• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    NELDE
    NELDE --- ---
    MARTINAA: BTW, co to bylo za telefon, ze kterého to nešlo?
    MARTINAA
    MARTINAA --- ---
    NYX: dik, zkusila jsem to z jineho mobilu a proslo to. dix moc:)
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    odpocet uroku... to si nemyslim....zrusi se ta podpora stavebka max

NYX
    NYX --- ---
    MARTINAA: zkus jiny telefon - viz [ TOM @ mBank ]
    MARTINAA
    MARTINAA --- ---
    Ahoj. Deje se mi ted takova demence:
    Zablokovala jsem si internetove bankovnictvi, m-linku vubec zrizenou nemam, volam tedy operatorovi. Operator mi doporuci, abych si zridila heslo na m-linku, pomoci zpetneho volani, takze mi vola nazpet, pak naskoci automat. Zadam sestimistne cislo, potvrdim krizkem, automat hlasi zadane heslo je nespravne. Vubec nechapu proc, kdyz zadam heslo podruhe, automat me vyhodi, takze to heslo se mi nedari nastavit. Takhle jsem to zkousela 4x, pricemz heslo jsem i menila, nicmene pokazde me to vyhodi. Operator tvrdi, ze to neni mozne a ze neexistuje jina cesta zaktivovani uctu, nez touto cestou.
    Co mam ted delat?
    NELDE
    NELDE --- ---
    SEOMAN: To mi nedělej, se můžu udusit.
    Spíše čekám, že zaříznou možnost odpočtů úroků z daňového základu.
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    add hyposka ... si tak rikam ze by bylo spis fajn ty uroky ted zvednout tak na 10+ % na chvili......

ADAMM
    ADAMM --- ---
    CASTER: to rozhodně není od věci. ale osobně si myslím, že těch 2,5% sníží ve chvíli, kdy si tam ten účet založíš :) ale třeba jen na 2,2% nebo tak...
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Snížit úroky na mHypo kvůli eMaxu? Kam, když jsou počítané jako malá sazba + marže? Obecně vzato se málo půjčuje, tedy banky málo vydělávají a o těch pár, co mají zájem, se budou více přetahovat. mHypotéka je dobrá pro refinancování, protože jsi většinou v situaci, že můžeš splácet trochu více, ale nechceš se k tomu zavázat. A hlavně je bez poplatků (až na odhad a katastr), což je přitažlivé. Jen opravdu je málo propagovaná.
    CASTER
    CASTER --- ---
    hm tak prece jen asi pudu otevrit ingkonto :(
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    CASTER: haha... spíš jinak: když se snížily úroky na eMAXech, můžou se snížit úroky na mHypotéce...
    CASTER
    CASTER --- ---
    A kdyz se bude vic pujcovat (hypoteky) tak by se mohly zvednout emax uroky? :))
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NOSPAM: pokud vím, budou to standardní zahraniční platby (SWIFT).
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Tak to je dobrá zpráva. I ta ofenzíva kolem hypotéky. mHypotéka je jedna z nejlepších na trhu a málokdo to ví.
    NELDE
    NELDE --- ---
    WITTGENSTEIN: Můžeš jít do tzv. nepovoleného debetu. Například off line platbama. Mně se povedlo být v minusus na eMaxu. Napočítají ti sankční úrok a asi tě vyzvou, abys to co nejrychleji uhradil.
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    ADAMM: K tem Mezinarodnim platbam, nemohl bys "poodhalit" jak budou reseny? Jestli pres nejaky sberny ucet u jine banky, nebo budete vy sami posilat?

Tj. zda se u prijemce na platbe objevi jako platce mBank nebo jmeno majitele uctu?
    Napr. FIO to ma resene prave pres sberny ucet, coz vec dost komplikuje nebot u prijemce se objevi jako jmeno odesilatele FIO Druzstevni.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    (kontokorent bude taky, ale nejdřív jen pro stávající klienty, na požádání a na schválení.)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    tak mám nějaké dobré novinky, v horizontu měsíců se dají očekávat nové produkty a na léto jsou naplánované mezinárodní platby - což se ještě může změnit, ale je to poprvé, co jsem viděl reálný termín. a ještě mnohem dřív (v rámci maximálně týdnů) se dá čekat ofenzíva ohledně mHypotéky :)) celkově mám z dnešní mRady velmi dobrý dojem!
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    SIMHOR89: Nemůžeš jít do mínusu, mBanka zatím kontokorent nenabízí.
    SIMHOR89
    SIMHOR89 --- ---
    nevíte někdo kolik je u mKonta povolený jít do mínusu, pokud to vůbec jde?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam