• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    to je ta velka novinka kterou jsi mel jeste v rukavu?
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    mam takovej dotaz, kdyz sem nabil penize na pokerstars.net z karty, a ted si chci nejaky vybrat, nejrozumnejsi mi prijde moznost, ze mi ti penize poslou jakoby na tu kartu, ale nevim, jestli je to podporovany mbankou.. mam kartu VISA, takovou tu, jak este nebyly embosovany, platit na internetu normalne muzu vsude. Akorat si nejsem jistej, jestli de na kartu penize prijimat, kdyz nemaj vlastne cislo uctu, ale jen cislo ty karty.. Pisou, ze na VISu to delaj bezne..
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: to by konečně mohlo zvýšit zájem o business účty.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Sláva :) To mi opravdu chybělo.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    good news. až přijdou pondělní platby, bude tam u každé vidět majitel účtu, z nějž to bylo odesláno.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ZUZANA: ne nestraš :-D Jen jsem klientem prakticky od začátku :-)
    YNZA: přes veškerou snahu se mBank polštiny nejspíš nikdy nezbaví. Otestovat všechny možnosti a okolnosti za kterých se objeví nepřeložená hláška je totiž nad její síly. Outsourcing :-(

btw (žádost)
    YNZA
    YNZA --- ---
    s polstinou by neco neslo delat? ani nevim co to je wniosek

ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    BUNDA: Bundo, ty děláš v mBank? :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    YBUKO: Pokud je pošleš z mBank, tak ihned. Podle mě je připisuje hned po clearingu, ale kdy chodí do clearingu nevím.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    YBUKO: v čase výplat či když je hodně plateb tak tuším mezi 9-10hod a jinak kolem 16:30.
    VXP
    VXP --- ---
    YBUKO: klidne i 3-4 dny... ja vzdycky pro jistotu pocitam s tydnem... a vzdycky do tydne dosly... kdyz jsem to odesilal z posty... nevim jak je na tom zabka :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    AXTHEB: Tohle heslo bylo v úvodním balíčku, ale tuším jen dočasné.
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    to budou manýry "jiných" bank .)
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    AXTHEB: Jo, všechno v pořádku, nebudu přemejšlet jestli jsem ho někdy měla a jak jsem k němu přišla :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    No ted sis ho nastavila, ne?
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    AXTHEB: Aha, a odkaď se vzalo?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Nemas bordel v papirech, na zadnem papire si tohle myslim nikdy nemela.
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    AXTHEB: Jo, díky, úspěšně změněno.
    Ty jo, normálně mám bordel v papírech, nevídané...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ZUZANA: v bankovnictvi: nastaveni - pristupove kanaly - automaticka mlinka - zmenit heslo
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    Potřebuju změnit telefonní číslo pro zasílání kódu k elektronickému bankovnicví.
    Na stránkách mBank píšou že jedině telefonicky.
    Volám mLinku, jakože klient banky a plechová huba po mě chce identifikační číslo klienta - to ještě doufám že mačkám správně - je to to samé jako první co zadávám v elektronickém bankovnictví (?), ale pak ještě 3. číslici hesla pro mLinku, a to jsem v háji.
    Kde bych to našla, v jakých papírech?
    Moje heslo v elektonickém bankovictví to asi nebude, to nemá jako 3 číslici, ale písmeno...
    A kdy mi ten papír měli dát? U podpisu smlouvy?
    No a kdybych ten papír nenašla, co mám dělat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam