• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    NELDE
    NELDE --- ---
    NOSPAM: Samozřejmě, ale o to více si na to musí dávat pozor, když konkurence to může zveličit.

WITTGENSTEIN: Souhlas. Ale spíše než debilové jsou to amatéři. Zřejmě poslali dokumenty do Polska pro rozhodnutí a řeší se kompetenční spory - nikdo to nechtěl schválit.
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    Tan clanek mne take zaujal.. ale z jineho duvodu, a sice proc ten clanek sel ven?
    Vzdyt kdyz beznemu obcanu ci firme hrozi ci je uvalena exekuce tak ciste dle teorie by exekutor mel jit po nejsnaze dostupnych penezich..
    Cili 1. na rade by mel byt ucet ve vasi bance, a az pak obstavovani prip. drazba majetku..

Cele mi to malicko smrdi..
    CASTER
    CASTER --- ---
    KOC256: vzdyt ano, WITTGENSTEIN tim chtel rict ze mbank jsou debilove, ne exekutori (pro tentokrat)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    WITTGENSTEIN:
    souhlas ale na druhou stranu at si polaci nemysli ze tu s nama budou vyjebavat a ignorovat nase soudy...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    To jsou ale s prominutím debilové. Takové reputační škody kvůli blbým dvěma litrům...
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    MUNIN: samozrejme, situaci se nesnazim zlechcovat, to byl spise jen takovy prvni postreh po navratu z hospody :-)
    MUNIN
    MUNIN --- ---
    AZAZEL1MZ: To jistě může. Spíš to vypovídá o vztahu ke klientovi, jehož nároky neuspokojili ani po pravomocném rozsudku, takže to muselo skončit exekucí.
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    MUNIN: jo ale kvuli dluhu ve vysi 2000Kc to muze zalepit generalni manazer ze sve vyplaty
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    ADAMM: ja to tam mam spravne
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    SKAFF: btw. mám info, že už je to opravené...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    FRANCIMOUR: do mBank nejde oficiálně poslat peníze ze zahraničí. neoficiální varianta (vyzkoušená více lidmi, včetně některých zde na nyxu) je popsaná na nástěnce.
    NELDE
    NELDE --- ---
    FRANCIMOUR: mBank nepřijímá zahraniční platby. Nemá swift kód.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Dobrý den,

mám prosbu.
    Jedná se o zahraniční obchod, který bude uhrazený na účet u Mbank. Potřebuji vědět tyto informace:
    Bank Name : Mbank
    Bank Address : BRE Bank S.A., Jugoslávská 1, 120 00 Praha 2, Czech Republic
    Account Number : číslo účtu
    Account Name : Jméno majitele účtu
    Swift Code : ???

Prosím o potvrzení zda je to takto dobře vyplněné.
    A předem se omlouvám za spam nebo hloupý dotaz, ale jedná se o velikou cifru a nerad bych aby se po cestě někde ztratila.
    Předem děkuji
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    SKAFF: mozna ze to ti polsti trpaslici teprve pocitaji a prehrivaji se jim pocitadla
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    SKAFF: mě přišlo to samé, ale má se to každý týden obnovovat, podle aktuálního stavu, tak snad to do příště opraví ;-)
    POLINA
    POLINA --- ---
    NELDE: děkuju.
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    ADAMM: tu kartu mam od srpna minulyho roku, pin jsem nemenil, castky byly od 5 do 80 euro... podpis po mne nikde nechteli
    YARIN
    YARIN --- ---
    ADAMM:
    ADAMM: dik adame
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    LUDWIG_: může to souviset se změnou, která byla zavedená v únoru - PIN na kartě... ale těžko říct. záleží mimo jiné na tom, jestli jde o novou kartu, jestli sis měnil PIN v době po únoru, na velikosti částek, které jsi platil atd. chtěli po tobě podpis? těch variant je spousta a bez náhledu do logu na karetním (a tuhle možnost už nemám) se to asi úplně přesně nedozvíme...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam