• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    LUDWIG_: může to souviset se změnou, která byla zavedená v únoru - PIN na kartě... ale těžko říct. záleží mimo jiné na tom, jestli jde o novou kartu, jestli sis měnil PIN v době po únoru, na velikosti částek, které jsi platil atd. chtěli po tobě podpis? těch variant je spousta a bez náhledu do logu na karetním (a tuhle možnost už nemám) se to asi úplně přesně nedozvíme...
    NELDE
    NELDE --- ---
    POLINA: Mám hypotéky a strhává se to samo o půlnoci daného dne.
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    jo, chtel jsem se zeptat, jestli mam nejak "vyhackovanyho" delfina, nebo mbanka zkrouhla bezpecnostni parametry pro karty? teda jakoze driv jsem to po me pri platbe v zahranici chtelo vetsinou pin, ted mi vsechny platby v parizi prosly bez pinu (na ruznych mistech... a videl jsem u terminalu lidi zadavat pin - kdyz jsem kupoval listky, tak jsem zkusil kupovat dva po jednom, kazdy s jinou kartou, a u druhe od csob jsem musel zadavat pin)
    POLINA
    POLINA --- ---
    Když mám účet u mbank a půjčku taky tam, bude se mi částka sama strhávat nebo mumusim zadat příkaz?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PIZI: musí se aktivovat imho. neudělal jsi to, že jsi zkoušel aktivovat "Kreditní kartu" když je to přitom "Platební karta"? Jsou tam dvě možnosti a spousta lidí už se snažila aktivovat delfína jako Kreditní kartu... nová karta bude fungovat až po aktivaci.
    PIZI
    PIZI --- ---
    Prisla mi postou nova platebka. Stara jeste plati do konce 8 mesice. U te v poste bylo napsano ze si ji mam aktivovat na webu. Ale aktivace pise ze nelze. Predpokladam, ze ta aktivace plati jen pro uplne nove karty, ne pro karty ktere jsou prodlouzenim predchozich.

Otazka: Ta nova zacne automaticky fungovat 1.9.? Zatim nefunguje, zkouseno v kauflandu.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    respektive s jakoukoliv jinou než mB. ta zůstává jakž-takž konkurenceschopná pouze v eurozóně.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    YARIN: od 1. srpna líp s kartou z KB :)
    YARIN
    YARIN --- ---
    mate nekdo zkusenosti / vedomosti, jak je to s vyberem polskych zlotych z bankomatu v Polsku? vyjde vyhodnejc vyber s kartou z mBanky, nebo napr. z komercky...? diky...
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    mBank ustoupila klientům, odkládá start nových poplatků - Aktuálně.cz
    http://aktualne.centrum.cz/finance/penize/clanek.phtml?id=674045
    ATAN
    ATAN --- ---
    Nejhorší karty pro platby v eurech

Karty jsou řazeny podle nejhorších kurzů:

1. Diners Club – obecně dlouhodobě nejhorší kurz ze všech platebních karet
    2. mBank (Visa) – obecně dlouhodobě nejhorší kurz z bankovních karet
    3. GE Money Bank (všechny karty) – velmi špatné kurzy
    4. CCS (všechny karty) – velmi špatné kurzy
    5. Česká spořitelna (všechny karty) – horší kurzy
    6. Československá obchodní banka (všechny karty) – horší kurzy
    7. Komerční banka (všechny karty) – horší kurzy
    8. Citibank (pouze karty Visa) – horší kurzy

http://www.mesec.cz/clanky/velky-test-platebnich-karet-nejlepsi-a-nejhorsi-kurzy-v-eurech/
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    PIZI: Sklapni.
    PIZI
    PIZI --- ---
    OCTOPUSS: Mozna nejak vycitila jak se chovas ty k druhym a naladila se na tvou vlnu.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Tak jsem byl zrovna nucen použít mlinku a relativně kvalitně jsem se nasral. Co to je za móresy dělat z lidí debily? Už dva dny se pokouším poslat někam peníze a vytrvale mi to hlásilo systémová chyba. Nakonec jsem jim teď před chvílí volal, a nějaká ženská se mnou mluvila jako s úplným retardem, arogantním tónem "no to ste asi úplně blbej když nevíte, že číslo účtu má deset znaků????" a podobně. Přijde mi poněkud sprostý chovat se takovýmhle způsobem k lidem, kteří mě živí.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    E2E4: je to imho "the easy way", kterou není nutné jít. ale to je jen můj soukromý názor :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    ADAMM: no, to podporuje mojí teorii že prostě z krizí se z konceptu bezpoplatkové banky stala trochu chiméra :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    E2E4: dalo by se říct, že ano - i když to nejsou klasické poplatky, spíš se různě zpřísňovaly limity a zaváděly sankce a tak. ale i nějaké poplatky přibyly, mám ten dojem. ale už to moc nesleduju ;)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    ADAMM: ještě k tomuhle.. já chápu, že tam byl team, který se o něco snažil, dělal něco nového, zajímavého, jiného, a pak přišlo nové vedení a bylo utrum.. ono to taky může souviset s tím, že přecijen banka v dnešní době krize nedokáže žít jen z úrokového diferenciálu, resp. se bojí, a poplatky jsou jistota..?

zvyšuje taky svoje poplatky mBank v Polsku?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Vcera zajimava zkusenost. Aktivuji si novou kartu a u potvrzeni aktivace je veta ve smyslu. "jste si jisti ze jste podepsali a odeslali zpet do mBanky podepsanou smlouvu?". no mozna by veta mohla korespondovat s tim co je opravdu pozadovano na papirech ktere mi dosly s kartou... mozna pro ADAMMa na bugreport...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CAIDEL:
    to jsem mel i u generali. udaje jsem si dopisoval sam...

LEDNACEK:
    kdyz se proklikavas tim pojistenim tak tam je odkaz na tri dokumenty precti si je a vsechno tam najdes...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam