• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    VANEK
    VANEK --- ---
    ADAMM: A proč to neudělá banka před předschválením?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    GASPODA: to není nutně chyba mBank. doporučil bych zkontrolovat si bankovní registry...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    GASPODA: nj, zjevne to slovo uz nema jiny nez marketingovy vyznam.

[ NIGHTHUNTER @ mBank ]
    VANEK
    VANEK --- ---
    BUNDA: Zatímco skončil Patrik Chrz a pár dalších, které neznám; tak že bychom se něco dočetli u konkurence?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    GASPODA: :-D

podle tohoto je ADAMM dále v mRadě :-)

mRada
    GASPODA
    GASPODA --- ---
    dnes mi byla zamitnuta predschvalena kreditni karta :-)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ADAMM: Tak jaká byla mRada? (Tvůj blogpost zjevně vyhnil; inu, neměls nám o něm vůbec říkat :))
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOC256: jedině v offline terminálech :-) Tam to kartu občas odmítne (mýtnice, anglie apod.)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BUNDA:
    i u mKonta kde nemam cipovku. nebude nejaky problem ?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOC256: tak platby jsou prakticky s každou kartou zdarma.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Je nějaká zásadní zdrada při platbě s debetní kartou mBusiness v zahraničí? V ceníku čtu ZADARMO ale abych pak nebyl překvapen...

Další dotaz je ohledně pojištění na cesty. Jedu na přechod tater a nevím zda se mi chtějí číst mnohastránkové dokumenty k pojištění a nějaký stručný výcuc by se hodil...
    FINSON
    FINSON --- ---
    ANICHQA: FINSON. Zatím tále platí to, co jsem napsal o IB a spokojenosti. Peníze přicházejí a odcházejí, jak jim naklikám, a nikde na mě nevyskakují žádné poplatky. Ozývají se údajně hlasy, že tahle idylka nepotrvá věčně, nicméně so far, so good.
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    FINSON: tohle uz mam vygoogleno. Zajimaji me konkretni zkusenosti s pouzivanim tohoto produktu.
    FINSON
    FINSON --- ---
    ANICHQA: Googli "Osobní účet zadarmo", Era je jiný účet, tenhle je starší. Mají ho na svých stránkách dobře schovaný, nicméně když jsem přišel na pobočku a řekl, že chci přesně tenhle účet, nebyl s tím problém, paní mi už pak sama nabídla všechny informace.
    KAREN
    KAREN --- ---
    ANICHQA: to by me taky zajimalo, co to je zac. kazdopadne prvni asociace, kdyz jsem to nekde zahlidla, byla "error" ;)
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    Co ta era osobni ucet zdarma u postovni sporitelny? Stoji to za to?
    NELDE
    NELDE --- ---
    Nějaká zkušenost s pojištěním u mBank? Má to cenu na jeden měsíc, ve kterém jedeme na dovolenou?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    WITTGENSTEIN: na placení po netu je kurzy (bohužel ne možnostmi nastavení) výhodná Axa.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    FIN: Jejich základní kartou se nedá platit po internetu, takže zatím nee.
    FIN
    FIN --- ---
    WITTGENSTEIN: taky ti doporučuji fio
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam