• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    konec roku je daleko :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Tak jsem byl na mRadě... a novinky vypadají docela dobře :) myslím, že do konce roku budu moci odškrtnout pár věcí, které lidem dlouho chyběly ;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Bude Air Bank první bankou, kterou mají lidé rádi? - FinExpert.cz
    http://finexpert.e15.cz/bude-air-bank-prvni-bankou-kterou-maji-lide-radi
    YNZA
    YNZA --- ---
    ADAMM: no to ráno sem klikal "Přihlášení", a načet se dycky jen web intercon.pl :) formuláře fuč, tlačítka fuč.. asi za hoďku to bylo ok
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    ATAN: Jo pouzivam to bez problemu.
    Akorat si nastav "Možnost opakování inkasa" na "0"
    NELDE
    NELDE --- ---
    ATAN: To se budeš muset zeptat někoho z mBank (-; Variabilní symbol můžeš na povolení inkasa vyplnit, ale nevím, zda je užitý jako kontrola. Jinak je tam limit na jednu platbu, nikoli měsíční, takže asi je možné mít dvě inkasa od jednoho dodavatele. Co to vyzkoušet? Udělej si inkaso mezi účtem svým a kamaráda.
    ATAN
    ATAN --- ---
    NELDE: diky.

Jde u mbank povolit inkaso dvakrat ke stejnemu protiuctu? mam u vodafone dva zakaznicke ucty, takze se mi maji strhavat dve faktury. nebo staci jedno povoleni s tim, ze se to strhne dvakrat, ale budet to v ramci limitu toho jednoho inkasa? dik.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    SAMMAEL: boha jeho... je to na webu docela jasně napsané!
    Platební karta Visa Classic k osobnímu účtu mKONTO
    http://www.mbank.cz/osobni/mkonto/karta-visa-classic.html

Ano, jde s ní platit on-line, limity lze nastavovat s okamžitou platností, zvlášť pro internet i pro ostatní kanály!
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    AXTHEB: Díky
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SAMMAEL: ano, ano.
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    Prohledávám to tu a němohu najít, takže dva dotazy:
    1) Lze kartou od mBank platit přes internet?
    2) Lze kartu od mBank zamknout? Nebo nastavit limit 0,- což je totéž?
    NELDE
    NELDE --- ---
    ATAN: To si určuješ sám. Doporučuji podle data výplaty - tak aby až ti bude končit bezúročné období, tak abys byl po výplatě. Plus pozor na větší platby v okolí - kolem víkendu se ti to náhodou sejde na stejné datum a kreditka jde jako poslední.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    jj to jsou mBank proklamované jednoduché podmínky jasné všem :-D
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    MRTVY_KENNY: už jsem si asi poposedla.... Plaby kartou 3600 zajišťujou 2 výběry zdarma, takže když udělám 3 výběry, ten jeden se mi na účtě objeví jako poplatek v DALŠÍM měsíci.
    Takže v květnu můžu vybrat až 3x a v červnu mi nenaúčtujou za výběr NIC.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    6,5 tisice jsi utratila v kvetnu, tzn to mas na vybery taky v kvetnu.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    XMARGE: tech 9kc je za ten jeden vyber v dubnu. (a tech 9kc v dubnu mas za ten jeden ze tri z brezna, pze tou platbou 3600 jsi tehdy umazla jen dva)
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    MRTVY_KENNY: No to by odpovídalo.. Ale PROČ mi v květnu strhli 9 Kč za ten výběr, když jsem platila kartou 6,5 tisíce?!
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ano, ja se do toho nakonec taky zamotal . :)

takze
    XMARGE:
    v únoru platby kartou 5400 a žádný výběr z bankomatu. tzn prosvihlas 3 volne výběry zdarma na UNOR.
    březen platby kartou 3600, 3 výběry, žádné poplatky. Plaby ti měly zajistit 2 výběry z BREZNA.
    Duben plaby 1200, 1 výběr, poplatek 9 Kč. Platby z dubna se vsechny budou zpoplatnovat.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Já nevím, četli jste si vůbec ty informace? Podívejte se do FAQ a je to tam napsané jasně - je to na DANÝ měsíc, ne na příští...

Otázky a odpovědi (FAQ)
    http://www.mbank.cz/informace-k-produktum/faq-otazky-a-odpovedi/?category=145
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    MRTVY_KENNY: mně to stále nějak nevychází..
    v únoru platby kartou 5400 a žádný výběr z bankomatu. To by mělo zajistit 3 výběry zdarma na březen.
    březen platby kartou 3600, 3 výběry, žádné poplatky. Plaby by měly zajistit 2 výběr v dubnu.
    Duben plaby 1200, 1 výběr, poplatek 9 Kč. Platby na další měsíc nezajistí žádný výběr.
    A v květnu mám zatím plaby 6500, 1 výběr a poplatek 9 Kč.

Dle tvé teorie mi tedy nevychází ten poplatek v dubnu, protože jsem vybírala 1 a z minlýho měsíce jsem měla mít zadarmo výběry 2.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam