• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    ATAN
    ATAN --- ---
    THEFISH:
    NELDE: diky!
    NELDE
    NELDE --- ---
    ATAN: Jsou tři varianty podle úroků a ročního poplatku. Já mám tu, kde je 0,- poplatku a 23,8% úroků. Optimální pokud si nechceš půjčovat. Já mám hypotéku s bilančním účtem a tahle kreditka mi vlastně vydělává něco málo na úrocích.
    Jen doporučuji si nastavit nulové výběry z bankomatu (už jsem z ní vybral omylem cash) a nějaký připomínač na splacení částky.
    ATAN
    ATAN --- ---
    pouzivate mkreditku? kdyz si ji vyridim a nebudu pouzivat bude me to neco stat? kdybych to mel jen jako zalozni zdroj penez.
    LABARCHA
    LABARCHA --- ---
    KAREN: ZUPA!! dik :)
    LABARCHA
    LABARCHA --- ---
    ahoj, potrebuji radu - musim uvest do jedne smlouvy cislo uctu ve formatu IBAN - pouzila jsem kalkulacku na strankach CNB... je to tak ok? dik.. :)
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    MALKE: mne vcera dorazily tri platby naraz. tezko vystopovat, jestli slo opravdu o shodu nahod.
    MALKE
    MALKE --- ---
    JUANITA: A platba nakonec normálně prošla...
    MALKE
    MALKE --- ---
    JUANITA: Tak jsem se ptala, ale nepomůžu, trvalák je posunutý kvůli změně banky zaměstnavatele o dva dny, takže chyba zatím žádná.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    JUANITA: předčíslí není stále ještě potřeba dojde i bez něj.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    MALKE: zkus a pripadne podej zpravu. poslal jsem si ted z druhyho uctu (KB) dummy platbu, tak zitra uvidim, jestli prosla. (aspon myslim, ze to do druhyho dne cilovy ucet zaregistruje.)
    MALKE
    MALKE --- ---
    JUANITA: Dneska mi něco přišlo, na druhou stranu mi pravidelně chodí 11. platba, která ještě nedorazila... Budu se muset poptat...
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    LANTHAL: je to mozny. banky jsou to kazdopadne dve ruzny (CS a KB).
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    JUANITA: a nemaj třeba oni stejnou banku, že by byl problém (nečekně) jinde?
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    JUANITA: (navic jde o lidi, od kterych mi uz v minulosti prisly na ucet penize.)
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    LANTHAL: na mLince tvrdi totez... mozna dva lidi nezavisle na sobe spatne zadali predcisli. moc se mi to nezda.
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    JUANITA: přišly mi dneska dvě platby, tak to asi nebude globální problém ...
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    dva lidi mi hlasi, ze se jim vratily e-platby na muj ucet v mBANK. wtf?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    CASTER: cituji z článku: Karty pro Fio banku však vydává Československá obchodní banka, a ta v době publikace článku neumí zamezit transakcím bez přítomnosti karty.
    CASTER
    CASTER --- ---
    BUNDA: proc, nejde nastavit limit nula?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    jen bych připoměl, že Fio Maestro Chipem již půjde platit po netu (byť já bych byl raději kdyby nešlo)

http://www.mesec.cz/clanky/s-platebnimi-kartami-maestro-uz-jde-platit-na-internetu/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam