• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    jinak jsem se teď v rámci současné práce měl možnost potkat s lidmi z ge money bank (z webmarketingu) a shodou okolností předevčírem taky se třemi bývalými kolegy (ani jeden z nás už v mBank není) a bylo to fakt vtipné... lepší kompliment než "měli jsme z vašeho odchodu radost" jsem dlouho neslyšel :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    FINSON: chvátal na měšci trochu strašil, že se přestane poskytovat - a je fakt, že o něm mlčí jako hrob a založí ho jen na těch finančních centrech přímo na požádání. ale jinak imho ok. na druhou stranu, kombinace mbank+fio mi přijde pořád lepší (a asi mám i iracionální averzi vůči poště).
    FINSON
    FINSON --- ---
    Já jim teda nechci dělat reklamu, ale na to Osobní konto zadarmo u Poštovní spořitelny jste se už někdo informoval?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KOC256: Fio. Jinak opravdu asi nikdo.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CASTER:
    a kde dostanes lepsi ucet? odhod to ze s nama tak vyjebavaji a ber jen ciste soucasny stav (+- vsechno zadarmo a vyber za 0-9kc)...
    KAREN
    KAREN --- ---
    E2E4: ja slysela, ze kdo ma chladici tasku od mbank, musi za mesic zaplatit kartou celkem min. 6 000 Kc, aby mel 2 vybery z bankomatu mesicne zdarma - ale jenom v lichym tejdnu, tusim...
    CASTER
    CASTER --- ---
    mBank dosahla nejprve toho, ze uz v ni nesporim a ted uz je jasne, ze z ni ani neudelam hlavni ucet az mi skonci studentsky v KB :(
    E2E4
    E2E4 --- ---
    KERRAY: a chodí sama? :)
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    KERRAY: jelus!!!
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    CAIDEL: jj, presne tak, jdu ho zrusit :)))
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KERRAY: Gratuluju. Právě jsem jí vyhrál taky :(

(aspoň se mi připomněli, že jsem to pojištění vlastně chtěl zrušit...)
    KAREN
    KAREN --- ---
    KERRAY: lolz
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    Vážený Kliente,

gratulujeme Vám, v soutěži s cestovním pojištěním jste získal chladicí tašku.

hmm, tak to je fakt bomba
    KAREN
    KAREN --- ---
    FINSON: skoda ze nemam nejakou nudnou nekreativni praci, mozna bych to bejvala ocenila ;)))
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KY_109:
    reportoval jsme obdobnou chybu přes Adama přímo k nim a oni odpověděli že o tom vědí a že to řeší...
    MALKE
    MALKE --- ---
    FINSON: Che, to mi připomíná, jak moje matka hledala jakési léky a ptala se sestry, kde jsou - přece byly tady v té skříni. A vrchní jí odvětila, že je přestěhovala kamsi jinam. Když byla dotázána na smysl svého počínání, odvětila "Já je takhle udržuju ve střehu...":c)))
    FINSON
    FINSON --- ---
    KAREN: To je dobrá myšlenka! Ve skutečnosti se mBank jako jediná snaží přinutit lidi myslet a dávat si pořád bacha, aby nezakrněli - pro jejich vlastní dobro, a oni to ti klienti pořád nedokážou pochopit...
    KAREN
    KAREN --- ---
    ZBYNEK: jj, napr. ve fio je to nejak podezrele jednoduchy;) fungovani s mbank mi pripomina skautsky tabory z mladi - sifrovacky, bojovky, logicke hry, stopovacky, opici draha, boje s siskami... ;D .///
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Tak mi dnes mbank zaúčtovala poplatek za výběr z bankomatu... Kartou jsem platil na konci srpna, ale transakci zaúčtovali až v září. Nejde mi o 9Kč, ale o princip.
    Emax už vůbec nepoužívám, za chvíli asi přestanu používat i mkonto. U FIO sice nejsou výběry z bankomatu zdarma, ale aspoň předem vím, co můžu čekat.
    KY_109
    KY_109 --- ---
    Dalsi maly bug s neprelozenou polstinou:

Jelikož jste naším stálým klientem, připravili jsme pro Vás následující nabídku:

* Aktivujte si vyšší úročení na eMAX Pluscs-CZ - oferta ważna do 2010-09-30 - žádost
    * Předschválená mPůjčka až do výše Kč xxxx000.00cs-CZ - oferta ważna do 2010-10-03 - žádost
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam