• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    VANEK: myslis balicek?
    VANEK
    VANEK --- ---
    E2E4: Ale ne, paket se stal sežvýkaným, jako že ho něco po cestě spolklo.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    SORROW_SOUL: no to je jasný, paket zůstal žlutý... :)
    SORROW_SOUL
    SORROW_SOUL --- ---
    Pri pokusu o prihlaseni do IB na me vyskocilo "LOGOWANIE NIEDOZWOLONE PONIEWAŻ PAKIET ZOSTAŁ ZUŻYTY." Jeste ze mame ten google translate abych vedel, kde je problem. :-D
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PISTA1: neměla by, ale tuším, že někdo psal na mFóru, že třeba název trvaláku nebo příkazu se v nějaké bance zobrazil.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Když zadávám příkaz nebo trvalák.
    Odchází někam data co jsou v políčku "příjemce" ?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: tipuju, že id PULKA zkoušela s předčíslím i bez? dřív podle ohlasů z mFóra fungovalo oboje, teď jsem ji raději odkázal na Vlastu Šimka z Customer care...
    PULKA
    PULKA --- ---
    NELDE: když se podíváš do faq, tak zjistíš, že je podle mbank jedno, jestli zadáváš předčíslí anebo ne - to mění to druhé čtyřčíslí z 6701 na 0000 (ale první jsem logicky zadávala s ním).
    NELDE
    NELDE --- ---
    PULKA: Jak ti mohou vypadnout dva? CZ IBAN má formát země + kontrolní součet + banka + předčíslí + číslo. Tedy podle té kalkulačky CZ38 6210 6701 0022 0112 2468
    Pochybuji, že kontrolují číslo banky, jen délku a ten kontrolní součet.
    PULKA
    PULKA --- ---
    KOC256: Na rovinu - příspěvek i s faq jsem samozřejmě četla dřív, než jsem se tu ptala. Mám číslo účtu 670100-2201122468/6210* a žádné z těch dvou iban, které mi vypadnou nefunguje
    *při posílání libovolného peněžního příspěvku napišete do poznámky Váš nick zde na nyxu, ať vím komu poděkovat
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PULKA:
    prispevek odkazuje i na FAQ mBanky treba se tam dozvis vice...
    PULKA
    PULKA --- ---
    KOC256: no, to si nemyslím - můj iban má 24 míst po odmazání mezer
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PULKA:
    viz [ KOC256 @ mBank ]

je to stejny problem?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MRTVY_KENNY: ono vubec je celej ten banking na hlavu, vsemozny notifikace, kdyz je chces smazat musis kliknout asi trikrat.. boha jeho, ja se divim ze to nechce sms verifikaci :D
    PULKA
    PULKA --- ---
    snažím se vybrat si peníze přes paypal, ale pořád mi to hází "You have entered an invalid IBAN number. Please make sure the IBAN number contains no spaces and is 24 alphanumeric characters, for example CZ3208000000000000000784."

pocitala jsem ho přes tohle http://www.cnb.cz/cs/platebni_styk/iban/iban.html a za předpokladu, že první část čísla účtu = předčíslí, tj. 670100 a zbytek je číslo účtu

co s tím?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KOC256: rozumim. ale ja treba tomu zahlavi vubec nevenuju pozornost. pujcky nechcu. a ze "Objem plateb kartami mBank: 49.60 Kč Počet výběrů z bankomatů v ČR zdarma: 0", me taky uz nebavi
    KOC256
    KOC256 --- ---
    AXTHEB:
    chapu ze se ten automat da naprogramovat lepe. tak aby neurazel "verne" zakazniky a vypovidal o stavu uctu v nejake rozumne historii ...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Chapes ze to pocita nejaky automat, nejspis podle par vzorku z posledniho mesice-dvou (a pokud bys chtel tech 200 tisic, tak ti je stejne pujcej i ted)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    AXTHEB:
    snad patris mezi mensinu :) prijde mi to jasne :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KOC256: Nechapu tvuj myslenkovy pochod.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam