• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ZONICEK: imho jsi kliknul na "aktivovat kreditní kartu" místo na "aktivovat debetní kartu". ohledně toho německa těžko říct - jsou to obchody, kde berou jiné, než německé karty? pokud ano, jak vypadá průběh zamítnutí? jaký mají terminál? dostaneš nějakou informaci do e-mail pushe?
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Měl bych dva dotazy
    1) když jsem dostal poštou novou kartu, tak jsem to chtěl a myslel jsem, že to napíšu do aktivovat kartu, ale tam mi to napsalo, že číslo karty je neplatné?

2) Proč mi v německu v 1/2 obchodech odmítnou mbank kartu? (Ve 2 s oblečením to vezmou a v dalších 3 ne) díky
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    podívejte se, jestli máte v pořádku zadanou korespondenční adresu :) jinak to řešit netřeba, problémů je řekl bych docela minimálně.
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    JUANITA:
    KAREN: mne koncila platnost 02/12. kartu jsem dostala do schranky 23.1.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    BUNDA: karet mam dost, ale tuhle pouzivam nejcasteji.
    KAREN
    KAREN --- ---
    BUNDA: mam jeste jednu u fio (tu zakladni, tj. bez plateb po netu) - takze si tam muzu odsypat penize, nicmene bych rada, aby to fungovalo a nemusela jsem se tim zabyvat ;)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    JUANITA, KAREN: nesmíte mít jen jednu kartu a jen u jedné banky. Vždycky se může něco podělat.
    KAREN
    KAREN --- ---
    JUANITA: jaaj, jsem na tom uplne stejne - tak se modlim, aby to probehlo bez problemu)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    JUANITA: Když mi končila platnost tak jsem dostal poštou novou bez problémů a předtím jsem nic nemusel řešit. A myslim, že tam že jsem tam žádnou "díru" bez karty neměl.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    JUANITA: tak spolehnout se nemůžeš nikdy (karty jsou poslány jako běžná pošta z polska) případný nedoručení tedy nezávisí jen na mBank.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    na debetni karte od mBank mam vytistenou platnost do brezna 2012. mam zacit iniciativne neco resit, nebo mam byt v klidu a muzu se spolehnout na to, ze nebudu den bez funkcni karty?

diky.
    KAREN
    KAREN --- ---
    ESTEN: chapu .)) mezitim jsem nemela prilezitost to vyzkouset, tak dam pripadne pozdeji info...
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    KAREN: to jsem presne nechtel slyset ;)
    KAREN
    KAREN --- ---
    ESTEN: jo - klient to zkusil třikrát poslat do mBank, až nakonec... jsem si to nechala poslat na účet u Fio;)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Tak můžu říct, že mBank v Indii fungovala k mé naprosté spokojenosti - nikde žádný problém, zatímco přítelkyně se Spořkou byla ráda, že má ještě Zuno, protože jinak by byla úplně nahraná :)
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    KAREN: jak to dopadlo, uspesne?
    ADITU
    ADITU --- ---
    FRANCIMOUR: nrni zac. jenom si pohlidej ten ekvivalent 2.500 - jde to podle aktualniho kurzovniho listku mBank.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    ADITU: dekuji:) cili 0 a 35,- to jde to je jako u nas:)
    moc dekuji
    ADITU
    ADITU --- ---
    FRANCIMOUR: tak se koukni do sazebniku:

"výběr do 2 499,99 Kč / 35 Kč
    výběr 2 500,00 Kč a více / 0 Kč"

Sazebník bankovních poplatků
    http://www.mbank.cz/informace-k-produktum/sazebnik-osobni-finance/#tabs=5
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Zdravim, nevite nekdo jak je ted u mbank zpoplatnena platba ( vyber) v zahr? Btw jsem nasel jen starsi diskuze:/ pujde jen o eura
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam