• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    KOC256: Co vidím některé tvé příspěvky ohledně programování, tak se ani nedivím že na tebe řvou :-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    MICTECH: Dobrej rozhovor.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    delam v podobne branzi... alespon co se tyka mantinelu mezi uzivateli a programatory... :) po me se rve z obou stran a ja jsem na obe strany zase mily :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: já si nestěžuju, ale jestli má někdo dojem, že je to "leháro", tak mám obvykle chuť to uvést na pravou míru :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: každá práce má i méně příjemné stránky.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: viděl jsi někdy to naše fórum? ono z toho, co dělám, vyplývá, že musím být taky na půl úvazku reklamační oddělení a vybavovat se s lidma, kterým bych (samozřejmě jen některým) ruku nepodal a ještě na ně mám být milý.
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Říkej tomu spíše tiskový chatař.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    tomu rikam pekelne pohodova napln prace... pracovat jako profesionalni chatar :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: ano, je to součást mé pracovní náplně. jsem na nyxu, HF, okounu, facebooku a na twitteru. cyberspace a pandora nikoliv. plus se starám o náš web: fórum, blog a obsah www stránek (nikoliv IB).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    a to mas jakoze i nejak posvedcene ze tu rozdavas rozumy na NYXu?

a stejne tak jsi i na FB, hofy, pandore, cyberu, ... ?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: já mám na starosti on-line komunikaci :) dalších 100 lidí logicky nebude lézt na nyx, a já tady mluvím za ně.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM
    kolik vas tam funguje na te podpore softu a nebo co tam delas.

me to prijde skoro jako garazovka prijde mi ze cokoliv tu nekdo resi tak je to spojene s tebou jako bys sam ten soft psal, sam delal admina a zaroven i produktaka :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: no mám pro to důvod - stejný názor má i generální :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: já to předpokládám a myslím si, že si to prosadím je dobře, že alespoň pracovníky mBank neopouští optimismus :-D
    OBIUQUIDO144
    OBIUQUIDO144 --- ---
    NELDE: jestli to spravne chapu, tak ten tzv. polsky matrix v IB udrzuje aspon vizualni chronologii, byt cisla jsou tam jinak.
    to je na jednu stranu dobre (ze tam tu polozku proste 'nevklinili'). na druhou stranu to vytvari ale jeste vetsi paradox tim, ze to je mozne...
    no jsem zvedavy, jak duvody pro zauctovani timto zpusobem mBank vysvetli na blogu...
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Ve skutečnosti banka nezaplatí nic - jen by si nestrhla pokutu. Jasně, že to bude malinko, jedná se ale o princip a chování banky ke klientům. A také o to, aby se to nepočítalo jako nějaké porušení smlouvy pro případné hodnocení klienta v případě posuzování nějakého úvěrového produktu - hypotéka, kreditka, atd.
    NELDE
    NELDE --- ---
    OBIUQUIDO144: Na výpisu je vidět toto pořadí - úroky 1/4, příkaz 4/4, stržení daně 1/4. Strhli to zpětně a tedy i z účtů, kde nic nebylo. Prostě to zapomněli strhnout a pak to doplnili.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VXP: úroky se strhly fakticky v pátek. těch lidí v minusu je cca 200, předpokládám, že se jim bude posílat nějaký e-mail. pokud by i bylo něco naúčtováno jako penále, tak se to zase opraví ve prospěch Klientů - tedy, já to předpokládám a myslím si, že si to prosadím - byla to naše chyba, takže i když půjde o podle mě maximálně o cca 1 Kč / účet (a obvykle spíš 0,01 Kč / účet), zaplatí to banka.
    VXP
    VXP --- ---
    OBIUQUIDO144: v mBank byla chyba... uroky se strhly zpetne po par dnech ... ale datum tam bylo 1.4 :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam