• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSSvět po Pádu a jiné PA skopičiny
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    SEBEL: sazky klidne mezi sebou...ale ano, nejaky artikl by to chtelo
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SEBEL: vida, použitelná rada, dík :)
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    LORD_WANG: Minule to bylo v plánu, akorát lidi to ještě moc neznali, tak se nesázelo, ani neholedbalo. Teď by to mohlo bejt lepší (bude třeba vymyslet systém sázek, protože pochybuju, že se většině lidí bude chtít hrát o pravé peníze (herní měna je krytá korunkama) a Petriovy zase vyplácet případné vyhrané sázky.

ALDARION: ozubená kolečka všeho druhu chci!:-)) Tedy chci z toho ledacos, ale bohužel jsem díky noze nemobilní:-/

KID_MCHUTT: Věci staršího data výroby najdeš za velmi příznivé ceny v seniorbazarech. Pro zestaření novích věcí používám šmirgl a hodně rozředěné mořidlo.
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    PETRIUS: ale to uz nebude ono...ale chapu...nocnik je nocnik...a rikals, ze to letos bude od driv?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    S Krutou hrou se to má tak, že jí nutně musíme stihnout do deseti - noční klid...
    A interakce může být i po ní...
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    PETRIUS: Mozna by nebylo spatne, kdyby Psi hra nebyla na zacatku, ale nekdy trochu pozdeji, aby si ji clovek uzil nejen jako sport, ale i jako soucast spolecenske interakce...aby se mohl par hodin bavi s kazdym o tom, jak to dopadne, vychloubat se, sazet, cokoli...
    MCKYBL
    MCKYBL --- ---
    splacení dluhu sem měl dokonce i naplánované ale je pravda že už sem po té dlouhé době zapoměl co za plán to bylo.....
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    MURRIEL: nemyslém, si. Hrát defakto tu samo hru nemá moc smysl. Takže jsme se postarali nějaké novinky. Například tři nové Gangy....
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    KID_MCHUTT: to se budeme muset podělit...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ALDARION: ozubený kolečka chci!
    MURRIEL
    MURRIEL --- ---
    PETRIUS: Škoda
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Zklamu vás - co není vyloženě důležité, to považujte za uzavřené - od posledních událostí uběhne rok a bude to rok bohatý na změny...
    MURRIEL
    MURRIEL --- ---
    MCKYBL: Jo a Ty nebo Tvoji lidi dluží Samaritánům....
    MCKYBL
    MCKYBL --- ---
    když to tady tak čtu... tak třeba na metroplex sem původně jel jen kvůli psí hře. pak mi petrius navrhl akousi zápletku které sem se zhostil, byl sem u první a asi jediné pořádné rvačky, postřelil mě tam nějakej divnej člověk u baru, načež se do toho zapojila skoro třetina osazenstva .... no já si nemohl stěžovat imho pokud si pama tuju tak mi leši ještě dluží kuš,.......
    LAIRELOSSE
    LAIRELOSSE --- ---
    KID_MCHUTT: Osobně používám pouze co sám nosím nebo co sem už odnosil. On asi není ale moc problém dodat patinu dodatečně, i když opravdové opotřebení vypadá asi přecijen líp. Jinak sekáče, aukro...
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    PETRIUS: Petrovice, ta škola, kde se trénovalo na Juggery - viz [ OFFERINGNABÍZÍM: válendy a skříně zdarma / Petrovice ]
    Řekni kdy a provedu tě. ;)
    Po čepeli se podívám, doufám, že ji neukradli studenti z brigády. Já věděl, čím zaujmout! ;)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Tu čepel si zamlouvám! :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Ty jo to zní jako super věcičky! Kdeže to máte? že bych se stavit třeba ten druhý svátek vánoční?
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    KID_MCHUTT: Cokoliv od šroubků přes ozubená kolečka a tyčky, jedenapůlmetrovou, lehce prohnutou čepel do řezačky, až po prasklý knihařský lis, zbytek té ruční řezačky, nějaký ruční tiskařský aparát (asi funkční) a takové věci...

A asi čtyři podsvěcovací stoly - ve stolu zářivka, na stůl dáš film a koukáš na něj "proti světlu"

A spousta jinejch kravin.

PETRIUS: Do 2. svátku vánočního to tam určitě bude, pak se to začne vyvážet na skládku. :(

S výjimkou věcí, kterých mi bude líto. Ty budu o 1. a 2. svátku vánočním vozit na chatu abych je pak mohl roz(pro)dávat kamarádům - závozníka vítám a má přednostní právo si vybrat. ;)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    mimochodem, máte někdo typ, kde kupovat dostatečně jeté hadry?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam