• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    to je ta velka novinka kterou jsi mel jeste v rukavu?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: to by konečně mohlo zvýšit zájem o business účty.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    good news. až přijdou pondělní platby, bude tam u každé vidět majitel účtu, z nějž to bylo odesláno.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ZUZANA: ne nestraš :-D Jen jsem klientem prakticky od začátku :-)
    YNZA: přes veškerou snahu se mBank polštiny nejspíš nikdy nezbaví. Otestovat všechny možnosti a okolnosti za kterých se objeví nepřeložená hláška je totiž nad její síly. Outsourcing :-(

btw (žádost)
    YNZA
    YNZA --- ---
    s polstinou by neco neslo delat? ani nevim co to je wniosek

ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    BUNDA: Bundo, ty děláš v mBank? :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    YBUKO: Pokud je pošleš z mBank, tak ihned. Podle mě je připisuje hned po clearingu, ale kdy chodí do clearingu nevím.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    YBUKO: v čase výplat či když je hodně plateb tak tuším mezi 9-10hod a jinak kolem 16:30.
    VXP
    VXP --- ---
    YBUKO: klidne i 3-4 dny... ja vzdycky pro jistotu pocitam s tydnem... a vzdycky do tydne dosly... kdyz jsem to odesilal z posty... nevim jak je na tom zabka :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    AXTHEB: Tohle heslo bylo v úvodním balíčku, ale tuším jen dočasné.
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    to budou manýry "jiných" bank .)
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    AXTHEB: Jo, všechno v pořádku, nebudu přemejšlet jestli jsem ho někdy měla a jak jsem k němu přišla :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    No ted sis ho nastavila, ne?
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    AXTHEB: Aha, a odkaď se vzalo?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Nemas bordel v papirech, na zadnem papire si tohle myslim nikdy nemela.
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    AXTHEB: Jo, díky, úspěšně změněno.
    Ty jo, normálně mám bordel v papírech, nevídané...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ZUZANA: v bankovnictvi: nastaveni - pristupove kanaly - automaticka mlinka - zmenit heslo
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    Potřebuju změnit telefonní číslo pro zasílání kódu k elektronickému bankovnicví.
    Na stránkách mBank píšou že jedině telefonicky.
    Volám mLinku, jakože klient banky a plechová huba po mě chce identifikační číslo klienta - to ještě doufám že mačkám správně - je to to samé jako první co zadávám v elektronickém bankovnictví (?), ale pak ještě 3. číslici hesla pro mLinku, a to jsem v háji.
    Kde bych to našla, v jakých papírech?
    Moje heslo v elektonickém bankovictví to asi nebude, to nemá jako 3 číslici, ale písmeno...
    A kdy mi ten papír měli dát? U podpisu smlouvy?
    No a kdybych ten papír nenašla, co mám dělat?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    TRESEN: hm... je to i tady na nástěnce :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    TRESEN: Plus má druhý a další odchozí převod zpoplatněný. Jiný poplatek není. Dále k němu nemůžeš mít kartu. Výměnou za to má vyšší úrok.
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    VXP: děkuju za potvrzení :)
    VXP
    VXP --- ---
    TRESEN: na emax+ je vyssi urok, ale muzes z nej prevadet jenom jednou mesicne bezplatne... kazdy dalsi prevod z nej je za 150,-

prevod je mysleno odchozi penize z EMAX+ kamkoliv... i na ucet v mbank... jenom jeden mesicne je bezplatne :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam