• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    LUCKYSWEETY: U Fia zatím spokojenost. Je teda fakt, že mBank má některé služby o něco lepší, protože třeba pro platební kartu jsem si musel u Fia na pobočku, výběry v zahraničí má mBank za lepších podmínek, u Fia si nemůžeš zvolit vlastní PIN ani za příplatek a internetové bankovnictví je takové nic moc (v něčem lepší, v něčem horší než mBank), ale v současnosti využívám oba účty zároveň a z každého hlavně jejich výhody, takže tak ;-)
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    BUNDA: cece ja resim ten bug, nehledam osobniho bankere ,-)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LUCKYSWEETY: Ano, máme :)
    VXP
    VXP --- ---
    LUCKYSWEETY: ucet u Fio mame... co potrebujes vedet? :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ZOOEY: není lepší nechat peníze tam kde není nutná taková to mŠaškárna? Aktuálně třeba Axa nebo Wüestenrot :-)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KOC256: no hlavne by to melo byt aktualni, kdyz uz to tam strasi
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VXP:
    nebo at to jde videt jako stavova zprava nekde dpole v menu a nemusi se to tak okecavat...
    VXP
    VXP --- ---
    daji se nejak zrusit "zpravy z banky"? opravdu me nezajima kolik mi zbyva vyberu z bankomatu a porad to mazat je otravne :)
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    ADAMM: dekuju za kontakt, cenim si pomoci. mozna to zkusim, pokud z cireho zoufalstvi nebudu muset celou tu vec prehodnotit zcela .-(
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ZOOEY: doporučuji napsat na vlastimil.simek@cz.mbank.eu - popsat přesně, co se dělo, případně dodat screenshoty, pokud možno z toho mailu, který máte registrovaný u mBank. on se na to podívá, vím, že nějaké komplikace se řešily na mFóru.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    XMARGE: to nebylo ani primárně na tebe - spíš takový všeobecný postesk nad zvykem nejdřív se ptát ;) ale sám vím, že to často dělám taky, takže moje skuhrání neberte nijak tragicky ;))
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    ADAMM: díky, dojdu na mkiosek. A ano, máš pravdu, stačilo by se podívat do FAQ, ale jsem líná, protože musím jméno měnit na tolika místech, že ani nevím, kde začít:o/ Není to omluva, já vím...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    XMARGE: http://www.mbank.cz/pruvodce/dokumenty/index.html
    tam je všeobecný změnový formulář a taky bude potřeba změna podpisového vzoru! buď na mKiosku / FC, nebo korespondenčně (je třeba mít to úředně potvrzené).

lidi, že se nekoukáte do těch FAQ - většinou to tam fakt všechno je! změny, ceny, úroky, vklad hotovosti...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BONGO: a bylo to tak celou dobu - já třeba za tři roky fakt žádný vklad hotovosti nepotřeboval :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BONGO: pokud to hoří, tak je nejlepší se domluvit s někým, kdo má mKonto, ten ti pošle peníze a ty mu je dáš cash. pokud jsi v praze a není to sto tisíc, tak to klidně můžu být i já, když tak pošta ;)
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    Po svatbě jsem změnila stav a příjemní (trvalé bydliště zůstalo zatím stejné), kde provést potřebnou změnu u mbank? v mkiosku? Potřebuju změnit jméno, stav, číslo dokladu a vydat novou kartu.
    Díky.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Nejrychlejc to de tak ze ty prachy das nekomu kdo ma konto u mbank a ten ti je prevede, to je okamzity.
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    BONGO: a čo žabka? cez ňu šli vklady nejak jednoducho myslím.
    BONGO
    BONGO --- ---
    DICK85: ok diky za info..zacina me ta mBank nebavit :)
    DICK85
    DICK85 --- ---
    BONGO: na poště si vyplníš složenku stím číslem účtu a napíšeš částku zaplatíš. Dostaneš útržek o zaplacení. A rozohodně je to v řádu dní. Podlě mě tak tří pracovních.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam