• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: dneska se asi něco objeví. žádný zápis o zadlužení nehrozí, protože to se děje až poté, co je to víc než cca 350 Kč a to delší dobu - a to se u nikoho nestalo (celkově to bylo pár desítek lidí, obvykle částky do 10 kč). na konci měsíce se ti možná objeví třeba -0,01 Kč - sankční úrok a +0,01 kč - oprava sankčního úroku - takže klid.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    no toho zes to uz vyrovnal jsme si nevsim... ale prijde mi ze tu kolem toho delas spousty povyku... uz se to stalo a reseni se dozvis takze to tu nemusis spamovat 3x denne ;-) stejnak verdikt nezmenis... proste uz to je v behu...
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Asi si sedíš na očích. Psal jsem, že jsem ty peníze převedl (a tedy je tam už nula) a že se mi nejedná o pár korun ale o přístup ke klientům a hlavně o případné sankce typu zápis do nějakého registru - neposkytnutá nebo dražší hypotéka se může prodražit významně.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    prijde mi ze na to ze to bude par korun a oni vi ze to budou resit to prilis resis ty...

BTW je problem tam tech par korun prevest ?
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Co ty pozdě stržené úroky? Už je nějaké řešení? Na základě rozhovoru jsem zjistil, že tě musím bombardovat dvakrát denně (-;
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ZBYNEK:
    no programovanim se nezivim ;-)
    pokud neco prgam tak pro zabavu :)
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    KOC256: Co vidím některé tvé příspěvky ohledně programování, tak se ani nedivím že na tebe řvou :-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    MICTECH: Dobrej rozhovor.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    delam v podobne branzi... alespon co se tyka mantinelu mezi uzivateli a programatory... :) po me se rve z obou stran a ja jsem na obe strany zase mily :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: já si nestěžuju, ale jestli má někdo dojem, že je to "leháro", tak mám obvykle chuť to uvést na pravou míru :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: každá práce má i méně příjemné stránky.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: viděl jsi někdy to naše fórum? ono z toho, co dělám, vyplývá, že musím být taky na půl úvazku reklamační oddělení a vybavovat se s lidma, kterým bych (samozřejmě jen některým) ruku nepodal a ještě na ně mám být milý.
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Říkej tomu spíše tiskový chatař.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    tomu rikam pekelne pohodova napln prace... pracovat jako profesionalni chatar :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: ano, je to součást mé pracovní náplně. jsem na nyxu, HF, okounu, facebooku a na twitteru. cyberspace a pandora nikoliv. plus se starám o náš web: fórum, blog a obsah www stránek (nikoliv IB).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    a to mas jakoze i nejak posvedcene ze tu rozdavas rozumy na NYXu?

a stejne tak jsi i na FB, hofy, pandore, cyberu, ... ?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: já mám na starosti on-line komunikaci :) dalších 100 lidí logicky nebude lézt na nyx, a já tady mluvím za ně.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM
    kolik vas tam funguje na te podpore softu a nebo co tam delas.

me to prijde skoro jako garazovka prijde mi ze cokoliv tu nekdo resi tak je to spojene s tebou jako bys sam ten soft psal, sam delal admina a zaroven i produktaka :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: no mám pro to důvod - stejný názor má i generální :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam