• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    VXP
    VXP --- ---
    ADAMM: nevynada... posilam je 5 dni predem, takze tentokrat prijdou jenom o 3 dny predem :-)

a do kolika teda povoli mbank debet? ja o zadnym nastaveni nevim... a kdyz to maji v sazebniku, tak asi nejakou castku povoli... ;-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VXP: za to ti možná vynadá ten, komu měly peníze přijít - mBank je to upřímně jedno.
    VXP
    VXP --- ---
    kdyz se mi neprovedl prikaz kvuli nizkymu zustatku na uctu na mKontu, tak bude nejaka sankce? v ceniku jsem nasel jenom 50,- za spadnuti do nepovolenyho debetu, ale nic za to ze se to neprovede vubec :)

prisel neocekavanej bezhotovostni vydaj kterej musel jit hned a penize budou na uctu az zitra :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    ADAMM: A čo si predstavujetě pod takým slovom fér, nevojak Zbiejczuk?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    hraju fér. a to by fér nebylo :)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    nebo treba na wikileaks...
    CASTER
    CASTER --- ---
    Mohl by ho dat aspon sem teda :)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Vidím, že Adammův blogpost hned tak na mBlogu neuvidíme :))
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: Hmm, podle tohoto článku by to měla dělat i mBank: http://finance.idnes.cz/vyber-hotovosti-kreditni-kartou-je-ekonomicka-sebevrazda-p3h-/bank.asp?c=A100331_145225_bank_bab Jenže u ní vím, že to nedělá, takže kdo ví, jak to je s ostatními.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: u kreditky mBank není žádné. Tuším, že na mFóru někdo uváděl, že snad u KB je kreditka co i výběr z bankomatu spadá do bezúročného období?
    NELDE
    NELDE --- ---
    VXP: A hlavně při výběru hotovosti z kreditky není bezúročné období (u žádné), takže nedoporučuji.
    VXP
    VXP --- ---
    LUDWIG_: výběr z bankomatu: 49 Kč

a vyblokuje se castka a strhne se po par dnech dle aktualniho kurzu... na paypalu jde nastavit, ze se to strhava rovnou v korunach...
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    jeste jsem se chtel zeptat k mkreditce - pri vyberu z bankomatu je to porad v bezurocnym obdobi, nebo uz se to uroci (u nejakych kreditek to tak je)?
    jeste jsem se chtel zeptat, jestli je nejakej rozdil proti debetu u strhavani penez - tzn. u debetu se cloveku vyblokuje castka a strhne se po par dnech, coz kdyz plati v zahranici, se muze i vyrazne hejbnout kurz; plati u kreditky teda kurz v den, co platil, nebo banka da uver podle kurzu, az kdyz dobehnou po par dnech naky vnitrni transakce?
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    jo, nekolikrat na me na google ads vybaflo> www.mBank.cz/studentske-mKonto
    stranka neexistuje, ale ze by teda se mbank zpetne snazila pritahnout studentstvo?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Jinak lidí na mForu dospěli k víceméně stejným závěrům jako tady:

Je to tak, do 1.8.2010 mBank patřila mezi banky bez poplatků a mezi nimi byla nejlepší. Po 1.8.2010 bude mBank patřit mezi obyčejné banky, ale mezi nimi bude nejhorší, protože neumí ani ten blbý kontokorent, o zahraničních platbách nebo ukládání hotovosti nemluvě. Čím chce nalákat klienty? Přehledným sazebníkem? Chacha. Výhodným spořícím účtem? Chachacha. Svojí věrohodností a dobrou pověstí? Chachachachacha :-(
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ADAMM: No i kdyby nezveřejnili, tak po sociálních sítích se to rozšíří celkem rychle, kdybys jen trochu chtěl.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    tak tak, já jim to poslal mailem a teď dumají, jestli na to mají koule :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    WITTGENSTEIN: (OMG jako natrvalo? Bez toho se namnoze prostě neobejdeš, webdevelopeři jsou čím dál větší prasata - viz i zde; zkoušel jsem ve zdrojáku najít, odkud a čím to tahají, ale je to na mě příliš dobře obfuskovaný Ajax či co - ; vřele doporučuju http://noscript.net )

Žádnou tam nevidím, taky jsem se divil, oč má jít. Budeme muset počkat na Adamma, možná, že "si teď lámou hlavu" = prochází moderací, jestli ho zodpovědný manažer komunikace pustí, bankovní blog přece není žádný holubník, aby si tam bývalí zaměstnanci psali kdy chtěli co chtějí (ale já Adamma nevidím ani v http://www.mbank.cz/blog/authors.html , to jako skončil v Archivu nebo co?).
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    VANEK: Ten jsem si tuším zrovna nedávno odinstaloval. Nenašel bys mi tedy aspoň Adammovu reakci, pokud je v komentářích?
    VANEK
    VANEK --- ---
    WITTGENSTEIN: Mně ve FF jo, když si pustím JavaScript (zabij Poláka! zabij! zabij!)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Asi jsem úplně blbej, ale jak zobrazit těch 148 komentářů k blogpostu "Stále si držíme lesk nízkonákladové banky"? Nejde mi to ani ve FF, ani v Google Chrome.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam