• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KRYSTOF_: a není to náhodou eMAX? jinak kontaktuj vlastu šimka: vlastimil.simek@cz.mbank.eu, popiš oč jde, přidej něco, podle čeho tě může identifikovat a on to prověří. neslyšel jsem, že by v tomhle byly nějaké bugy.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KRYSTOF_: nevýhodným kurzem vždy a jinak:

výběr hotovosti z bankomatů v zahraničí
    výběr do 2 499,99 Kč / 35 Kč
    výběr 2 500 Kč a více / 0 Kč
    KRYSTOF_
    KRYSTOF_ --- ---
    Jinak za vybery v zahr. se uz platí?
    KRYSTOF_
    KRYSTOF_ --- ---
    Aha,tak dokonce zadarmo to melo byt.No ja mam za prosinec objem plateb hlavni kartou pres 4 tisíce,avšak se mi při každém výběru pokaždé odecte 35kc.Ve zpravach z banky pres internetove pripojení na strankach mbank mi dosla zprava
    S infem o objemu plateb hlavni kartou a datum od kdy muzu vybirat zdarma.v mym pripade od 27.kazdy mesic.nechapu to cely.slibovali mi to na infostanku mbank v OC Harfa. . .
    NELDE
    NELDE --- ---
    KRYSTOF_: A není to dodatková karta nebo více než 3 výběry měsíčně? Nebo výběr v zahraničí?
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    KRYSTOF_: kde ti to slibovali?

g) výběr hotovosti ze všech bankomatů v ČR prostřednictvím hlavní karty, pokud celkový měsíční objem bezhotovostních transakcí platební a kreditní kartou je do 1 999,99 Kč 3 výběry měsíčně / každý 9 Kč
    4. a každý další výběr / 35 Kč

h) výběr hotovosti ze všech bankomatů v ČR prostřednictvím hlavní karty, pokud celkový měsíční objem bezhotovostních transakcí platební a kreditní kartou je 2 000 - 2 999,99 Kč
    1 výběr měsíčně / 0 Kč
    2. a 3. výběr / každý 9 Kč

ch) výběr hotovosti ze všech bankomatů v ČR prostřednictvím hlavní karty, pokud celkový měsíční objem bezhotovostních transakcí platební a kreditní kartou je 3 000 - 3 999,99 Kč
    2 výběry měsíčně / 0 Kč
    3. výběr / 9 Kč

i) výběr hotovosti ze všech bankomatů v ČR prostřednictvím hlavní karty, pokud celkový měsíční objem bezhotovostních transakcí platební a kreditní kartou je 4 000 Kč a více
    3 výběry měsíčně / 0 Kč
    KRYSTOF_
    KRYSTOF_ --- ---
    vite nekdo proc se mi odecita za vyber 35 kc i kdyz mi mbank slibovala ze to bude jen 9 kc kdyz prekrocim castku 4000 za placeni kartou za mesic ?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    BUNDA: ony to nejsou low-cost banks ale hidden-cost banks :)

IMHO hlavně vydělávají na špatném kurzu cizích měn, nízkých úrocích apod..
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    JUPIII: chápu, že nepotěší, ale tohle je opravdu netajený poplatek, který mi o hlavu otloukalo milion lidí už před dvěma roky :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    JUPIII: tak z něčeho ty bezpoplatkový banky žít musej ne :-D
    HUBIK
    HUBIK --- ---
    KY_109: kdyby celkem dlouho ... to je od samotneho zavedeni eMax Plus.
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    KY_109: :-( nepotěšilo
    KY_109
    KY_109 --- ---
    JUPIII: První převod v měsíci je sice u eMax Plus bezplatný, ale za každý další si mBank účtuje poplatek ve výši 150 Kč.
    Uz je to celkem dlouho .. mas to i napsany na ty strance, kdyz zadavas ten prikaz k prevodu z eMax Plusu.
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    No tohle je dobré! Co je tohle za novinku, při převádění z jednoho účtu u mBank na druhý?

31-12-2010
    31-12-2010

POPLATEK-ŠABLONA PLATBY
    -150,00 CZK
    CRANK
    CRANK --- ---
    ADAMM: Dreamjob ;).
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: :-D
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    E2E4: většina lidí ho v bance v podstatě nikdy neviděla, netušila, co si myslí, co chce nebo nechce dělat a tak... a v červenci místo návratu z dovolené napsal, že končí a že věci (notebook a tak) vrátí, až se mu bude chtít a bude mít zrovna cestu kolem... tak nějak jsem to pochytil :) imho (a to je jen můj dohad) se nesešel názorově s Januszem M. :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    ADAMM: naznač aspoň :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VANEK: bylo to o letních prázdninách :D
    VANEK
    VANEK --- ---
    ADAMM: Počkej, takže nastoupil v březnu a odcházel necelých osm měsíců po oznámení přestupu na samém počátku ledna, nebo měl po vyhazovu ješyě nějakou nucenou dovolenou, nebo jak to teda s tím časem je?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam