• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NIGHTHUNTER:
    no nekdo by mel analyzovat cetnost vyskytu. logicky musi nekdy prijit doba kdy to zacne tak nejak dochazet vsem pokud tam neni zadny reset :)
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    NIGHTHUNTER: to je teda dobrý, já capslocky a podobné věci kontroluju většinou až napodruhé. :-(
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NIGHTHUNTER: je vidět, že to počítadlo 50 pokusů funguje :-)
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    Tak už došlo i na mě a při posledním špatně zadaném hesle do internetového bankovnictví se mi zablokoval přístup:

Služba Internetové bankovnictví byla zablokována.
    Pro odblokování přístupu do Internetového bankovnictví postupujte následovně:
    - zavolejte na mLinku 844 777 000 (+420 246 017 777)
    - zvolte možnost '1'
    - identifikujte se Identifikačním číslem klienta a Heslem pro mLinku
    - zvolte možnost '1' a '1'
    - dále postupujte podle pokynů mLinky

Problém je, že heslo do mLinky teď nikde nenajdu a stalo zrovna v době, kdy jsem vážně pospíchal a potřeboval převést jednu platbu. Ještě že mám i FIO a nějaké peníze i tam ;-)
    MUNIN
    MUNIN --- ---
    mBank je na dobré cestě stát se filiálkou státní spořitelny.

Desperately Seeking Capital: Berlin May Have to Nationalize Giant Commerzbank
    Desperately Seeking Capital: Berlin May Have to Nationalize Giant Commerzbank - SPIEGEL ONLINE - News - International
    http://www.spiegel.de/international/business/0,1518,801827,00.html
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Mnohem lepší by byla ta "kreditní" varianta - platíš-li kartou, dostaneš nějaké kredity (něco jako 1 kredit za každých 150,-) a ty pak používáš na úhradu poplatků. Klidně si je můžeš i nasyslit. Teprve, když dojdou kredity, tak platíš poplatek penězi. Vidíš ihned kolik máš kreditů a krásně se to přenáší do dalších měsíců. A můžeš to užít i na výběry za 35,- nebo poplatky za zahraniční platby.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    Alew IMO pokud jsou schopni rychle vyhledavat v transakcich tak nechapu kde je problem aby tam byla nejaka sekce na klik: Pocet vyberu z bankomatu zadarmo kde by bylo online cislo a pod tim vypis proc (vybery, platby kartou - nezauctovane/zauctovane).
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: to nerozporuju. imho by bylo lepší, kdyby tam ty zprávy nebyly - protože dělají víc škody než užitku.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    k tomu se pripojuji a je to umocneno temi nesmyslnymi zpravami v IB, kde to neni online a kdyz uz ta zprava dojcde trak tam je v 90% nesmysl...
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Má ale pravdu, že tím krokem naštvali hodně klientů.
    Zrušení placení těch odchozích plateb je OK, ještě by to chtělo něco udělat s těmi "limity" pro výběry zdarma, protože tam je spousta nedorozumění. A hlavně je tam problém, že v době provedení operace není známé, jaký poplatek bude použit. To není košer.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    CMLKA: no třeba to s tím limitem 10 odchozích plateb už zase není pravda... jinak asi bez komentáře, někdo si chtěl napsat "článeček", jen se divím, že mu to na penize.cz uveřejnili...
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Co nabízejí mladé české banky? Testováno na lidech! - Peníze.cz
    http://www.penize.cz/ucty-karty/225311-co-nabizeji-mlade-ceske-banky-testovano-na-lidech!
    POPEY
    POPEY --- ---
    Vlastní zkušenost: Mám účet u Fio banky - FinExpert.cz
    http://finexpert.e15.cz/vlastni-zkusenost-mam-ucet-u-fio-banky

samy dobry zpravy

sorry za offtopic kdyz se nejedna o mbanku

ale je skoda ze ta mbanka neumi ten podnikatelsky ucet taky
    nevahal bych

ADAMM
    ADAMM --- ---
    POPEY: Po pravdě řečeno, je to jediná reálně česká banka, což nakonec může být plus... Jestli krachne KBC nebo Societe General, tak s ČSOB a KB bude taky ámen ;) o Unicreditu a jeho rekordní ztrátě nemluvě... Dej si tady filtr na FIO (nebo vedle v klubu Banky a bankovnictví) a uvidíš sám. Podle mě fakt v pohodě - byla to dva roky nás největší konkurent...

Jinak ještě k mBank - teď už tam zahraniční platby fungují, i když to není zcela bez problémů.
    POPEY
    POPEY --- ---
    cywe

vubec fio banku neznam
    aby se clovek nespalil tim ze za rok to bude tunel

du hledat naky info
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    POPEY: to není pro s.r.o. - jen pro živnostníky (OSVČ). na firmení účet pro s.r.o. doporučím jistě nejen já FIO - http://www.fio.cz/
    ATAN
    ATAN --- ---
    POPEY: obavam se, ze je tento ucet jen po osvc a specialni ucet pro vklad zakladniho kapitalu neumi.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    POPEY:
    ucet pouzivam a je OK. Jedine co platim je tusim 3kc za odchozi platbu jinak nic. Jak je to s s.r.o. nevim. Kdyz jsme mel v ruce zivnostnak a obcanku tak jsem to konto zalozil na jednu navstevu... ale klidne jim zavolej na linku a zeptej se u zdroje... treba se neco za tech par let zmenilo ci jsem na neco zapomnel.
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    VANEK: Když znáš půjčenou částku, dobu a RPSN tak spočteš snadno kolik zaplatíš bez ohledu na to kolik je úrok a kolik poplatky, protože jsou to toho rpsn rozpuštěný právě tak, aby to šlo jednoduše přesně spočítat :-)
    VANEK
    VANEK --- ---
    ROUMEN: Jasně že RPSN je nejjednodušší způsob, jak shrnout náklady na úvěr do jednoho čísla (i když ne univerzální: spotřebitel může mít nelineární interní úrokovou křivku, takže ho celková suma bude zajímat spíš, atd. atd.), ale nesouhlasil jsem s ROUMEN "je primitivní si vypočítat kolik zaplatíš když máš částku a dobu jen z tohohle jediného čísla" právě proto, že není jasné, kolik se tam vedle běžných splátek rozpustilo nestandardních poplatků.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam