• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    YNZA: mne prišla nová karta 30 dní pred koncom platnosti pravej
    YARIN
    YARIN --- ---
    WITTGENSTEIN:
    KY_109: super, diky obema!!!
    KY_109
    KY_109 --- ---
    YARIN: Pokud se neco nezmenilo, budou mit problem a to ten, ze cizincum ho v mBank neotevrou. Ani moji kolegove z prace, cizinci co jsou tu nekolik let a maji dokonce i vygenerovane RC si ho nemuzou otevrit.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Francouzům bych poradil založení konta u banky FIO - europlatby pak budou mít za jedno euro. mBank zahraniční platby neumí, nicméně funguje ten trik s ČSOB (zadáš její BIC - CEKOCZPP).
    YARIN
    YARIN --- ---
    helejte budou mit francouzi co jsou tu na rok na erasmu problem se zalozenim m-konta...? ptali se me, kde to bude pro ne nejvyhodnejsi (zadny poplatky za zavedeni, zruseni, atd...), protoze posilat penize z fr. uctu je prej nehorazne zpoplatneny, tak jsem jim rek mbanku, ale ted si nejsem jistej, jestli tam nebude nejakej zadrhel s tim, ze tu jsou jen na rok, whatever....? dik za odpoved (Adamme?) :)
    XAB
    XAB --- ---
    pokud to dobre chapu jsou tu nejaci zamestnanci/insideri. dotaz.. planuje se neco udelat s tema prichozima platbama ze zahranici?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: asi tak. zvlášť je-li v celé situaci zaangažovaná instituce jako Česká pošta.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PIZI:
    ano taky by me to neuspokojilo a notne nasralo kor pokud tuto sluzbu vyuzivam ale ruku na srdce ze jedna vlastovka jaro nedela...
    PIZI
    PIZI --- ---
    KOC256: Pokud nedostanu kartu je mi uplne sumak kolik miliard jinych ji dostalo. Ty miliardy nijak neresi muj problem.
    KOC256
    KOC256 --- ---

Dostal/a jsi u mBank svoji novou kartu včas?

59 hlasy od 59 respondentů

KOC256
      KOC256 --- ---
      YNZA:
      ja tim myslel ze mi pripadas (sorry pokud se mylim) ze jsi jeden z ted radoby nastvanych hlasu jen protoze vidis jak se vsichni rozcilujou nad zmenami ktere se opravdu temer nikoho nedotykaji... a pak takovou ojedinelou vec rozmaznes a mozna i zbytecne protoze dalsich X lidi potvrzuje ze kartu dostalo v cas...
      YNZA
      YNZA --- ---
      KOC256: no to je jedno, ja ty prachy proste prevedu jinam abych je mohl pouzivat a je. banky co si myslej ze klienti existuji kvuli nim me nebavi
      SINEAD
      SINEAD --- ---
      SONA1: To by mě teda i zajímalo, jak to dopadlo...pač v tomto směru nevěřím, že by klient neměl dovolání.
      I když je pravda, že drzost některých megalomanských institucí v ČR je do nebe volající (např. outu).
      KOC256
      KOC256 --- ---
      YNZA:
      asi patris mezi mensinu. co stiham sledovat jsi prvni komu nedosla...
      YNZA
      YNZA --- ---
      ztra mi prestava platit karta od mbank, novou stale nemam :)
      prava polska zrucnost (jak sem ze zacatku syckoval) se ted projevila naplno
      KY_109
      KY_109 --- ---
      PAPADA: Ano. A pokud jsem to pochopil dobre, pote co znovu splnis podminky musis jeste pozadat o reaktivaci toho proma. Neni to automaticky v zavislosti na Tvych transakcich.
      PAPADA
      PAPADA --- ---
      "eMAX Plus s výhodným úročením" pouze tehdy, kdyz mesicne zaplatim kartou vic jak 4 tis. jenze takovy objem plateb nemam kazdy mesic. tzn. ze kdyz v jednom mesici nepoplatim 4 tis, ten mesic se mi zuroci starou sazbou?
      SONA1
      SONA1 --- ---
      Díky, poptám se, předám.
      MUNIN
      MUNIN --- ---
      SONA1: Podobné problémy nemá smysl řešit v diskusních fórech ani nekonečnými dohady s bankou. Je třeba to písemně reklamovat a výslovně uvést, že šlo o neautorizovanou transakci. Banka musí (ze zákona, není to její dobrá vůle) do vyřízení reklamace uvést účet do původního stavu. Je-li nakonec reklamace zamítnuta a zákazník nesouhlasí, je třeba obatem podat podnět finančnímu arbitrovi ČR: http://www.finarbitr.cz (Nebo rovnou žalobu, ale pro většinu případů je arbitráž pro drobného klienta lepší.)
      ADAMM
      ADAMM --- ---
      VANEK: kontakt na Měšec mám - a je to velmi jednoduché. stačí napsat Dalichovi (Dalibor Chvátal), reaguje normálně na maily poslané na dalibor.chvatal@mesec.cz - ale jemu zrovna věřím, že než to "rozmázne", tak zkontaktuje druhou stranu. imho je to jeden z velmi velmi mála lidí, kteří jsou opravdu profíci a vyznají se a zároveň se nechovají jako nějaká primadona.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam