• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    HC_
    HC_ --- ---

jeste jsem nestihla dát na stránky, nicméně svrchní kalhotky PL zevnitř vypadají takto..dvojitá pul vrstva zajištuje větší životnost kalhotek..
    LITTLE_SISTER
    LITTLE_SISTER --- ---
    ELGEMA: tak ty svrchňáky Bamboolik opravdu patentky na přicvaknutí jádra mají, přehlídla jsem. nicméně používám ty bez. jednu čtvercovou plínu a na to jádro. na doma mi obvykle stačí i jen ta jedna čtvercová
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    DALEEN: je to tim olemovane, zbytek je pul.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    PROMETHEA: Tak koukni ještě na bamboolik. Ten má svrchňáčky s takouvou kapsičkou. Ale fleece se myslím u nich nekoná vůbec.
    Ale moc nevím na co by ten fleece vepředu a vzadu měl být, tam je plena.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    PROMETHEA: Taky yháček dělá nebo minimálně dělal určitě xl plíny. Ale spíš na široký, než dlouhý :/
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    DALEEN: dekuju za odpovedi
    TRISSIE: moje dcera mela v 6,5 mesicich skoro 10 kg…ted bude mit urcite tak 12 a je spis dlouha nez siroka, takze ji jsou ty kalhotky kratky a vypada jak hiphoper s koltem proklate nizko

petitlulu jsem mela objednany, ale nevyhovovaly mi, pac nemaj kapsicku na plenu a nejsou vepredu a vzadu (to casti ktera se dotyka kuze) s fleecem - ted koukam na to, ze u petitlulu je fleecovej jenom lem, bohuzel na fotkach neni ten vnitrek kalhotek
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    PROMETHEA: Běžnou velikost Petit Lulu zapne moje 20m dcera s jedenácti kily.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PROMETHEA: maxi XXL od petitlulu: http://www.petitlulu.cz/kategorie-produktu/svrchni-kalhotky/maxi-xl/
    byly i našemu dvouletému patnáctikilovému "miminku".
    Ale teda přijde mi, že pro devítiměsíční, i když velkou, jsi prostě narazila na značku, která je extrémně malá... dvojčata měla látkové pleny cca do 20 měsíců a se svrchňáčky jsme si vystačili s normální velikostí od PL...
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    prosim jaky vyrobce ma vetsi velikost svrchnich kalhotek?
    mame milovia s fleecem vevnitr a uz dcerce (ktera je extremne velka na svuj vek 8,5m) zacinaj bejt maly…
    mame tyhle one size
    Milovia Mikrofleece Pocket Stoffwindel OneSize - Made in EU
    http://die-besten-stoffwindeln.de/...a/milovia-pocket-mikrofleece/milovia-fleece-mikro-aio-toadstool
    MISERY
    MISERY --- ---
    TRAMIN: Tak jedny svrchní na patentky zkusit koupit můžeš, to už není taková finanční vražda :) A nebo zkus ty navlíkací, já už je koupila a budu zkoušet dávat, vzhledem k tomu, že Sofi už do nočníku v pohodě čůrá a do plíny nekadí (výjimečně, když prostě si nevšimnu).
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    MISERY: to se trochu blbe dela, kdyz mam kompletni sadu navic ta prisera jde s bidou prebalit takhle jak bych se trefovala poslepu patentkama netusim, kdyz i na obleceni u toho šedivim.
    ona jak je hodne aktivni a pohybliva uz od zacatku, tak tedka se prebalovat nechce. uz nepomaha ani davat ji veci na zabaveni. budu stastna, jestli se nam podari ji dostat v lete na nocnik, protoze tohle je fakt o nervy.
    vzteka se, vresti, utika mi...
    MISERY
    MISERY --- ---
    TRAMIN: Hele, jednou se nám to stalo, asi jsem ji to blbě nasadila, protože od té doby už zase ne. Ale asi záleží na proporcích děcka. Někde radí používat patentky místo sz.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TRAMIN: Mari se to právě když už, tak přehrnovalo přes ten sucháč. Asi měla větší špek na břiše :D
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    DALEEN: no ono tady celkem podobne. ale jak si sedne, tak se ji ta spodni vrstva shrne a pak ma na brisku cervene
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TRAMIN: Mám svrchňáčky Petit Lulu a ty neřežou. Sucháč je dost daleko od kraje, kraj je olemovane fleece. A když už, tak se přehrne okraj ven přes sucháč. Navíc tedy jsou ty konce oblé a hladce začištěné, neškrábou.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    kdo mate pleny se suchačem. taky bojujete s rezanim kraje zipu do briska?
    ELGEMA
    ELGEMA --- ---
    LITTLE_SISTER: chtěla bych si do bambooliku taky ušít nějaké vkladačky, ty jejich základny jsou na můj vkus předražené. Nevadí když tam pak nacvaknu tu patentku? Nevím, jak se to chová, aby okolo neprotékalo.
    LITTLE_SISTER
    LITTLE_SISTER --- ---
    MISERY: to si nemyslím, můj 7kiláč v nich má celkem rezervu. nakoupila jsem jádra bez patentek
    MISERY
    MISERY --- ---
    LITTLE_SISTER: Tak to budou asi novorozenecké, hm?
    LITTLE_SISTER
    LITTLE_SISTER --- ---
    JANISKA: na těch Bamboolik, co mám, patentky vevnitř nejsou. nakonec jsem objednala obyč. svrchňáky a pár zkušebních jader bez patentek, ušiju si další podle nich sama...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam