• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    NELDE
    NELDE --- ---
    NOSPAM: Samozřejmě, ale o to více si na to musí dávat pozor, když konkurence to může zveličit.

WITTGENSTEIN: Souhlas. Ale spíše než debilové jsou to amatéři. Zřejmě poslali dokumenty do Polska pro rozhodnutí a řeší se kompetenční spory - nikdo to nechtěl schválit.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    WITTGENSTEIN:
    souhlas ale na druhou stranu at si polaci nemysli ze tu s nama budou vyjebavat a ignorovat nase soudy...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    To jsou ale s prominutím debilové. Takové reputační škody kvůli blbým dvěma litrům...
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    MUNIN: samozrejme, situaci se nesnazim zlechcovat, to byl spise jen takovy prvni postreh po navratu z hospody :-)
    MUNIN
    MUNIN --- ---
    AZAZEL1MZ: To jistě může. Spíš to vypovídá o vztahu ke klientovi, jehož nároky neuspokojili ani po pravomocném rozsudku, takže to muselo skončit exekucí.
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    MUNIN: jo ale kvuli dluhu ve vysi 2000Kc to muze zalepit generalni manazer ze sve vyplaty
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    ADAMM: ja to tam mam spravne
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    SKAFF: btw. mám info, že už je to opravené...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    FRANCIMOUR: do mBank nejde oficiálně poslat peníze ze zahraničí. neoficiální varianta (vyzkoušená více lidmi, včetně některých zde na nyxu) je popsaná na nástěnce.
    NELDE
    NELDE --- ---
    FRANCIMOUR: mBank nepřijímá zahraniční platby. Nemá swift kód.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Dobrý den,

mám prosbu.
    Jedná se o zahraniční obchod, který bude uhrazený na účet u Mbank. Potřebuji vědět tyto informace:
    Bank Name : Mbank
    Bank Address : BRE Bank S.A., Jugoslávská 1, 120 00 Praha 2, Czech Republic
    Account Number : číslo účtu
    Account Name : Jméno majitele účtu
    Swift Code : ???

Prosím o potvrzení zda je to takto dobře vyplněné.
    A předem se omlouvám za spam nebo hloupý dotaz, ale jedná se o velikou cifru a nerad bych aby se po cestě někde ztratila.
    Předem děkuji
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    SKAFF: mozna ze to ti polsti trpaslici teprve pocitaji a prehrivaji se jim pocitadla
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    SKAFF: mě přišlo to samé, ale má se to každý týden obnovovat, podle aktuálního stavu, tak snad to do příště opraví ;-)
    POLINA
    POLINA --- ---
    NELDE: děkuju.
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    ADAMM: tu kartu mam od srpna minulyho roku, pin jsem nemenil, castky byly od 5 do 80 euro... podpis po mne nikde nechteli
    YARIN
    YARIN --- ---
    ADAMM:
    ADAMM: dik adame
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    LUDWIG_: může to souviset se změnou, která byla zavedená v únoru - PIN na kartě... ale těžko říct. záleží mimo jiné na tom, jestli jde o novou kartu, jestli sis měnil PIN v době po únoru, na velikosti částek, které jsi platil atd. chtěli po tobě podpis? těch variant je spousta a bez náhledu do logu na karetním (a tuhle možnost už nemám) se to asi úplně přesně nedozvíme...
    NELDE
    NELDE --- ---
    POLINA: Mám hypotéky a strhává se to samo o půlnoci daného dne.
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    jo, chtel jsem se zeptat, jestli mam nejak "vyhackovanyho" delfina, nebo mbanka zkrouhla bezpecnostni parametry pro karty? teda jakoze driv jsem to po me pri platbe v zahranici chtelo vetsinou pin, ted mi vsechny platby v parizi prosly bez pinu (na ruznych mistech... a videl jsem u terminalu lidi zadavat pin - kdyz jsem kupoval listky, tak jsem zkusil kupovat dva po jednom, kazdy s jinou kartou, a u druhe od csob jsem musel zadavat pin)
    POLINA
    POLINA --- ---
    Když mám účet u mbank a půjčku taky tam, bude se mi částka sama strhávat nebo mumusim zadat příkaz?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PIZI: musí se aktivovat imho. neudělal jsi to, že jsi zkoušel aktivovat "Kreditní kartu" když je to přitom "Platební karta"? Jsou tam dvě možnosti a spousta lidí už se snažila aktivovat delfína jako Kreditní kartu... nová karta bude fungovat až po aktivaci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam