• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    mam takovej dotaz, kdyz sem nabil penize na pokerstars.net z karty, a ted si chci nejaky vybrat, nejrozumnejsi mi prijde moznost, ze mi ti penize poslou jakoby na tu kartu, ale nevim, jestli je to podporovany mbankou.. mam kartu VISA, takovou tu, jak este nebyly embosovany, platit na internetu normalne muzu vsude. Akorat si nejsem jistej, jestli de na kartu penize prijimat, kdyz nemaj vlastne cislo uctu, ale jen cislo ty karty.. Pisou, ze na VISu to delaj bezne..
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: to by konečně mohlo zvýšit zájem o business účty.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Sláva :) To mi opravdu chybělo.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    good news. až přijdou pondělní platby, bude tam u každé vidět majitel účtu, z nějž to bylo odesláno.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ZUZANA: ne nestraš :-D Jen jsem klientem prakticky od začátku :-)
    YNZA: přes veškerou snahu se mBank polštiny nejspíš nikdy nezbaví. Otestovat všechny možnosti a okolnosti za kterých se objeví nepřeložená hláška je totiž nad její síly. Outsourcing :-(

btw (žádost)
    YNZA
    YNZA --- ---
    s polstinou by neco neslo delat? ani nevim co to je wniosek

ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    BUNDA: Bundo, ty děláš v mBank? :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    YBUKO: Pokud je pošleš z mBank, tak ihned. Podle mě je připisuje hned po clearingu, ale kdy chodí do clearingu nevím.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    YBUKO: v čase výplat či když je hodně plateb tak tuším mezi 9-10hod a jinak kolem 16:30.
    VXP
    VXP --- ---
    YBUKO: klidne i 3-4 dny... ja vzdycky pro jistotu pocitam s tydnem... a vzdycky do tydne dosly... kdyz jsem to odesilal z posty... nevim jak je na tom zabka :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    AXTHEB: Tohle heslo bylo v úvodním balíčku, ale tuším jen dočasné.
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    to budou manýry "jiných" bank .)
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    AXTHEB: Jo, všechno v pořádku, nebudu přemejšlet jestli jsem ho někdy měla a jak jsem k němu přišla :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    No ted sis ho nastavila, ne?
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    AXTHEB: Aha, a odkaď se vzalo?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Nemas bordel v papirech, na zadnem papire si tohle myslim nikdy nemela.
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    AXTHEB: Jo, díky, úspěšně změněno.
    Ty jo, normálně mám bordel v papírech, nevídané...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ZUZANA: v bankovnictvi: nastaveni - pristupove kanaly - automaticka mlinka - zmenit heslo
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    Potřebuju změnit telefonní číslo pro zasílání kódu k elektronickému bankovnicví.
    Na stránkách mBank píšou že jedině telefonicky.
    Volám mLinku, jakože klient banky a plechová huba po mě chce identifikační číslo klienta - to ještě doufám že mačkám správně - je to to samé jako první co zadávám v elektronickém bankovnictví (?), ale pak ještě 3. číslici hesla pro mLinku, a to jsem v háji.
    Kde bych to našla, v jakých papírech?
    Moje heslo v elektonickém bankovictví to asi nebude, to nemá jako 3 číslici, ale písmeno...
    A kdy mi ten papír měli dát? U podpisu smlouvy?
    No a kdybych ten papír nenašla, co mám dělat?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    TRESEN: hm... je to i tady na nástěnce :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    TRESEN: Plus má druhý a další odchozí převod zpoplatněný. Jiný poplatek není. Dále k němu nemůžeš mít kartu. Výměnou za to má vyšší úrok.
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    VXP: děkuju za potvrzení :)
    VXP
    VXP --- ---
    TRESEN: na emax+ je vyssi urok, ale muzes z nej prevadet jenom jednou mesicne bezplatne... kazdy dalsi prevod z nej je za 150,-

prevod je mysleno odchozi penize z EMAX+ kamkoliv... i na ucet v mbank... jenom jeden mesicne je bezplatne :-)
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    pravděpodobně špatně hledám, ale nedaří se mi najít a proto se obracím přímo sem...
    Jaký je rozdíl mezi kontem eMAX a eMAX Plus ?
    Je rozdíl pouze v úročení -tj. eMAX Plus má větší ?
    O poplatcích jsem nic nenašla, tudíž by vedení i správa měla být zdarma u obou...?
    Ještě mám otázku ohledně zpoplatnění převodu ...
    Poplatek se účtuje od druhého převodu, aktivně činného, z mbanky dál ... Není účtován převod z jiné banky na mbanku... ?
    NELDE
    NELDE --- ---
    LITTLELI: Hlavně odpisová pravidla to ani jinak nedovolují. Na rozjetí businessu potřebuješ investovat a leasing/pronájem není vždy optimální nebo možná cesta. Takže do černých čísel se dostaneš někdy koncem periody pro odpisy 1. skupiny.
    Navíc informace o zisku/ztrátě je důležitá pro majitele (akcionáře) nikoli pro klienty. Tohle zavání konkurenčním bojem. A proto to chce konkurečně bojově reagovat (-;
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    no smrdí to takovým čecháčkovstvím. že ebanka byla ztrátová po celou dobu, co to byla ebanka, to nikomu nevadilo :)
    LONELY_FIRE
    LONELY_FIRE --- ---
    ADAMM: tak to se omlouvam za podezrivavost, zachovavam vam nadale plnou duveru, ale beda jestli kecate :-)
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    TRESEN: ano
    KAREN: me to zabralo snad 3 emaily z me strany: 1. popis v cem je problem, 2. doplneni pozadovanych udaju ze strany paypalu, 3. vyplneni dotazniku spokojenosti s help centrem paypalu :D
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Právě proto by stálo za to tu zprávu veřejně komentovat (jak jsem ti navrhoval před časem). Jenže problém je v tom, že zatímco většina novinářů dobrovolně otiskne negativní zprávu, s pozitivní to nebude tak chtěné, protože bude vypadat jako PR. Takže to jedině zabalit do zprávy o novém produktu / vylepšení. Ostatně nikdo nebude očekávat, že jdete do krachu, když budete ohlašovat nové produkty.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    LONELY_FIRE: tak podobné případy mě dokážou rozpálit doběla. už jsem to zaslechl i jinde, takže to vidím a) lidská blbost je věčná b) nějaká PR agentura si dala trochu práce a nějak vtipně upravenou zprávu o ztrátě, která byla PLÁNOVANÁ a předpokládaná, rozspamovala všude možně.

btw. ono to naopak vypadá, že budeme v černých číslech rychleji, než se plánovalo. čemuž samozřejmě můžete a nemusíte věřit :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam