• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    to jo, zas fio nemelo reklamu v televizi.
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    MRTVY_KENNY: nulové poplatky mělo i Fio.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    FEDAJKIN: ja myslel, ze spis lidi dik nulovym poplatkum. ale mozna to byl generalni..
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    KOC256: no evidentně to byl schopný člověk, který dovedl mbank za tu chvíli kterou dostal, tam kde to ted je.
    VANEK
    VANEK --- ---
    ADAMM: On si priority zakázky rozhoduje dodavatel?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    AXTHEB: na IB pracuje několik týmů, vesměs in-house. www stránky dělá do značné míry firma Intercon. roční trvalák pro ně není neřešitelný, jen nedostal prioritu, protože je prostě nezajímá, že mně za to pořád někdo nadává. dodaný business case (reputační + ušetření času a peněz za odpovídání na dotazy na mLince) nebyl dlouho dostatečný...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    AXTHEB:
    nevim
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KOC256: Ten web pisou taky polaci, ne?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BUNDA:
    jedna věc je mít produkt a druhá mít UF web nad hotovými produkty...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOC256: když si představíš jak moc neřešitelný je roční trvalák, tak se přestaneš takhle ptát :-) Polská matka na vše kouká jinou optikou než český klient.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BUNDA:
    no toho jsem se bal aneb jak vsechno udelat user friendly :(

if (ucet.getTyp() == 'emax' && ucet.getPocetUctu() == 0) System.out.println('"<a href="...">Nový příjemce</a>');

To je fakt tak težké ? :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MRTVY_KENNY: tak nula je u mBank populární číslo, ale na výpisech je jich na můj vkus moc (KS, VS, SS atd.) a k velké přehlednosti to zrovna nepřispívá.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    hm. s tema nulama si dal nekdo zalezet.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOC256: možná v budoucnu zatím to funguje tak, že to vyplníš, autorizuješ sms a nakonec hláška: MAXIMÁLNÍ POČET PŘEDDEFINOVANÝC­H PŘÍJEMCŮ U TOHOTO TYPU ÚČTU JE 001.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    na eMaxu lze nyní mít více šablon příjemců? Alespoň v menu mám položku "Nový příjemce"...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    FEDAJKIN: souhlas s KOC256. Vývoj má bohužel pevně v rukou polská matka :-(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FEDAJKIN:
    mrzí? tys ho znal? asi dostatečně nesledují dění ale pro mě to je jen výměna pohlavára...
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    Jaký si myslíte že měl ředitel Báča podíl na úspěchu mbank u nás a nakolik jeho odchod postihne vývoj, který u nás mBank teprve čeká? imho mi to mrzí.
    DAMIAN
    DAMIAN --- ---
    nefunguje autorizace provádění šablony SMS kódem (vodafone), neví se kdy to zas poběží? sakra zrovna když to člověk potřebuje nejvic...
    MALKE
    MALKE --- ---
    BUNDA: U mě rychlé, sláva, třikrát sláva!:o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam