• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    NELDE
    NELDE --- ---
    JUANITA: Nikoli, mám nabídku účtu od KB, kde bych nic neplatil, protože ty podmínky mohu splnit. Asi bych nic neplatil ani v ČS, kdybych kývnul na to superdrahé Osobní konto. Jenže takové konto není na zkoušku, to se musí užívat nebo zrušit. A ty podmínky obratu splníš obvykle jen u jednoho z nich.

MUNIN: Není to náhodou tak, že VB a Pošt. spořitelna s tím přišly až po mBank? A ne všechno je u nich zadarmo, pokud vím. City a HSBC je jiná kategorie, tam je podmínka velký zůstatek (jenže ten velký zůstatek ti úročí docela málo). U RB a KB je to obrat (mzda aspoň něco) a nevím jak RB, ale KB to má odstupňované a opravdu zdarma je to pro lidi s platem 100k čistého.

KOC256: Tohohle silně užívají velké banky - lidi jsou prostě líní. Kolik těch trvalých příkazů a příchozích plateb máš? Ve většině bank založíš konto během první návštěvy. Oznámíš to většinou jednomu zaměstnavateli zrušíš/zavedeš 5 trvalých příkazů. Pro jednorázové příchozí platby stejně uvádíš číslo účtu pokaždé.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    MUNIN: Zajímaly mne jen ty bez podmínek. Díky
    MUNIN
    MUNIN --- ---
    ZBYNEK: Volksbank a Postkonto. Za určitých podmínek iCitina, Raifka, HSBC nebo i Komerčka.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    BUNDA: Fio a Ing... Ještě něco má vedení zdarma?
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    NELDE: demagogie
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:

Asi si neuvědomují, že mBank jim nebrání jít jinam, kdykoli chtějí, mohou mít další účet, aniž by jim mBank cokoli naúčtovala.

Tady se musím ohradit... Sice mas pravdu ale treba ja nejsem clovek co by chtel venovat hafo casu tomu aby si nasel tu dalsi sprvanou banku pak musel papirovat, obehavat, ... a jeste premyslel odkud vsud mu tam chodi penize a bude muset rozdavat OPET nove CU.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: mám několik účtů v jiných finančních ústavech a jejich vedení mě nestojí nic (výplata tam nechodí).
    NELDE
    NELDE --- ---
    NELDE: A hlavně pokud ho budeš mít jako záložní, tak ti to vedení naúčtují. To u mBank neplatí, tam můžeš mít i mrtvé konto.
    NELDE
    NELDE --- ---
    JUANITA: Myšleno účet v jiné bance (-; Jiné banky ti totiž dají vedení zadarmo jen při určitém obratu (kde se ti nepočítají peníze z jiného tvého účtu), tedy tě nutí posílat si k nim výplatu a myslí si, že tím dosáhnou toho, abys platila převážně z jejich účtu a používala jejich karty.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    NELDE: "mohou mít další účet, aniž by jim mBank cokoli naúčtovala" - myslel jsem, ze jde jen jedno mkonto na fyz. osobu, takze uz to neplati?
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: No jo, ale tohle není o vhodnosti/nevhodnosti ale o slibech. Lidé, co šli do mBank, věřili slibům, že ten produkt bude něco v blízké budoucnosti umět. A teď jsou právem zklamaní. Asi si neuvědomují, že mBank jim nebrání jít jinam, kdykoli chtějí, mohou mít další účet, aniž by jim mBank cokoli naúčtovala. A že díky mBank se ostatní banky chytily za nos. Osobně se mi na té stránce nelíbí ta levá část, protože nebýt mBank, tak to jiné banky nenabízely.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    ja vim ja si jen chtel popichnout...

obdobnou situaci jsem resil dneska na jinem foru...

je dany produkt a ten bud nekdo chce a nebo nechce... NECHCE -> at jde jinam. Nikdo ho nenuti pouzivat mBank... Az me mBank nebude stacit nebudu ji ocernovat (pokud me nenasere nefer jednanim nebo neokrade) ale pujdu jinam mno... ja v tom mam jasno.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: ne že bych si to nepřál. ale taky bych byl rád, kdyby OSN byla akceschopná organizace a myslím, že mám zhruba stejnou šanci to ovlivnit.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    tak jim vytrete zrak tim ze vsechny sliby splnite ;-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    TANTRICK: Souhlas. Ono je na tom vidět, že by dotyčný rád ty služby u mBank užíval. Jen je zklamaný, že to není.
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Nejlepší je emailová adresa: zbijeczka@nbank.cz (-;
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    Já myslim, že to je marketingovej úspěch. Kvůli který jiný bance si dá někdo takovou práci, aby udělal takový pěkný stránky.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: negativní reklama také reklama ne? Spousta celebrit díky tomu buduje kariéru.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: ale i oni tam mají chyby... v nesplněných jsou i věci, které byly splněné - kalkulačka k hypotéce a karty s čipem k eMAXu.
    jinak - jestli má někdo dost času se s tím bavit, tak prosím. nicméně našeho právnika jsem musel krotit, protože je okamžitě chtěl žalovat... zatím se mi povedlo vysvětlit mu, že po něčem takovém jenom touží a že by to bylo brutálně kontraproduktivní...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    VANEK: to není moje práce. Ale jednoho človíčka z mFóra.
    VANEK
    VANEK --- ---
    BUNDA: Super, akorát jsem "datum slibu" chápal jako kdy byl dán - chtělo by to ještě přidat sloupec.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    BUNDA: :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam