• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    SARKUSA666
    SARKUSA666 --- ---
    Natahovací AIO jsem ještě neviděla...Hodně maminek to řeší denní nebo noční kalhotkovou plenou (záleží na jak velké a učůrané dítko plenku chcete) Možností jsou i natahovací kalhotkové plenky (Bubugau, ByVeru) a na ně natahovací PUL nebo vlněné svrchní kalhotky. Nebo potom tréninkové kalhotky od KatyvBaby - jsou to takové PUL kalhotky, do kterých se pomocí patentků nacvakne savá vrstva (ekodecko.cz)
    TABBY
    TABBY --- ---
    Máte tip na noční plenu, která by byla AIO a natahovací? (Koukala jsem na Petit Lulu, a tam nic.) Potřebuji pro dítě na spaní do školky.
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    GUDRUN: To je fakt, legíny teda občas taky peru, ale ne tak často. Jsem teď zvědavá na svoje svetříčky do práce, těch pár černých mám.

Já mám docela drobné dítě a skládám stále novosklad, mám to v ruce a jsem líná se učit něco nového:)) zatím to funguje. Přidávám teď (pár týdnů) navíc tenčí plínku na osminy nebo froté žínku z Ikea, ta mi přijde velikostně a savostí super.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    GUDRUN: vlastně mi šlo o to, jestli není něco na vychytání chlupů, jako vím, že se někdy dává do sušičky tenisák, tak jestli není podobný trik na chlupy
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ANTIHERO: nebo nenošíš moc černou :-) černý džíny to nechytají, ale treba legíny děsně.
    btw jak ctvercujes větší dítě, co už není na novosklad? na draka a osminy jako vkladacku?
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    CAMELLA:
    GUDRUN: Tak to mám štěstí nebo blbě vidím :) Taky používám prakticky jen čtverce, už teda rok a točím jich dost málo...
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ANTIHERO: zatím používáme téměř výhradně čtverce, bude to jejich stavem, nejsou nové. Peru na 60C, takže teplotou to nebude.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ANTIHERO: mě to tedy čtverce taky delaj, peru sensitive denkmitem na 60.
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    GUDRUN: Tak se slizem zkušenost nemám, ale žádný konvenční ani eko (sonett) prášky mi tohle nikdy nedělaly. Plíny napřed máchám a pak peru na 60 s dalším mácháním navilc. Nemůže ten problém dělat třeba vyšší teplota?
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    GUDRUN: to chápu, já peru cca jednou za tři dny a buď dávám ten prázdný cyklus, nebo po latkovkach peru ručníky/povlečení/světle pradlo
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CAMELLA: můžu zkusit jen máchání, 18minut, ale máchám látkovky kazdej den a máchat po tom ještě jednou celou pračku je takový neekologický :-/

ANTIHERO: plíny v prásku z kokosovýho mejdla a prací sody, svoje černý v slizu z jelena.
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    GUDRUN: V čem pereš a na kolik?
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    GUDRUN: já ten prázdný cyklus pouzivam, stačí ten nejkratší (moje pracka umí 20min).
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    nemáte tip, jak řešit bílý chloupky po praní čtvercovek v pračce? mám hodně černýho oblečení a je nedůstojně bíle chlupatý... prázdnej cyklus pokaždé by byl overkill trochu... díky
    KAI
    KAI --- ---
    ANNNA: :D to zas přejde ;)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    MAAJAA:
    KLAIR:
    KAI: Děkuji za příspěvky. Hádejte co?
    Kouzlo nyxu. Během dneška mrně spořádaně leželo a nechalo se zabavit jakoukoliv maličkostí, kterou po mně předchozí dny vztekle metalo...
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    TABBY
    TABBY --- ---
    KLAIR: Foto tebe s lachtanem v puse? Prosim :-)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ted jsem poprvé oblíkla po koupání bez řevu - dostal do vany lachtana v plavacím kruhu, je to asi 7 cm velké. Rád to nosí v puse. Strčí to mezi rty a něco si dělá. A furt to cpe nám. Tak jsem to měla v puse na přebalování, koukal, smál se jak blbej, a nechal se přebalit :)
    KAI
    KAI --- ---
    ANNNA: písničky, říkanky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam