• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Toto pise banking kdyz zadavam noveho preddefinovaneho prijemce.

Přečtěte si pozorně Vaši autorizační SMS a ujistěte se, zda zaslané informace souhlasí s údaji, které jste zadali. Pro potvrzení zadejte kód uvedený v autorizační SMS.
    Pokud jste neobdrželi SMS s kódem, stiskněte tlačítko 'Potvrdit později'.

V SMS je ale samozrejme jen text typu pro operaci cislo xxxxx je kod yyyyy :) WTF... :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    YNZA: to je jednoznačně bug - a když jsem se ptal kluků z reklamačního, tak nad tím kroutili hlavou, že ještě nikdo s obdobným problémem se neozval. skaffovi jsem dal kontakt, uvidíme, co z toho vypadne.
    YNZA
    YNZA --- ---
    imo me tahle strategie "platit hodne kartou abych si moh vybrat cash zdarma" zruinuje na ebay :D
    YNZA
    YNZA --- ---
    cywe vyber za kilco
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    SKAFF: to je imho nějaká hodně divná chyba. když tak pošta, není problém zprostředkovat telefon na zodpovědného člověka. samotného mě to teda docela zajímá.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: imho nikdy.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Ještě k bankomatům taková nápad - proč se vlastně některé menší banky nedomluví na společném provozování bankomatu? Dělily by se o náklady. Takhle je spousta míst, kde je zbytečně několik bankomatů vedle sebe.
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Pokud může jiná bank dávat kredit 1%, tak 3000 útraty by to mělo pokrýt. Hlavně by to bylo něco nového a bylo by to opravdu motivační k útratě kartou.

A propos, kdy mBank bude mít vlastní bankomaty? Alespoň pár na obchodních místech by se šiklo. Ostatně byly slibované vkladomaty.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: no, to neříkej mně :) imho by to bylo lepší podle předchozího měsíce, ale pak je zase v nevýhodě úplně nový zákazník. desítky výběrů banka nikdy nezkousne, protože náklad okolo 30 Kč za výběr útrata 2000 Kč nepokryje, to číslo by muselo být jiné.
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Trochu pakárna to vracet. Nebylo by lepší zavést systém volných výběrů podle předchozího měsíce. Nebo rovnou pravidlo - útrata 2000 kartou = 1 výběr zdarma? Tedy klidně někomu i desítky výběrů, když hodně utrácí?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MALKUS: první tři výběry v měsíci se ti po výběru vždy zpoplatní částkou 9 Kč. podle útraty na všech kartách (mKonto, eMax, mKreditka) se ti následně poplatek na konci měsíce vrátí - podle těch kritérií (pod 2k útraty - nic, 2-3 - jeden výběr zdarma, 3-4 - dva výběry zdarma, 4k+ tři výběry zdarma)... třeba můj sobotní nákup (makro+benál) mi zaplatil tři výběry jen sám o sobě ;)
    NELDE
    NELDE --- ---
    MALKUS: Ano, ale menší částkou. A můžeš toho limitu dosáhnout i po výběru.
    MALKUS
    MALKUS --- ---
    Ten počet výběrů zdarma si nejsem jistý, jestli plně chápu.

Nárok na výběr zdarma (3x) mám pouze, když splním daný limit platby platební kartou?

A když nedosáhnu toho limitu mám výběr zpoplatněný???
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    btw chape nekdo, proc se to nove oznameni o poctu vyberu zdarma aktualizuje jednou za tyden? to je to tak vypocetne narocne? chapu, ze kdyby to meli navazat na zauctovani, tak s pechem mistnich programatoru by to zauctovani nakonec delalo kdo vi co, ale nevim, pro me je to uplne zbytecna informace, ze nekdy minulou stredu jsem mel nulu...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ja mu za to dekuju, vic takovych. i kdyz je to asi blb, ale imho nam takovi chybi do priblizeni se urcite rovnovaze..
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: není, je to nadšený právník-amatér, trpící napoleonským komplexem, který sám pracuje v médiích a díky tomu si vypěstoval zálibu v boji se zlými firmami :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Není náhodou najatý konkurencí, aby dělal obstrukce (-;
    VANEK
    VANEK --- ---
    ADAMM: Á, už se tam hádají. A "klienti" s malým K je další novinka, nebo překlep?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    http://www.mbank.cz/blog/article.html?id=205

Pokud vím, tak druhou stranou sporu je člověk, s nímž jsem si "užil své", a který si dlouhodobě hojí své dle mého názoru pošramocené ego. když si budete googlit přezdívku "nufinuf" (jak na mFóru, tak jinde), asi si to dohledáte sami. tento expert se ukázal i v jiných případech jako lehce řečeno extrémista. rád bych toho řekl víc, ale bohužel v tomto směru jsem vázán tím, že se jedná o informace důvěrné, takže i když bych o tom zmrdovi rád napsal - vůbec bych se nedivil, kdyby se toho nějak domáknul a pak popotahoval i mě :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam