• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SEOMAN: no jenze ja nechci zmenit telefonni cislo, ja si chci jen zmenit, aby to nechtelo sms autorizaci kdyz si chci prehodit penize ze sporiciho na bezny, abych si ty penize mohl vybrat :) snad to taky pujde..
    SEOMAN: viz KY_109: tak :)
    KY_109
    KY_109 --- ---
    SEOMAN: nojo, jenze hledej v Indonesii pobocku mBank :)
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    jinak si mylsim, ze by to slo i na pobocce, ale jim se do toho nechce...
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    DRAGON: musis zavolat na linku - prihalsit se tim docasnym....potom si te overi a muzes si zmenit to tel cislo teprve...
    tzn, nejde to pres net...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ADAMM: ahoj Adame, prosimte, mohu se jeste zeptat na jednu vec?

Prisla mi konecne domu obalka s "docasnym identifikacnim cislem, heslem a heslem pro mlinku" ale kdyz se prihlasim s docasnym cislem a zadam docasne heslo, tak to po mne v dalsi obrazovce chce opet verifikaci pomoci sms autorizace...

tak k cemu mi to cele bylo, kdyz sem to cely provadel kvuli tomu, ze sem ztratil sim kartu?

netusis co muzu udelat?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ADAMM: presne tak :) kazdopadne diky za tve rady ;)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DRAGON: myslím, že ti v zásadě vyšli docela vstříc :) každopádně držím palce, ať to dobře dopadne - a do budoucna je vcelku jasné, že si to líp nastavíš :)
    ADITU
    ADITU --- ---
    Hm, jenom asi teoreticka otazka, protoze odpoved asi znam, ale ... proc mi mBank nabizi, abych si zvedla uroceni na eMax Plus, kdyz tenhle sporici ucet nemam? :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DRAGON: ad muj dotaz: uz sem si to zjistil (zadat noveho prijemce a nastavit, aby se neoverovalo pres sms), jenze aby se tahle zmena potvrdila, tak to chce sms autorizaci :D
    A co se tyce mLinky, tak nevim heslo, tudiz sem v pytli, takze mi posilaj domu k mamince odblokovaci kody, ona mi je pres skype zavola a ja to nastavim znovu. Sice dost nesikovne reseni, ale tak aspon ze neco jde :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ADAMM: dekuju za info. Prosimte, to lze nejak zrusit, ty sms autorizace mezi svymi ucty a nebo bych musel opet dojit osobne na pobocku?
    BUNDA: diky, to kdyztak zkusim, jen se obavam ze po mne budou chtit informace, ktere momentalne odtud nebudu vedet (heslo, identifikacni kody a podobne veci, ktere sem nikdy nepouzival - vzdy sem jel pres internet banking)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    DRAGON: zavolat na mLinku přihlásit se heslem a zadat příkaz přes ní?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DRAGON: jestli máš možnost využít skype, tak zavolej na mLinku a převeď to po telefonu. volej pražské číslo 246 017 777. ovšem pokud nemáš mLinku aktivní, tak je to blbé... můžu se ti zeptat ex-kolegů.

ale vidím to tak, že máš nejjednodušší, aby ti někdo z rodiny nebo kamarádů zatím ty peníze převedl s tím, že mu to ze spořáku vrátíš, až budeš zpátky.

jinak imho maličko zbytečné mít smsky na převod mezi vlastníma účtama, ale to je samozřejmě každého věc...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    prosimvas, mam dotaz.

jsem v indonezii a ztratil sem svou vodafone simkartu, na ktere mam nastaveno zasilani authorizacniho kodu. co muzu udelat, krome toho, abych se musel vracet do evropy, abych si penize presunul ze sporiciho na bezny ucet? stala se tu dopravni nehoda a ja za ni potrebuju uhradit vic nez mam na beznem.

co muzu podniknout aby to bylo mozne?

diky
    YNZA
    YNZA --- ---
    "během několika málo následujících týdnů" je velmi vtipna formulace, zvlaste pak ve spojeni s mBank
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    tak to prej jde pres linku....hmmm
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    to ja se stavim na pobocce...ale to overeni podpisu me desi, to nikdy nedam stejne
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    Kdyz chci zmenit tel. cislo na zasilani tak asi musim na pobocku ze...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ADAMM: Výběr typu karty tam nebyl, ale jestli jsou skutečně firemní a normální karta "jiné" jak jsem si myslel, tak je to vcelku jasné, s jedním systémem se to prostě dohodne, s druhým ne.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    CAIDEL: no v tomhle případě budiž :) kdybys to mohl hodit na mail - jan.valtera@cz.mbank.eu - kluci budou rádi za takhle "poctivý" testerský přístup / feedback.

Firemní mBank karty (tzv. žralok) jsou Visa Electron, klasická karta k mKontu je VISA Classic... nemohl tam být výběr typu karty?j
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam