ADAMM: Logické to moc není. Jednak je to samozřejmě problém banky, ne můj (a já prostě očekávám, že to, že jim svěřím své peníze jim bude stačit aby si na mě vydělali a podle toho mi nastavili parametry účtu, ne že budou fňkuat stylem: ale nás každá vaše odchozí transakce stojí tolik a tolik a tak vám jí musíme zpoplatnit, každý výběr z banky tolik, takže tohle...)
Ovšem pochopitelně, jakmile klesne úrok na spořáku ze tří procent na jedno, tak je zase logické, že tam žádné peníze nenechám a nemají na čem vydělávat, za což si ale mohou sami.
No ale pak ta hlavní pointa: Copak nikdo nevěděl, kolik tu banku ten výběr stojí? Věděl a už na začátku. Pokud teď začíná banka fňukat... jéé, ale nám to lidi zneužívají dalšími kartami a ono nás to stojí 30 Kč tak si akorát pomyslím něco o bandě nesvéprávných idiotů kteří si neověřovali funkčnost svého modelu a kterým je vyloženě nemoudré svěřovat své peníze... Pokud lidi vybírají z dalších karet, tak mají zpoplatnit další karty a ne vymýšlet takhle nesmyslný model částek od do. Pokud mi řeknou rušíme výběry zdarma a budou za 9,- beru (ačkoli je výrazně lepší, kdyby řekli 9 Kč od začátku, podobně jako FIO). Pokud ale řeknou: tak a teď chceme, abys začal platit kartou, nebo ti to zpoplatníme, tak je pošlu do prdele....
Nemám náladu ani čas na to, abych si sledoval kolik toho měsíčně kartou zaplatím (já moc ne) vzhledem k tomu, že můj tradiční model chování bylo skutečně jednou za měsíc vybrat třeba 6000 cash.