• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    VANEK
    VANEK --- ---
    WITTGENSTEIN: Je řada prací placených míň než 90 čistého / hod; a shánět práci, za kterou se platí po minutách, taky není taková sranda.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    CASTER: to je takovy marketingovy slovnik, oni napsali, ze mas tu moznost. v reklame by u toho byla hvezdicka a dole necitelnym pismem podminka.
    KEEPER
    KEEPER --- ---
    Asi jim tam vypadlo slovo "až".
    CASTER
    CASTER --- ---
    Ja furt nepochopil to ze je vyberu zdarma 0-3 podle vyse plateb kartou, ale soucasne pisou ze stale jsou 3 zdarma?
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    .. ne tom vyberu z bankace mne take nejvic stve ze to budu muset hlidat ..
    PYVERRN
    PYVERRN --- ---
    me hlavne vadi, ze jestlize chci platit malo, coz je JEDINA vyhoda mbanky (jinak je konkurence mnohem lepsi), tak budu muset sledovat kolik jsem zrovna kartou platil? nechci abych se ja musel prizpusobovat bance, ale aby se banka prizpusobila me... docela uvazuji o zruseni...
    FIN
    FIN --- ---
    co ale vůbec nechápu jsou lidé pravidelně generující stovky transakcí denně. jak to dělají? proč? posílají sousedům 500 po korunách a nazpátek? ze srandy? a kolik jich asi tak je?
    FIN
    FIN --- ---
    ADAMM: no, jsou lidé, víc než jeden, kteří například kvůli podstatě volnější práce neplatí nájmy a řadu podobných věcí trvalákem, ale každý měsíc si to odklepnou - což zejména díky modernímu digitálnímu věku možné je. (ještě pořád nejsme u "luxusních srandiček" a la nakupování a objednávání mnoha služeb po netu, včetně jejich placení, což je taky čím dál tím normálnější). proto by mi z podstaty věci přišlo "30 plateb odchozích, včetně inkas a spol." jako mnohem lepší nápad než takhle. přičemž teď jen čekám, kdy někdo zneužije ty trvaláky, jak kdosi nastínil níže, a problém se jen přesune...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    FIN: imho velká většina lidí se do 10 vejde, protože se 1) nepočítají trvaláky a inkasa 2) nepočítají převody v rámci mBank (i na tom Aukru má každý druhý mB kvůli rychlosti). což nemění nic na tom, že je to debilní číslo - 30 by bylo mnohem lepší a argumentace pak méně napadnutelná.
    PIZI
    PIZI --- ---
    FIN: Zapojil jsem mozek a stejne jsem na to neprisel. Napriklad to placeni objednavek na netu predem me nenapadlo a i kdyby napadlo necekal bych ze nekdo nakupuje az tak casto, apod.
    FIN
    FIN --- ---
    souhlas: limit 30 "na vše" by byl tak nějak rozumný - takhle je to vysloveně debilní a nejdebilnější je, že si někdo nedal práci vymyslet, jak postihnout megalomany, aniž by zkomplikoval život a nasral "normální slušné uživatele"...

a hlavně ať už se nějací vytrvalci přestanou pořád ptát "a to fakt máš víc než 10 transakcí měsíčně" a namísto toho nevěřícného dotazování zapojí mozek, protože jim pak hladce dojde, že to fakt není nic zvláštního (jak podotkl mrtvý kenny). 10 je dost málo, 15 - 20 člověk v pohodě vyrobí a nijak nešílí.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: souhlas. já se to dozvěděl ve stejnou chvíli jako vy, taky bych jim řekl, ať dají limit 30.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PIZI: ja transakci za kveten z/do jine banky 15 a to mi neprijde, ze bych byl nejaky mimo normal.

trosku zapomneli, ze treba takova koupe pres internet v CR = vetsinou prevod na ucet, pokud nechces dobirku.

takze 10 je fakt trapas a o to vetsi, pokud to vysvetluji lidmi, co jich maji generovat tisice...
    PIZI
    PIZI --- ---
    PETER_PAN: ty mas zcela soukrome 50 transakci mesicne?
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ADAMM: tech transakci mohlo bejt aspon 50 vc. trvalejch trebas
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    akorat to vysvetlovani...
    mame tady lidi, kteri generujou tisice transakci mesicne ("stovky denne"), takze vam to krouhnem na jiste dostacujicich 10. :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    CAIDEL: je to blbé a taky se mi to nelíbí, i když se mě to nijak nedotkne. sice to dost vypadá jako "nalákali jsme vás na něco a pak ušili boudu" - ale není to tak. v roce 2007 byla situace hodně jiná a banky teď zdražují skoro všechny :( je to pro ně nejjednodušší varianta. nicméně mohu garantovat, že to nebyl od začátku vykalkulovaný "zlotřilý plán", kdy bychom si řekli "a za dva a půl roku zpoplatníme výběry, pokud nebude mít člověk dostatečný obrat".
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: kreditka se započítává.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ALESH: pošta je podle mě nejjednodušší varianta.
    KAREN
    KAREN --- ---
    hmm takze po 3 vyberech v bankomatu zdarma budu vybirat s kartou fio z bankomatu csob libovolnekrat po sesti korunach, parada;) abych si na to pomalu udelala tabulku nebo "pavouka", jak se v ktery situaci zachovat;) + jeste musim zjistit, jestli se do tech zadanejch 10 prikazu vejdu, to by pak vyzadovalo dalsi postup...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam