DRAGON: účet u fia jsem si zařídil přibližně před rokem a půl až dvěma lety tehdy na doporučení zdepřítomného id adamm, dále bundy a některých dalších přesně za tímto důvodem (fakturace klientů, zejména španělsko, německo, benelux), již při samotném zřizování ochotní lidé na pobočce, všechno vysvětlili a vyřídili i jedinci mírně technicky tupému, jako jsem já, od té doby to šlape bez jediné chybičky, všechny platby přišly, všechny převody proběhly, i-net banking funkční po celý čas, osobně jsem nikdy nezaznamenal výpadek atd. atd. atd. spokojenost maximální.
jediné, co se někomu může zdát, je, že:
* jejich i-netové bankovnictví vypadá poněkud fádně - no, já mám fádní (tzn. nepřecpaný a aditiv prostý účelový) design rád, rozhodně raději než veselosti a la čsob
* na počátku chvilinku trvá, než člověk najde některé věci, a musí si to proklikat, některé názvy/pojmy jsou tak trochu "byrokratičtinou" bankovní ofc) - ale není zase takový problém si zvyknout a pak už to frčí jak na drátkách - to je velice malá cena za (zatím) bezchybně funkční bankovnictví s vedením účtu (korunového i eurového) zadarmo a 1 eurový poplatek za příchozí paltbu, tvrdím já :-)