• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMENIMalta
    LEANKA
    LEANKA --- ---
    ulička v Mdině
    LEANKA
    LEANKA --- ---
    St. Paul catacombs, Rabat

ulička v Mdině

výhled z Mdiny

LEANKA
    LEANKA --- ---
    Valeta

Kostel ve Sliemě

Gnejna bay
    LEANKA
    LEANKA --- ---
    Popeye village

Comino a Modrá laguna

ryby v Modrý laguně
    LEANKA
    LEANKA --- ---
    Výhled na přístav ve Sliemě,Manoel island a v pozadí Valeta

Dingli clifs

Filfla island
    THERESA
    THERESA --- ---
    mas tam nejaky pisecny vetsinou sou plny turistu pres sezonu a pak mas pisecny takovy kam se nedostanes kdyz to tam neznas.. jinak kameny a kameny bloky, Gozo je hezky ja si to spletla s Comminem, sorry
    BLATO
    BLATO --- ---
    THERESA: a plaze na malte su lepsie?same skaly som videla
    cakala som praveze to gozo je take poloopustene, takze sa asi mylim..
    THERESA
    THERESA --- ---
    oplati i neoplati :) hezka voda ale plaze nic moc a vsude lidi a ve vode lode :)
    BLATO
    BLATO --- ---
    boli ste niekto na ostrove gozo?oplati sa ist pozriet?
    THERESA
    THERESA --- ---
    LEANKA: s tou anglinou to tam fakt neni tak horky, kurzy jsou ok ale venku s tebou nikdo dobrym akcentem nepromluvi, vetsinou mluvej maltsky a anglinu maj jako druhej jazyk, rizeni nalevo je ok, zvyknes si ale prvni dny ti to bude pripadat strasny :) v srpnu tam je nejvetsi vedro okolo 30 a vic, takze flip flops plavky tricko a kratasy stacej na celej mesic :)
    LEANKA
    LEANKA --- ---
    ahoj, jedeme na Maltu s přítelem na kurz business english a trochu to tam projet v srpnu..tak jsem zvědavá na tu jejich angličtinu, pač my si jí tam chtěli jet zdokonalit..nemáte někdo zkušenost z IELS Sliema??
    mě teda kurzy nepřišly zas tak drahý, mám možnost srovnat to s kurzem španělštiny v Marbelle, kde jsem byla..a třeba oproti Británii mi to přišlo celkem v pohodě..

v srpnu tam asi bude pěknej pařák,co?

a máte někdo zkušenosti s půjčením auta,mopedu nebo nějakého přibližovadla? na řízení vlevo jsem zvědavá :) zajímaly by mě ceny, pač co jsem se tak dívala na Hertz a podobný, tak je to celkem pálka..nějaký místní společnosti či tak něco..
    SVEDOMI22
    SVEDOMI22 --- ---
    Ahoj, to vse je pravda, co je tu napsano. Kurzy pomerne drahy a Matska Aj je z italskym prizvukem. Na druhou stranu ty kurzy jsou dost popularni, maji tradici a myslim, ze se clovek nauci dost. Ve skolach jsou i rodily mluvci. Taky je tu dost Americanu. Letenka se da vychytat kolem 2 tis. jedna cesta a nabizim ubytko za 250 euro na mesic. Malta je spojeni prijemneho s uzitecnym...
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    TH:dík, tak to možná přehodnotim....
    THERESA
    THERESA --- ---
    jde o to ze na malte si moc nepokecas s rodilym mluvcim, maltani sou na tom s anglinou asi jako cesi takze mluvej ale nehezky :)
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    KETHAMINA: aha dík, to jsem nečekala, myslela jsem si, že když tam jezdí takhle celkem dost lidí, tak to za to stojí.
    Cenově mi to přišlo u Student A. přibližně na stejno s Anglií a Kyprem, ale pak je tam samozřejmě rozdíl v ceně cesty
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    JUASINHA: ahij, Malta je neuvěřitelně předražená, co se kurzů týče. od místních vím, že kurzy stojí často za prd.

pokud bych mohla něco doporučit - tak anglie, belgie, austrálie :)
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    Ahoj, chtěla bych jet v létě na nějaký intenzivní kurz angličtiny a napdla mě taky Malta, nemáte s tím někdo zkušenost?díky
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    TAZZI: on se nikdo ozvat nemusí a my půjdem pěšky :)
    TAZZI
    TAZZI --- ---
    KETHAMINA: ahoj Markétko,tak kokám,že se ještě nikdo neozval z radou,snad to bude finančně dostupné i pro mě.pa TAZOUŠEK
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    hola, hola - nějaký tip na levné letenky - mám šanci se dostat pod 6000,- i se zpáteční, když chci letět až vvřijnu - kdy je nejvhodnější nákup?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam