• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    TERUSEZBUSE
    TERUSEZBUSE --- ---
    ahoj, asi hloupej dotaz, ale daj se nějak využít svrchňáky co už protejkaj? je mi jich líto…

GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    Zbavuji se látkovací výbavy, je toho hodně, především kalhotkovky Anavy. Mám to vypsané, fotky ráda pošlu. Kdyby vás něco zaujalo, napište. Chci se toho zbavit, takže levně, hlavně ať je to pryč 😃 Případně uvítám i radu, kde se to na FB dobře prodává, jestli jsou nějaké specializované skupiny. Děkuju!

PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    Pridam se k jarnimu uklidu :) Nabizim vlnaky Disana, mix velikosti (z druhe ruky, mnou nepouzivane), petit lulu treninkove vcetne vkladacek, petit lulu dlouhe vkladacky, anavy kratke. vsechny vkladacky pouzivane. svrchnaky mix ruznych znacek a velikosti, vetsina nepouzita. Za odnos z Dejvic za neco dobreho ;) Muzu i odnyst na zasilkovnu, pokud mi poslete kod.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    Nabízím 8ks chobotové plenky Haipa Daipa Pastelka, 11ks velkých vkládaček Xkko a 6ks různých svrchňáků, už 2r námi nepoužívané, takže bez záruky. Přidám balík perlanu, viz foto. Nusle nebo Zásilkovna. Jen tak nebo za něco dobrého.

GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    Noční látkování - svrchňáky:
    Anavy fleecová jednovelikostní 50Kč
    Popolini vlněná jednovelikostní, fleky mezi nohami, jinak krásně pružné gumičky, vel M, 150Kč
    Disana vlňáky 74/80 bordó, nošené bez vad 180Kč
    Disana vlňáky 86/92 smetanové, nošené bez vad 180Kč
    Popoliny vlňáky natahovací, 86/92, proužkované, zevnitř malá dírka, ale nehýbe se, 150Kč
    Přidám zbyteček lanolinové lázně Ulrich
    V případě odběru celku 600Kč
    Osobně Nusle nebo Zásilkovna
    Poradíte případně, jaká je vhodná skupina na prodej na FB a jestli jsou ty ceny OK? Jestli ne, klidně nabídněte. Díky.

HC_
    HC_ --- ---
    Mám tu po delší době malý spam od nás z Petit Lulu. Třeba se někomu hodí, ty produkty jsou do konce roku za supr cenu.. bohužel i firmy šijící látkové pleny u nás postihl covid, budu ráda, když nás podpoříte, ale pochopím, když to smáznete.. díky. https://www.petitlulu.cz/sleva-c1482/
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    Ahoj, chtěla bych moc poprosit o radu. Zatím nemám s látkovkama vůbec zkušenost a mimino ještě není na světě, každopádně chci bejt připravená, abych to hned na začátku nevzdala.
    Koupila jsem z druhý ruky sadu - pár svrchních kalhotek (starší verze Bamboolik s patentkami, potom The Pop-in a Flip, viz druhá fotka), vkládačky (tvarované Bamboolik na patentky, krátké, co se dají připnout na ně, a pak dlouhé rovné bez patentek, značka neznámá) + nějaké AIO Bamboolik.
    Chápu, jak fungují ty Bamboolik v kombinaci s tvarovanou plenou na patentky, tam je mi snad všechno jasné, ale chci se zeptat, co s těmi dvěma ostatními značkami. Ty nemají vevnitř patentky, což mě trochu znervózňuje. Budou fungovat v kombinaci s tou dlouhou vkládačkou? Stačí tam prostě vložit a pak si jenom pohlídat “utažení” té svrchní plenky, neposouvá se to tam nějak? Zkoušela jsem dovnitř zapnout i tu tvarovanou plenku a celkem to jde - u té zas mám jistější pocit, že by nic nevyteklo bokem, toho se trochu bojím u těch netvarovaných obdelníků.
    Další, co mě zajímá u těch obdelníků, je materiál - z jedné strany jsou hrubší (asi flís?), z druhé hladké, je to trochu vidět na fotce. Co je lepší u malých miminek?
    Pak se chci ještě zeptat, kolik je dobré mít doma cca svrchních kalhotek. Mám jich asi 6 a potom 6 těch AIO, které jsou ale asi vhodnější spíš někam na ven a na cesty, na doma asi zbytečný.
    Omlouvám se za takovou sondu, ale moc holek kolem mě nelátkuje, nebo začaly až o dost později a mají modernější verze, tak se nemám moc s kým poradit :/ Budu ráda za všechny zkušenosti a tipy.

CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    KLAIR: Tohle je to Puero, kupovala jsem cca dva týdny zpět na mall, ale už tehdy to bylo skoro vyprodané

SMARTCHIN
    SMARTCHIN --- ---
    KLAIR: Nakoupila jsem pro jistotu tři typy, klidně je rozbalím a vyfotím, ale nejsem si jistá, že z toho něco vykoukáš. Zleva je to viskóza s celulózou, celulóza a bambus. Ty první by měly být vhodné na vaječinu, zbytek spíš na tužší stolici.

HC_
    HC_ --- ---
    Srdečně Vás zveme na veletrh FOR KIDS v Praze. http://forkids.cz/

(Budeme mít sebou i II. jakost - nové výrobky s min. vadami za super ceny.)

NABÍDKA BRIGÁDY NA STÁNKU PETIT LULU
    Onemocněla nám kolegyně a na poslední chvíli sháníme brigádnici (možná i 2) na prodej našich plen na stánku veletrhu FOR KIDS příští týden hlavně ve čtvrtek 12.4. (a případně i pátek 13.4.). Ideálně nějakou maminku/tatínka, co má zkušenost s našimi plenami, nebo aspoň s látkovkami... Odměna jak finanční, tak i materiální (plenková),)

Prosím zachraňte nás a ozvěte se co nejdříve na email infopetitlulu@gmail.com

Zároveň mohu nabídnout free vstupenky na tomtéž emailu, ale napište, že jste z nyxu..
    HC_
    HC_ --- ---
    Dovolím si malou reklamu, (kdyžtak mě smažte) :)

Nepropásněte PULL-UPKOVÝ TÝDEN S PETIT LULU na
    https://www.petitlulu.eu/cs/kategorie-produktu/akce/
    a tady náš Hugo :)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    TAPINA: Tak tohle vypadá na, ehm, zajímavou myšlenku. Jako zkusit to můžeš ;)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    NIENNA: Když já mám jenom ty vícevrstvé (a pár vkládaček na noc) a nechce se mi kupovat zas něco úplně jiného. Možná ten "Safari fold" tady z toho, potřebuju zvýšit počet vrstev vzadu, kam to vleže teče.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Uf, tak mi právě poslala fotku jedné z hodně rozpadlých plínek. Celkem drsný... prý to vždycky dělá jenom ta spodní strana s fleecem...
    Každá plína má prý za sebou odhadem cca 500 cyklů. Pere většinou na 40, někdy 60, vždy máchání navíc. Cca v 10 cyklech před rokem byl ocet, jinak ne, a plíny se začaly sypat teďka.

Jediné, co mě napadá, jestli to nebude tou teplotou... A nebo holt ten Persil?

Každopádně jak to vidím, můžu být ráda za svoje prkýnka ;)

HC_
    HC_ --- ---
    malý spam (kdyžtak mě smažte)
    TABBY
    TABBY --- ---
    Nehodily by se nektere z vas plavecky Bambino Mio? Objevila jsem je ted na pude v hodne hluboke vrstve textilu, takze dcerce jsou uz male - je to vel. 7 - 9 kg. Byly by zdarma (za postovne); je treba vymenit guma v pase a u jedne manzety. Jinak jsou pekne, bez der ci fleku, po jednom ditete.

TABBY
    TABBY --- ---
    TABBY: Do toho se davaji tyhle pleny:

Takhle prelozene:

TABBY
    TABBY --- ---
    Ja mam tyhle. To je jenom nepromokava slupka.

TABBY
    TABBY --- ---
    VERCA_ZABA:

Tohle je hadrove. Pres to mas jeste pul svrchnaky, aby to neprotekalo.

Pri AIO to je sesite dohromady.
    HC_
    HC_ --- ---

jeste jsem nestihla dát na stránky, nicméně svrchní kalhotky PL zevnitř vypadají takto..dvojitá pul vrstva zajištuje větší životnost kalhotek..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam