• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRATNachtdigital festival 13 30.07.-01.08. 10 (Cavertitz - OT Olganitz, DE)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    PISTOLERO: tak coz o to, muzika bude dobra, ale ja to prostredi tam nejak nemusim....
    PISTOLERO
    PISTOLERO --- ---
    NECRON: nekdy i jo :)

ONDRAT: grande noche..
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    PISTOLERO: proc zrovna v chapeau....ale premyslim o tom
    NECRON
    NECRON --- ---
    PISTOLERO: ty taky tancis? :-) v so jdu do tousteru ;-)
    PISTOLERO
    PISTOLERO --- ---
    Juno6 live uz v sobo v Chateau.. doufam, ze tam nebudu trsat jen s turistama.. :)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    tak co myslite bude nejaky "secret guest" (jako loni holden, jestli se nepletu)_?
    NECRON
    NECRON --- ---
    pozvanka na sobotu (nachtdigital warmup ;-)
    Zuzka & Necron Bday Party / 18.7.2009 / CR - Praha - Cafe Touster
    PISTOLERO
    PISTOLERO --- ---
    CLICK_JOE
    CLICK_JOE --- ---

TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    kamarád nabízí jeden lístek/ 40e. výhodu má Brno, ale do Phy by se nějak zakutálet taky mohl. bližší info v poště :)
    PISTOLERO
    PISTOLERO --- ---
    :P
    DIOM
    DIOM --- ---
    NEXIS: tak to potom jo ;)
    NEXIS
    NEXIS --- ---
    DIOM: vzhledem k tomu, že pouštěl většinou dost nudné tracky bez vývoje, bylo těch 5-6 minut až moc .)
    DIOM
    DIOM --- ---
    NEXIS: 5-6 minut je moc nebo málo? :)
    NEXIS
    NEXIS --- ---
    DIOM: the mole byl celkem nudný. udělal mi radost některýma peckama (paperclip people - floor), ale každou desku hrál tak 5-6 minut... zanechal ve mě dost rozporuplné pocity. marshall byl super - spíš minimal techno, hrál nějaké věci od rejected a spoustu klávesových nášupů. škoda, že se kryl s jokerem.
    DIOM
    DIOM --- ---
    NEXIS: neviděl jsem ani jednoho..pátek jsme vzdali kolem druhý hodiny pro celkové opotřebení..přišel jsem o hodně? ani netuším co tihle dva hrajou..

co se mi vyloženě nelíbilo byli Ost & Kjex..taková srágora hned po Moderat mi uplně nafackovala
    PISTOLERO
    PISTOLERO --- ---
    NEXIS: the mole me taky dost bavil.. jelikoz jsem byl uz v dost "smoked/drinked out" stavu, tak jsem v tom chyby a nedostatky nehledal.. :))
    NEXIS
    NEXIS --- ---
    DIOM: a jak se ti líbil the mole nebo adam marshall? druhý jmenovaný mě dost potěšil. the mole naopak zklamal.
    DIOM
    DIOM --- ---
    NEXIS: pravda..Henrik to odehrál tak na 50%..tipuju..navíc si ten začátek sám pokazil..asi 5 minut mu hrály jen basy-vejšky, než si všimnul, že má na druhým mixu stažený středy..ale to nic nemění na faktu, že jeho muzika je první housová třída :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam