Ahoj, chtěla bych moc poprosit o radu. Zatím nemám s látkovkama vůbec zkušenost a mimino ještě není na světě, každopádně chci bejt připravená, abych to hned na začátku nevzdala.
Koupila jsem z druhý ruky sadu - pár svrchních kalhotek (starší verze Bamboolik s patentkami, potom The Pop-in a Flip, viz druhá fotka), vkládačky (tvarované Bamboolik na patentky, krátké, co se dají připnout na ně, a pak dlouhé rovné bez patentek, značka neznámá) + nějaké AIO Bamboolik.
Chápu, jak fungují ty Bamboolik v kombinaci s tvarovanou plenou na patentky, tam je mi snad všechno jasné, ale chci se zeptat, co s těmi dvěma ostatními značkami. Ty nemají vevnitř patentky, což mě trochu znervózňuje. Budou fungovat v kombinaci s tou dlouhou vkládačkou? Stačí tam prostě vložit a pak si jenom pohlídat “utažení” té svrchní plenky, neposouvá se to tam nějak? Zkoušela jsem dovnitř zapnout i tu tvarovanou plenku a celkem to jde - u té zas mám jistější pocit, že by nic nevyteklo bokem, toho se trochu bojím u těch netvarovaných obdelníků.
Další, co mě zajímá u těch obdelníků, je materiál - z jedné strany jsou hrubší (asi flís?), z druhé hladké, je to trochu vidět na fotce. Co je lepší u malých miminek?
Pak se chci ještě zeptat, kolik je dobré mít doma cca svrchních kalhotek. Mám jich asi 6 a potom 6 těch AIO, které jsou ale asi vhodnější spíš někam na ven a na cesty, na doma asi zbytečný.
Omlouvám se za takovou sondu, ale moc holek kolem mě nelátkuje, nebo začaly až o dost později a mají modernější verze, tak se nemám moc s kým poradit :/ Budu ráda za všechny zkušenosti a tipy.