• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    MRTVY_KENNY: status karty, kterou nekolik let pouzivam, je 've vyrobe'?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    JUANITA: to je ale nahoda :o)
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    MRTVY_KENNY: hmm :]
    --"Konec platnosti karty: 31-03-2012"
    --"Status karty: VE VÝROBĚ"
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    MASCA: tak zajimave, ze mam dve karty a nejakou zahadnou shodou okolnosti mi expirujou 31.5. a 30.6.

JUANITA: mrkni do netbankingu, do karet a do detailu, je to tam napsano.
    VANEK
    VANEK --- ---
    CASTER: Zjevně obě části nesplňují http://korber.cz/mbank/udelatka/kontrola_cisla_uctu.php Nasadili teď novou validaci, která řve u některých starších účtů státních institucí a tak, kde bývávaly pomlčky dvě a vyhazovaly se dost náhodně; ale u soukromníka nevím, kde máš účet, mBank?
    MASCA
    MASCA --- ---
    MRTVY_KENNY: Není, je to v den, kdy byla karta vydána/aktivována (nevím), je to není nikde napsaný. Měl jsem kartu teď do ledna, jeden den jsem zaplatil a druhý už byla prošlá.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    JUANITA: to je do konce brezna, klid. :)
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    zacinam znervoznovat, platnost mkarty konci v 03/12 a zatim schranka zeje karetni prazdnotou.
    SKORZ
    SKORZ --- ---
    CASTER: nenechal tam i kód banky?
    CASTER
    CASTER --- ---
    Kamos mi chtel poslat platbu z FIO a prej "zadane cislo nesplnuje format CNB" (daval ho s predcislim, copy/paste z platby co sla drive opacnym smerem) netusite cim to?
    CASTER
    CASTER --- ---
    BUNDA: prisel
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: jen jestli před neobnovou přijde varovný email jak bylo slibováno.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: Poplatek za obnovení hlavní karty - 0 Kč, právě protože byla zadarmo, tak to obnovení je za nula, aby nebyli naštvaní lidi, co si ji kdysi objednali a najednou by překvapeně zjistili, že musí platit. ovšem zároveň teď platí, že pokud ji někdo půl roku před obnovou nepoužije, tak už se neobnoví (= x lidí, co mělo kartu v šuplíku a nepoužívalo ji, přitom to byla docela zátěž na náklady, ta karta přeci jen něco stojí).
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAMM: ale byvala zdarma, ne? tzn clovek co ji uz ma a dojde mu platnost zaplati automaticky 100? nebo jen na zacatku?
    PALIULI
    PALIULI --- ---
    Díky moc.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PALIULI: ale napíšu ex-kolegům, že informaci o tom, že vydání není zdarma, by měli přidat na stránku - je tam jen "vedení zdarma" a o vydání nic, což může být matoucí.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PALIULI: karta k eMaxu zadarmo není - je to sice možná varianta pro placení kartou, ale stejně bezpečně se dá platit i s kartou k mKontu - limity se dají kdykoliv okamžitě změnit, takže jde nastavit potřebnou částku a po zaplacení snížit limit pro online platby zase na nulu...
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    PALIULI:viz sazebník:
    Karta Visa Classic neembosovaná ke spořícímu účtu eMAX nebo úvěrovému účtu PŮJČKA
    a. Poplatek za vydání hlavní karty 100 Kč

Takže bych to co nejřív zaplatil ať ti nepošlou za 150 upomínku.
    PALIULI
    PALIULI --- ---
    Ahoj, založila jsem si k mkontu ještě emax s kartou, abych mohla na internetu bezpečně platit. Po založení mi bylo strženo 100 Kč, jsem tedy v mínusu. Nikde v sazebníku jsem informace o tomto nenašla a účet by měl být zdarma se vším všudy. Přehlédla jsem snad něco, nebo je to chyba banky? Díky
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SM3:
    eMax je dneska uz asi na nic...
    jeste tam je eMax+ ale ten je dle me uz pochybny... proto posilam penize do AXA...

Jinak pro podnikani ma mBanka podnikatelsky ucet...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SM3: s prošlou občankou budeš mít problém v každé bance. Ale když to čtu možná stojí za to upozornit, že mKonto je osobní účet nikoliv podnikatelský.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam