• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    VANEK
    VANEK --- ---
    MUNIN: Seznamku mám personalizovanou - pravda Novinky jsem z nejlepší pozice neodstraňoval, taky jsou občas užitečné.

Ale když narazím na článek o zásadní věci a vidím, že MM jen přežvykují trus zdatnějších kolegů, tak si ještě dohledám originál, zvláště plánuji-li to sdílet.
    MUNIN
    MUNIN --- ---
    VANEK: A ty si je na titulce Seznamu zakrýváš rukou?

Mimochodem, mBank o rozsudku velmi dobře věděla a pro média jej dokonce (z právního hlediska choromyslně) komentovala - ten případ se vleče dlouho a medializován byl už v červnu.

http://aktualne.centrum.cz/finance/penize/clanek.phtml?id=671012
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    NOSPAM: Já jsem ty prachy přestěhoval. Takováhle nekompetentnost a amatérismus ve mě důvěru nebudí.
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    MRTVY_KENNY: Jo.. tohle je taky slusnej bordel v te nasi krasne zemi.. mame tu absolutne neuveritelne "schopne soudce" a jeste neuveritelnejsi exekutory kteri nejsou za nic odpovedni.

PS:To tzv. Exekutorska komora - jeji predstavitelka byla v TV a tam vysvetlovala jak by to mělo chodit.. a sice 1. penize (konta) 2. drobny majetek a az pak nestacilo-li by to tak vetsi majetek (pozemky domy atd..).

ADAMM: Tohle zmedializovani musi noveho sefa banky celkem stvat.. zvlaste ten nadpis toho clanku je celkem drsnej :-). Kdybych nevedel jaky sou cesky novinari sulini a neprecetl si to poradne, tak bych uz stehoval prachy ;-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Imho to může taky souviset s bordelem okolo datových schránek... denně chodí tisíce žádostí od exekutorů (= dotazy na to, zda někdo, na nějž je uvalená exekuce, nemá účet u mBank), není na to ještě nasazený plně automatizovaný systém a je to totální klikací peklo. takže imho to bylo spíš tím. už jsem psal, jestli k tomu někdo něco řekne...
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    dementove.
    NELDE
    NELDE --- ---
    LITTLELI: Pár lidem způsobili špatnou noc. Takhle se fakt seriózní instituce nechová. Nicméně já tam má hypotéky a tak odcházet nemá cenu. Ani by mi krach tolik nevadil, jen bych musel shánět hypotéky někde jinde. Což asi nebude úplně jednoduchá záležitos z procesního hlediska.
    KY_109
    KY_109 --- ---
    SEOMAN: sporici prachy mas mit uz davno jinde a mBank pouzivat pouze jako levny transakcni ucet s par tisici na bezny provoz :)
    CRANK
    CRANK --- ---
    SEOMAN: Taky mě to ráno zvedlo z hajzlíku :)
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    Sou to kurvy, sem se lek ze mam po prachach !
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    NOSPAM: nevim, jsem se setkal s dluhem 3k za v mladi nezaplacenou pokutu v mhd a slo to pres exekutora (tzn za vykon si pripocetl 10k) a zastavil byt za 2,6mil, na konto se nikdo neptal a zjistili jsme to az na katastru (kde nam zamitli viknulaci, takze dalsich 500 hozenych do luftu)
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    NELDE: tak teď už to schvalovat nemusej, musej to jenom zaplatit :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    NOSPAM: Samozřejmě, ale o to více si na to musí dávat pozor, když konkurence to může zveličit.

WITTGENSTEIN: Souhlas. Ale spíše než debilové jsou to amatéři. Zřejmě poslali dokumenty do Polska pro rozhodnutí a řeší se kompetenční spory - nikdo to nechtěl schválit.
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    Tan clanek mne take zaujal.. ale z jineho duvodu, a sice proc ten clanek sel ven?
    Vzdyt kdyz beznemu obcanu ci firme hrozi ci je uvalena exekuce tak ciste dle teorie by exekutor mel jit po nejsnaze dostupnych penezich..
    Cili 1. na rade by mel byt ucet ve vasi bance, a az pak obstavovani prip. drazba majetku..

Cele mi to malicko smrdi..
    CASTER
    CASTER --- ---
    KOC256: vzdyt ano, WITTGENSTEIN tim chtel rict ze mbank jsou debilove, ne exekutori (pro tentokrat)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    WITTGENSTEIN:
    souhlas ale na druhou stranu at si polaci nemysli ze tu s nama budou vyjebavat a ignorovat nase soudy...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    To jsou ale s prominutím debilové. Takové reputační škody kvůli blbým dvěma litrům...
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    MUNIN: samozrejme, situaci se nesnazim zlechcovat, to byl spise jen takovy prvni postreh po navratu z hospody :-)
    MUNIN
    MUNIN --- ---
    AZAZEL1MZ: To jistě může. Spíš to vypovídá o vztahu ke klientovi, jehož nároky neuspokojili ani po pravomocném rozsudku, takže to muselo skončit exekucí.
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    MUNIN: jo ale kvuli dluhu ve vysi 2000Kc to muze zalepit generalni manazer ze sve vyplaty
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam