• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    ano ale to bílé pozadí je fakt moc...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Jen si tak vzpomínám, jak mi tak asi bambilion lidí hned po spuštění nadávalo, jestli jsme normální, že máme tak hnusné barvy, navíc nekorespondující s barvami mBank - teď se to teda po letech spustí a už vidím, že většina lidí bude chtít to "na co je zvyklá" :) a proč tehdy nechtěli změnu barev soudruzi v PL? argumentovali tím, že lidi v pl jsou zvyklí, a nebudou chtít změnu...

njn. takový malý posmutnělý lol...
    HUBIK
    HUBIK --- ---
    Dam sanci cervenobile kombinaci, ale asi se za chvilku vratim ke klasice ;-)
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    ADAMM: jj, hned jsem vyzkoušel, zůstanu u žluto černé ;) díky za tip
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    TLAMPAC: o tom jsme psali já a BUNDA tak asi dva příspěvky pod tebou - je tam taky možnost změnit si to celé na červenobílý vzhled. viz také poslední příspěvky na blogu (měnily se i další věci).
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    internetové bankovnictví mBank má asi nový facelift. nebo jsem zachrápal a je to tak už dávno?
    LEDNACEK
    LEDNACEK --- ---
    BUNDA: , ADAMM: diky, jenco budu mit cas, vyzkousim.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    hehe jsem si az na tvuj popud vsiml ze s tim zase neco delali :)

No na me je tam moc bile a hodne to sviti ale neni to vylozene skarede.

spise by bylo zahodno odladit nektere zkostnatele postupy... treba potvrzovani transakci pomoci SMS. teda pri te moznosti odlozeni potvrzeni. a taky potvrzeni trvaleho prikazu ceka v jine fronte nez treba potvrzeni klasickych transakci -> silene matouci.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: no mě to přijde nepříjemné na oči vyzkoušel sem a zase se vrátil ke klasice...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Jinak jsem si dnes tedy slavnostně přehodil IB do červenobílé varianty :) fakt docela pěkné, řekl bych...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    LEDNACEK: podle mě mLinka.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    LEDNACEK: mLinka?
    LEDNACEK
    LEDNACEK --- ---
    Prosim o radu, chtela bych si zrusit cestovni pojisteni, ale nemuzu najit, kde se to v uctu rusi. Neco jako deaktivace se mi u toho nenabizi. Diky :-)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOC256: přeci mBank ne? Stačí číst příspěvky mrady na mFóru :-D

Mě se třebas vyplatí platit bene+ kartou. Někomu jinému se nemusí vyplatit placení žádnou kartou. Zkrátka individuální záležitost.

TMA: zavoláš na mLinku a vyžádáš si zpětné volání.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TMA:
    aniz bych to vedel tak predpokladam ze na pobocce s obcankou v ruce. nebo nejake super truper overovani pres mlinku...

ja tak zapomel heslo u vodafone a chvilku jsem to zkousel a nakonec borka overila par udaju z "profilu" a bylo to. ale jasne ze banka je neco trochu jineho :o)
    TMA
    TMA --- ---
    Dá se nějak deblokovat internetové bankovnictví mBank, když jsem zapomněl heslo do toho telefonního bankovnictví?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BUNDA:
    kterou kartou se vyplaci teda nejvice platit? teda berme v uvahu vsechny poplatky kolem...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: sama mBank na fóru radí jak na úkor ostatních bank dostat hotovost na účet případně dostat na něj peníze z venku. To za zneužívání nepovažuje. Na rozdíl od 11-tého převodu měsíčně :-(

Poplatek za výběr mě tedy k placení mBank kartou nemotivuje. Jiná karta ti vrátí i procento zpátky a na ten výběr si raději vydělám jinde. Navíc se tím mBank připravuje o hotovostní zůstatky viz JUANITA. Což je pro ní asi plus, protože ty peníze stejně neumí využít.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    NELDE: na druhou stranu: pokud by byly vybery levnejsi / zdarma, spis by si clovek nechal hotovost na ucte; ja ted vybiram min. 6k, abych celkem vybiral co nejmenekrat, a tim min nechavam v mbance.
    NELDE
    NELDE --- ---
    OCTOPUSS: Hodně lidí má model, kdy dostane výplatu a vybere hotovost kartou. Proč by měli mít ke svému účtu drahou kartu? Není to jenom o poplatku za výběr, ale také o poplatku za kartu. A moc času navíc to není.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    KOC256: Jde o princip. (a mám tak dva tři výběry za měsíc)
    NELDE:To se snad nikomu nemůže za to sraní vyplatit :-O
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam