• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LEDNACEK: Na stránkách mBank jsem našel v PDF akorát možnost vytisknout si takovou tu kartičku pojištěnce... Bez individuálních údajů.
    LEDNACEK
    LEDNACEK --- ---
    Zridila jsem si cestovni pojisteni a mam k tomu par otazek, tak jestli mate nekdo zkusenost, diky za odpoved - usetri mi to primou komunikaci s mbankou. Pri zadavani pres net jsem nikde nenasla moznost nastaveni odkdy ma byt pojisteni aktivni, takze predpokladam, ze je aktivni od chvile zadani?! Dostanu nebo jsou nekde k vytisteni nejake papiry/prukaz o tom, ze jsem cestovne pojistena? Kdyby se neco stalo, at muzu doktorum ukazat nejaky ten papir o pojisteni.
    HAYES
    HAYES --- ---
    mam problem s otevrenim push mailu od mBanky v telefonim email klientovi... problem se projevuje jen kdyz do schranky pristupuju pres IMAP, kdyz pouziju POP3, tak problem neni. Ale pres IMAP nedokazu zpravy od mBank otevrit. Koukal jsem do mFora a nasel jsem tam nejaky vlakno na problem IMAP vs Seznam. Ja mam schranku na Centrum.cz. Nevi nekdo vic?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KRYSTOF_: do mínusu se tímto způsobem dojít nedá. jak říká nighthunter, taky mi přijde nejlepší poprosit někoho, ať ti dopošle na poslední možnou vybratelnou sumu :) bankomaty čsob dávají dost často ještě i stokoruny :)
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    KRYSTOF_: podle mě se to nedá vybrat - lepší bude zaplatit někde kartou částku, kterou ještě máš na účtě, než se pokoušet dostat do mínusu.
    (případně někoho poprosit o poslání 10,- Kč, abys mohl vybrat těch 200,- ;-))
    KRYSTOF_
    KRYSTOF_ --- ---
    mam dotaz - co se stane kdyz mam na ucte posledni penize avsak bankomat treba ČS mi da jen castku 200. kdyz vyberu to dvoukilo,je tam manko nejakejch 9 kč , da se to vybrat ? respektive do jaky castky do minusu muzu az zajit je li to mozne ?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    ADAMM: věřím, ale zájmy akcionářů jsou zájmy akcionářů.... :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    E2E4: můžu ti říct, že tým, který spouštěl mBank, to takhle rozhodně neviděl. z tohoto týmu tam ovšem už skoro nikdo není... asi tak.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    ADAMM: Zase buďme realisté - když máš oligopol a trochu vyšší implicitní náklady na změnu, je strategie "nalákáme na levné ceny a pak je zvedneme, muehehehe" poměrně úspěšná..
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VANEK: protože se nepohodl s hlavním akcionářem - tedy Commerzbank. pokud já vím, tak byl odejit, protože jim přerůstal a dělal si trochu moc, co chtěl.

já napsal blogpost, ve kterém jsem popisoval kroky, které mBank udělala, aby nějakým způsobem aspoň symbolicky vykompenzovala ty změny - jenže ty kroky se neuskutečnily, takže nic. možná to v trochu jiné podobě přijde později, ale to už rozhodně nebude doprovozené tím mým příspěvkem.
    VANEK
    VANEK --- ---
    ADAMM: A odešel teda proč? A o čem že jsi psal?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ADAMM: Aneb učíme se žít s novým sazebníkem, když už s ním nic nenaděláme.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MALAMUT: chápu tvé pocity, ale s polskem to nijak nesouvisí... jestli s něčím, tak s německem :P

ale musím se pochlubit - napsal mi zakladatel mBank, Slawomir Lachowski, jestli bych nenapsal kapitolu o startu české mBank pro jeho knížku o mBank :) několikrát jsem to tu myslím psal: kdyby tenhle člověk v březnu 2008 ze dne na den neodešel, mBank by dnes určitě nevypadala tak, jak vypadá, a nechovala se tak, jak se chová.

BUNDA: místo něj si můžete přečíst nového mRadního: http://www.mbank.cz/blog/article.html?id=199 můj blogpost nikdy nevyjde, protože se nerealizuje to, o čem jsem v něm psal.
    MALAMUT
    MALAMUT --- ---
    dneska si u mne ta partička polských židů zatloukla poslední hřebíček. dokud jsem u nich měl balík, tak se mohli přetrhnout s nabídkama úvěrů ... a když teď potřebuju překlenout slabší období, tak se na mě zvysoka vysrali ...
    co zavadí o polsko, smrdí (adame, sorry, vyjímky samozřejmě existují, ale jen pro potvrzení pravidel)
    VANEK
    VANEK --- ---
    BUNDA: Do trezorů mBank.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Kampak se vytratil ten avizovanýWITTGENSTEIN ADAMMův příspěvek na blog?
    HAYES
    HAYES --- ---
    ADAMM: jak brzdi?? vzdyt se ptam...

tak to potom ok
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Jako lidem v mBank už fakt hrabe: Soutěž s Cestovním pojištěním

Pošlete nám originální fotku na adresu soutez@mBank.cz ze své dovolené, kde bude znázorněna platební karta mBank.

safety first :-))))
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    HAYES: nad ty 4500 to máš ze zákona, tohle tě kryje před těma 4500, kde máš jinak spoluúčast. takže brzdi.
    HAYES
    HAYES --- ---
    ted jsem si precetl moznosti pojisteni karty, na ktery je odkaz z prihlasovaci stranky do mBank. A musim rict, ze to je pojisteni jak remen...

http://www.mbank.cz/osobni/pojisteni_karet/index.html#tabs=3

napr....
    Pojistné plnění bude poskytnuto max. ve výši 4 500 Kč za jednu zneužitou platební kartu, a to max. 3x za kalendářní rok v případech vzniku následujících pojistných událostí:
    - zneužití karty v důsledku jejího odcizení nebo ztráty, včetně zneužití s použitím PINu
    - zneužití karty při internetové transakci

takze, kdyz mi nekdo sebere z uctu neopravnene 30.000,- pomoci cisla karty (napr. jsem nakoupil z nejakyho zahranicni e-shopu a jim nekdo hackne databazi klientu), tak dostanui jako jenom 4.500,- ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam