• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ALL:
    Co to je za urban legend si nebrat s sebou kartu do zahranici? a nebo je k tomu opravneny duvod?
    NELDE
    NELDE --- ---
    HHANULKA: Vyber v bankomatu CZK a běž do směnárny - ušetříš na směnných kurzech i na poplatcích.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    HHANULKA: na jaky prepazce? :]
    HHANULKA
    HHANULKA --- ---
    prosim vas, nemuzu to nikde najit, kolik zaplatim poplatek za vyber penez na prepazce?? mam mkonto a potrebuji si vybrat 200 eur....nechci si brat kartu s sebou do zahranici....diky
    VANEK
    VANEK --- ---
    VANEK: Je to taková hádanka pro chy...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: v defaultu na androidu je to šíleně malé a zoom je nutnost :-( Všechno je na sebe nalepené fakt tedy z mého pohledu nic moc.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VANEK: já nemám smartphone, takže jsem se nedíval - ale úplně netuším, co se ti nezdá? nefunguje? je to zbytečné? imho IB mBank patří k těm rozumnějším v tom smyslu, že se načítá dobře na telefonech i v normální verzi (což rozhodně nejde říct o všech českých bankách).
    VANEK
    VANEK --- ---
    ADAMM: mBank představuje použitelnost webu pro 90. léta, koukám.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    mBank představuje internetové bankovnictví pro chy... - Blog
    http://www.mbank.cz/blog/article,307,mbank-predstavuje-internetove-bankovnictvi-pro-chytre-telefony.html

tohle není ta plánovaná aplikace (to přijde), ale verze webu pro mobily...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ESTEBAN: počkat až vyprší blokace. Nejspíš se ta duplicitní nezaúčtuje pokud si jí PP nestrhne. Pokud se zaúčtuje pak podat reklamaci.
    ESTEBAN
    ESTEBAN --- ---
    MRTVY_KENNY:dik, asi to je jedina cesta, pokud mu prijdou money na ucet 2x, zatim to na paypalu taky vidi jen jednou jako ja.

jinak pro pripad, ze by se vam to stalo taky (podle fora je to docela caste): mbank mi prave psala, ze by se ta druha castka mela uvolnit sama, az prijde autorizace za prvni platbu a za druhou ne. kdyz se to neuvolni, jedina cesta je reklamace.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ESTEBAN: ze startu asi hned napsat obchodnikovi, at to omrkne a jednu castku neprijme/vrati?
    ESTEBAN
    ESTEBAN --- ---
    zdravim,

prave mi na mBank blokovali 2x stejnou castku za nakup pres paypal, ale na paypal accountu je castka zapsana jen jednou. pri transakci se nejak zadrhl net. nevite jak to resit? diky.
    NELDE
    NELDE --- ---
    SPOQ: A je to inkaso ve prospěch jejího účtu nebo to budeš platit za ní?
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    SPOQ: Predcisli ma maximalni pocet cislic 6. Je to videt treba i na slozenkach, tam je taky sest kolonek. Takze pokud pise, ze predcisli ma 7 cislic, neni to spravne. Ono to je vetsinou jedno, jestli se to pise do toho policka predcisli nebo cislo uctu, protoze pak se to parsuje stejne dohromady (a jeste nektere ty programy doplni leading nuly).
    SPOQ
    SPOQ --- ---
    Zdravim, potreboval bych poradit:

mam zadat prikaz k inkasu/SIPO, majitelka uctu mi poslala jeho cislo, jehoz predcisli ma 7 cisel a kdyz chci zadat prikaz do formulare, jde jich zadat jen 6... jde mi o to, jestli jsem dostal chybne cislo, nebo jestli nejde v m-bank zadat sedmimistne predcisli... dekuji za radu
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NELDE: ad ADAMMe - nedá se volat na mLinku přes Skype?

da, ale nefunguji korektne Dial Tones.

nezkousel, kaslu na to, mam tu indo kartu a nepotrebuju nic jinyho, tohle byla krizovka kvuli ktery nehodlam nic menit a doufam ze uz zadny dalsi problem nebude :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Já mám s mLinkou docela dobrou zkušenost. A opravdu nikdo nebude optimalizovat systém s ohledem na to, že člověk v Asii možná ztratí telefon. Navíc jeden chce to a jiný něco jiného. Nelze vždy vyhovět oběma.

ADAMMe - nedá se volat na mLinku přes Skype?

DRAGON: 1000 korun je docela dost. BTW v Singapuru jsem viděl prodávat Calling Cards - předplacený kredit na mezinárodní hovory, asi je to výrazně lacinější než rooming. Zkoušel jsi to pro volání do ČR?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DRAGON:
    - myslim ze tvurci systemu nikdy moc nepremysleji o pouzitelnosti... taky jsem menil telefon a k vymene tlf cisla v IB je nutne potvrzeni SMS kodem ktery dojde na stary mobil... ted nevim zda to bylo u Mbanky a nebo AXY :). To se fakt chce zaplakat :)

- infolinka a lidi nani je kapitola sama pro sebe... ale zase co bys chtel? sedi tam stredoskolaci (pokud vubec) z nejakeho statu kde je sakra levna pracovni sila a davaji jim 8000 cisteho (neovereno :)), tak co si myslis ze se budou moc snazit? ze budou spekulovat jak neco udelat? proste maji nacvicene postupy a nikdo nebude zvlast premyslet ze jsi v takove ci makove situaci... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam