• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    KOC256
    KOC256 --- ---
    pisu to tu minimalne potreti...

Proc se nechavate porad znervoznovat vecma ktere uplne klidne mohou jit mimo vas zaber...

Ja sleduji jen to co se me tyka:
    - zadarmo vedeni uctu
    - zadarmo karta
    - prehledny e-banking
    - platba kartou po netu/paypal/obchody
    - vyber v bankomatu mam bud zadarmo a nebo za 9Kc (neresim vybiram obcas nejakou rozumne vyssi castku)
    - zadarmo business ucet pod jednou spravou

* sporeni resim pres AXA

Tak proc se porad vzrusovat necim co me vubec nezajima?
    KAREN
    KAREN --- ---
    LUCKYSWEETY: jeste u fio jedna vec: zakladni, neplacena karta se neda pouzit k platbam po internetu;)

jinak internetbanking u fio mi prijde spis neprehlednej, svym vzhledem neprilis duveryhodnej a malo user-friendly, funkcnost je podle me jinak dost dobra...
    VXP
    VXP --- ---
    LUCKYSWEETY: FIO si porid jako dodatecne a v kazde bance vyuzivej neco ;)

mbank ma zadarmo kartu fungujici s paypalem apod... fio ma zase jine vyhody :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    NIGHTHUNTER: Úrokové míry upravuje každá banka, ale FIO to dělalo výrazně decentněji. Nicméně měl jsem samozřejmě na mysli obecné jiné úpravy.

Jinak jsem měsíční výpis nikdy nepotřeboval (stačí mi hlásiče při pohybu na účtu), ale schválně jsem si to teď letmo proklikal a třeba CSV nebo tiskové exporty měsíčních pohybů jsem našel velmi snadno.

(buď můžeš zkusit přehledy-měsíční zůstatky-rozkliknout měsíc a pak si všímat ikonek vlevo nahoře, nebo přehledy-výpisy a nastav si typ na měsíční a můžeš také exportovat).

NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    CAIDEL: ohledně žádné změny podmínek asi nemyslíš tohle:

Zároveň s účinností od 8.11. 2010 dochází ke změnám úrokových sazeb. Sazba Fio konta v korunách se mění z 1,60 % p.a. na 1,35 % p.a....

Ale je fakt, že aspoň zatím nevymýšlejí žádné ****** typu: je potřeba mít takový obrat, aby bylo tolik výběrů z bankomatu za takovou cenu, při nižším obratu za takovou a jinak za takovou...

Ohledně lepšího inetbankingu: dá se tam vůbec nějak získat ekvivalent měsíčního výpisu z účtu? To co mi u mBank chodí začátkem měsíce na mail, ale můžu si ty údaje kdykoliv vytáhnout v historii transakcí a uložit třeba do PDF? Ve FIO jsem to nenašel :-(

Omlouvám se za lehčí OT, ale třeba dojdeme k tomu, že mBank není až tak špatná, jsme jen zmlsaní tím, co bylo dřív... Uvidíme, kam všechno půjde dál.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LUCKYSWEETY: Spokojenost. Používám tedy také obojí souběžně, ale třeba inetbanking mají IMO výrazně, výrazně lepší (až na občasné osery s aktualizací javy kvůli podpisům). Ale především nemění podmínky :)
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    LUCKYSWEETY: U Fia zatím spokojenost. Je teda fakt, že mBank má některé služby o něco lepší, protože třeba pro platební kartu jsem si musel u Fia na pobočku, výběry v zahraničí má mBank za lepších podmínek, u Fia si nemůžeš zvolit vlastní PIN ani za příplatek a internetové bankovnictví je takové nic moc (v něčem lepší, v něčem horší než mBank), ale v současnosti využívám oba účty zároveň a z každého hlavně jejich výhody, takže tak ;-)
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    BUNDA: cece ja resim ten bug, nehledam osobniho bankere ,-)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LUCKYSWEETY: Ano, máme :)
    VXP
    VXP --- ---
    LUCKYSWEETY: ucet u Fio mame... co potrebujes vedet? :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ZOOEY: není lepší nechat peníze tam kde není nutná taková to mŠaškárna? Aktuálně třeba Axa nebo Wüestenrot :-)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KOC256: no hlavne by to melo byt aktualni, kdyz uz to tam strasi
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VXP:
    nebo at to jde videt jako stavova zprava nekde dpole v menu a nemusi se to tak okecavat...
    VXP
    VXP --- ---
    daji se nejak zrusit "zpravy z banky"? opravdu me nezajima kolik mi zbyva vyberu z bankomatu a porad to mazat je otravne :)
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    ADAMM: dekuju za kontakt, cenim si pomoci. mozna to zkusim, pokud z cireho zoufalstvi nebudu muset celou tu vec prehodnotit zcela .-(
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ZOOEY: doporučuji napsat na vlastimil.simek@cz.mbank.eu - popsat přesně, co se dělo, případně dodat screenshoty, pokud možno z toho mailu, který máte registrovaný u mBank. on se na to podívá, vím, že nějaké komplikace se řešily na mFóru.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    XMARGE: to nebylo ani primárně na tebe - spíš takový všeobecný postesk nad zvykem nejdřív se ptát ;) ale sám vím, že to často dělám taky, takže moje skuhrání neberte nijak tragicky ;))
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    ADAMM: díky, dojdu na mkiosek. A ano, máš pravdu, stačilo by se podívat do FAQ, ale jsem líná, protože musím jméno měnit na tolika místech, že ani nevím, kde začít:o/ Není to omluva, já vím...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    XMARGE: http://www.mbank.cz/pruvodce/dokumenty/index.html
    tam je všeobecný změnový formulář a taky bude potřeba změna podpisového vzoru! buď na mKiosku / FC, nebo korespondenčně (je třeba mít to úředně potvrzené).

lidi, že se nekoukáte do těch FAQ - většinou to tam fakt všechno je! změny, ceny, úroky, vklad hotovosti...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BONGO: a bylo to tak celou dobu - já třeba za tři roky fakt žádný vklad hotovosti nepotřeboval :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam