• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    TABBY
    TABBY --- ---
    ANNNA: Mam Bambooliky i Petit Lulu, za mne teda vede na cele care PL. Noční Bambooliky jsem kupovala zde z druhé ruky - nebyly v nich vkladky ani separacky, takze byly prakticky nepouzitelne; musela jsem dovybavit materialem od PL.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    ANNNA: typů...
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    KAI: PL jsou moje vůbec nejoblíbenější svrchnaky z cca 5-8 vyzkoušených tipů.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    KAI: vůbec! Mám teda děti spíš buclatejsi, takže ten lem někdy dost řeže. PL jsou širší a měkčí, natvaruje se to samo. Neprotéká nic.
    KAI
    KAI --- ---
    ANNNA: diky! Ja mam svrchnaky jen Bamboolik a su teda spokojena, ale Petit Lulu s emi vic libi obrazkama, tak zvazuju novorozenecky. Akorat ze Petit Lulu nemaji ten druhy maly lem kolem nozicek, ten mi u Blmboolik prijde dost dulezity, nevadi to??
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    KAI: Svrchňáky preferuji Petit Lulu (širší, měkčí, přizpůsobivější). Kalhotovky Petit Lulu nemám přímou zkušenost, Bambooliky jsou skvělý. Vkladačky preferuji Bamboolik.
    KAI
    KAI --- ---
    a nekdo srovnani svrchnaky a kalhotovky Petit Lulu a Bamboolik, prosim?
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    VERCA_ZABA: Díky :-)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    RYBKA: nemám vse v jednom, mam jen svrchni PUL kalhotky a prijdou mi ty dvoje skoro stejné, tvarem, obšitím, velikostí
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    Nemáte někdo aktuálně otestované srovnání Petit Lulu a Anavy (ideálně toho typu vše v jednom)?
    SIG
    SIG --- ---
    JANISKA: tjoo jsem jeste v noci letmo pomerila oproti unuo vkladacce pro predstavu a 14 na sirku je dooost :O ale tak zuzit se to da asi vzdy...dekuju
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    SIG: Tyjo, naše domácnost disponuje už asi dvěma krejčovskými metry, deseti pravítky, třemi skládacími metry a dvěma pásmy, ale od doby, co chce starší dcera všechno "měřit", nemůžu nikdy nic z toho najít. Ale pamatuju si, že jsem se při tvorbě (dva a půl roku zpátky) řídila velikostí flísovek od bambooliku, tzn. pokud se jejich míry od tý doby nezměnily, bude to 14x30 cm. A jsem spokojená
    SIG
    SIG --- ---
    SIG: jeste bych si poprosila nejakej osvedcenej rozmer :)
    SIG
    SIG --- ---
    JANISKA: presne to jsem chtela slyset :) diky jdem strihat.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    SIG: neobsivam a netřepí se
    SIG
    SIG --- ---
    Kdyz nastrihate separacky z ty deky, obsivate to nejak nebo nechate naholo?
    TER8K
    TER8K --- ---
    ANNNA: Mně vyhovují s kšandami MILE a VINTIES :)
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    ANNNA: bamboolik dela super bambusovy, ale sedely pres plinu i z tchiba
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Odkud kupujete punčocháče, aby dobře padly přes olátkovaný zadek? Punčocháčky se mi nějak rozutíkaly, onosily, nebo jsou růžovo-růžový, tak musím obměnit. A některý firmy dělají snad bokovky, nebo co... aktuálně budu shánět vel. 68.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ALDEMIK: ráda jim dám dobrý domov :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam