• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    SKORZ: můžeš to zkusit reklamovat... ale my jsme to s nima probírali několikrát (už minimálně půl roku zpátky), a řekli nám, že "se tím budou zabývat".
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SKORZ: máš operátora o2 a jsi v okolí Č.Budějovic? :-)
    SKORZ
    SKORZ --- ---
    Je něco špatně, když provedu platbu přes ib, přijde mi normálně sms s heslem, ale po provedení platby mi přijdou ještě další 2 stejné sms?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VANEK:
    clovekoden
    VANEK
    VANEK --- ---
    ADAMM: WTF MD?
    GOR
    GOR --- ---
    ADAMM: Kdyz vezmu v potaz fluktuaci zamestnancu v Aholdich prodejnach, tak me to ani neprekvapuje.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: nemusíš mě chytat za slovo. i kdyby to byla práce na pět minut, tak minimálně nasazení a testování by bylo vyceněné na 2 MD i víc.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KOC256: ale tady se mluvilo o chuti, ne o casove narocnosti. zjevne IT oddeleni pracuje podle vyse chute k praci. navic je patek, tak asi fuck off :o)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    ja neznam vas proces ale asi to bude jen neco jako zahryznuta session :) coz je prace na 5 minut u cloveka ktery se v tom vyzna :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: rozumím. nahlášeno - ovšem vzhledem k tomu, že zhruba za měsíc a půl to stejně zmizí z IB, tak to asi do té doby už nebudou mít chuť opravovat :/
    DAMIAN
    DAMIAN --- ---
    ADAMM: tak napodruhé to vyšlo hned...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    stava se to jen kdyz vlezu do nejakeho uctu... dokud do neho nevlezu tak vsechno je OK...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    tak je to tu znova...

ADAMM
    ADAMM --- ---
    HUBIK: no Albert cashback je jen pro karty ČSOB, nikoliv standardní Visa Cashback, takže ten na naše karty nefunguje. Ale podobné zkušenosti jako ty má řada lidí na fóru i s našimi kartami (Interspar, Globus). Já to zkoušel jednou a vyšlo to napodruhé, první paní nevěděla, zavolala vedoucí a hned to šlo, dokonce docela rychle. Ale je fakt, že pokud nemá člověk vytipovanou "osvědčenou" prodejnu, tak je to asi psycho... ;)
    POLINA
    POLINA --- ---
    Heh, ted jsem tu mela generalniho Žabky, jsem se mohla zeptat, nenapadlo mě to ,)
    HUBIK
    HUBIK --- ---
    ADAMM: cashback jsem kdysi davno vyzkousel v Hypernove jeste s CSOB kartou a od ty doby bych do toho nesel uz s zadnou kartou ... pokladni sice vedela o co jde, ale viditelne jsem byl prvni nebo jeden z prvnich, co to chtel, takze to trvala dost dlouho. Predpokladam, ze vyuzivani cashbacku je u nas stale minimalni, takze to stejne vsechny prodavace strasi asi jako vkladani penez v Zabce ;-)))
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    ADAMM: v kazde prodejne imho maji vyveseny letak (smlouvu) ~'podminky pouzivani prevodu penez'.. bud skutecne nevedi, nebo se taky bali.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    já jsem to zkoušel o víkendu na P1, ale říkali, že vůbec nic takového není - že si můžu maximálně dobít kredit na mobil ;) pak by mě zajímal i cashback, ale utrácet kvůli tomu 300 v žabce se mi nechtělo.
    HUBIK
    HUBIK --- ---
    JUANITA: jestli nebude taky problem v tech "cesky nemluvicich" prodavackach.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    NELDE: o ten nejde, vyplnil bych ji to podle mustru. jde o to, ze se prodavacka boji zodpovednosti prijmout od tebe penize.
    NELDE
    NELDE --- ---
    JUANITA: Dobrý. Někdo by jim měl říci, že konstatní symbol je nepovinný už nějakou dobu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam