• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    ja myslim ze pro nas zakazniky by to mohlo byt jedine prinosne ne?
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Problém bude, pokud přijde nějaká konkurenční banka se stejným plánem (-;
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    PATEJL_CZ:
    ja to napsal jak tomu rozumim. vy jste to jen dokorenili oficialnimi obraty :)
    PATEJL_CZ
    PATEJL_CZ --- ---
    KOC256: Získání první nebo druhé pozice na daném trhu je jedna z klíčových zásad Jacka Welche: At GE, “strong” meant a business was #1 or #2 in its market. If it wasn’t, the managers had to fix it, sell it, or as a last resort, close it.
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Myslíš největší procenta u spořícího účtu? Ta věta o tom, že to budou dělat, i kdyby to mělo být ztrátové, je marketing (-; Nevím, kolik celkem mají na spořících účtech, ale desetina procenta u miliardy je milion ročně. Tedy docela laciný marketing. Navíc pokud tím podpoří prodej dalších produktů, kde vydělávají, tak mohou celkově vydělat. Navíc pokud by měli méně a lidé začali odcházet ke konkurenci (to je u spořících účtů velmi snadné), tak jim bude klesat likvidita a mohli by se dostat do problémů s půjčkami (budou mít v nich vázané peníze). A každá půjčka od ČNB je mnohem dražší, než kolik dávají na spořícím účtě.
    Hodně zajímavé bude, až se objeví ty státní dluhopisy.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    kamos co tam dela rikal neco o tom ze je to strategie GE drzet nejvetsi % na trhu i kdyby to melo pro ne byt ztratove. Moc jsem nebyl pozornym posluchacem takze vice ted nenapisu. ale proste delaji to zamerne a vi proc...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    POLINA: tak jste se možná trefili do kompletní nefunkčnosti karet mBank viz. mFórum.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    POLINA: mBank a problémy v zahraničí? :-D Držím palce.
    POLINA
    POLINA --- ---
    ahoj,je nejaky limit poctu vyberu ze zahranici? Pze jsme v Recku na malym ostrove,kde je jen 1 bankomat,kterymu dosly penize. Jeli jsme vybrat na jinej ostrov,ale tam to priteli pise,ze poskytovatel nepovolil transakci. Limit vyberu tento tyden nemame prekroceny. Jsme uz celkem zoufali,uz nam majitel baru pujcil na trajekt a majitel hotelu nam dovezl eura na pokoj,)) penize jsme prevedli na muj ucet,tak doufame,ze se mi zitra povede vybrat,doufame,ze je to nejaky prekroceni pritelova limitu,ze nema mbank nejaky problem v zahranici
    NELDE
    NELDE --- ---
    ZONICEK: Bunda má pravdu. Jedině převod mBank-mBank bude asi dostatečně rychlý. Zkus se poptat známých a příbuzných. Já vždycky zjistím, kdo všechno mBank má. Zejména z lidí, co jsou aktivní na internetu. Možná to má klidně i půlka nyxáků.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ZONICEK: přes žabky je to na 3 až 5 dní. Je pátek a přes víkend clearing nefachá takže jedině v rámci mBank.
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    BUNDA:
    Tak nikoho takového neznám :( četl jsem že to jde přes ty žabky, ale za jak dlouho se to tam uloží ?
    Právě potřebuju zaplatit letenku, ale spořku mě to nebere a na mbank účtu nemám dost :(
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ZONICEK: dát je někomu kdo ti je tam pošle ze svého mBank účtu?
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Potřeboval bych akutně uložit na účet 1500Kč... Jak to můžu v Praze udělat aby to tam bylo co nejrychleji ? díky moc...
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    takze zmenaren taky. ok
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    JULYZ: s kartou mBank v Polsku přičti 2%.
    FINSON
    FINSON --- ---
    JULYZ: Směnárna. Vyzkoušeno letos v létě.
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    btw co myslite ze je vyhodnejsie, vybrat zlote priamo v polsku z bankomatu alebo ich este v cr skusit rozmenit v zmenarni...
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    KOC256: v pohode, nehavarujem. len ma nenapadla ta dana moznost. o pocte vyberov dobre viem a davam na to bacha.
    NELDE
    NELDE --- ---
    AXTHEB: Zajímavé, ale pořádně nevím, z čeho se to počítá a proč zrovna takhle. Hlavně je zajímavé, že se ke mně doslechlo, že RB měla problémy s likviditou ve zmíněném období.
    Jestli dobře chápu, tak velké číslo znamená, že schopnost prodávat úvěry je nižší než schopnost prodávat spořící produkty. Asi proto GE neustále inzeruje půjčky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam