pouzivala jsem je do 7mesicu olika.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam