• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    DRAGON: tak vypravis jak je mbank vlastne na hovno a jsi v mbank auditku, tzn tady drtiva vetsina mbank dlouho a spokojene pouziva (max si to umela doplnit druhym kontem, ktere umi ten zbytek "chybejicich" sluzeb).. tzn zadne adorace nemuzes cekat..
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DRAGON: no nás to vůbec nesere, myslím, že to ty máš nějakej problém :) když se někdo v tomhle klubu zeptá, jestli si myslím, že mBank je pro něj dobrá, tak jsem už xkrát napsal, že pokud pracuje s hotovostí, je FIO mnohem lepší volba, protože mají na každé pobočce pokladnu a přitom jsou poplatkově s mBank nastejno. jen mě pobavilo, jakou jsi z toho udělal kovbojku, proto asi ty reakce. kdybys napsal "u mBank se nedá vložit hotovost, proto jsem si udělal účet v jiné bance", tak tady nebudou žádný reakce.

peace :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ADAMM: dobry, tak to vidis jinak. Ja nevim ze vas tak sere, kdyz ma nekdo jinej nazor, furt nekomu nutit svuj nazor, mne to prijde humorny. To je fakt takovej problem, kdyz ma jeden clovek jinej nazor a hlavne potreby a proto jde jinam a napise to sem?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DRAGON: já třeba nevkládal hotovost od roku 2007 ani jednou a neřeším to, je pro mě důležitější mít možnost měnit s okamžitou platností limity na kartě - a ani by mě nenapadlo, že nějaká banka to nemá!! a vida, nemá...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VXP: jako to chapu, klidne at za to chtej prachy, ale at mi kurna dovolej slozit penize na ucet a mit je tam ve vterine, jako v jinejch bankach ;)
    NELDE
    NELDE --- ---
    DRAGON: Banka, která se zaměřuje na zaměstnance to nepotřebuje. Banka, která obsluhuje živnostníky ano.
    VXP
    VXP --- ---
    DRAGON: a ne jedna :-)

prace s hotovosti je draha (prevozy, ochranka...)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CAIDEL: to uz sem tu psal, netusil sem, ze by mohla existovat banka, do ktery si nemuzes prinest penize v hotovosti :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DRAGON: Pak je samozřejmě otázka, proč si kupuješ "auta", které nesplňují tvé požadavky a pak si na to stěžuješ.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ROUMEN: ja potrebuju skladat hotovost, k tomu se moje prirovnani hodi a nepotrebuju a nechci mit dva ucty. To je asi tak cely.
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    DRAGON: "moje auto neumi jezdit na dalnici, proto mam jeste jedno, ktere tu dalnici zvladne a jsem v pohode. ne, tohle neni cesta pro mne :)"

Pro toho, kdo po dálnici nejezdí (nepotřebuje), je fajn, když může mít zadarmo auto, které zdarma umí všechno co potřebuji a používám. Když jiný auto bude umět zadarmo jezdit po dálnici, pořídím si klidně druhý, když to budu potřebovat a nebude mě to nic stát. Nebo to vyměním za to, které mi bude lépe vyhovovat. Mám pocit, že asi není auto (banka), která by uměla úplně všechno a navíc všechno zadarmo. Pak je otázka preferencí, jestli si najdu to jedno, co umí vše co potřebuji a budu za to ochotný platit, nebo budu mít víc aut (bank), ale nebude mě to nic stát.
    NELDE
    NELDE --- ---
    DRAGON: 1) Když mBank přišla, tak byl vrchol nesmyslných poplatků (jako 20,- za vložení peněz na vlastní účet). Osobně mi přišlo lepší neplatit 50/100/150/200 za vedení účtu, kde si mohu (jednou za rok, častěji to nepotřebuji) dojít někam na pokladnu). Místo toho platím 0,- a když náhodou potřebuji vložit tak mám jiné možnosti. Dneska už je těch bank s účtem zdarma více, ale pozor, jestli mají opravdu všechny služby zdarma. Třeba mBank s těmi vkladomaty jednou přijde - je to poslední nesplněný slib.
    2) Dobré přirovnání, jenže trochu kulhá. Spíše proč bych měl kupovat dražšího kombíka, když potřebu většího kufru mám jen velmi zřídka.
    NELDE
    NELDE --- ---
    SM3: Já musel kvůli podobné věci do penzijního fondu s občankou. Nějakou dobu to šlo jen na centrálu, pak to dovolili ověřovat i pobočkám banky. A při tom je to účet, kde občanku chtěli, když byl založen.
    NELDE
    NELDE --- ---
    DRAGON: No, vzhledem k tomu, že tu kartu musí někdo vyrobit a registrovat a pošta nechodí úplně rychle v našich krajích, tak termín "do týdne" mi přijde slušný.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ANTIHERO: jasny, chapu :)
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    DRAGON: nerikam, ze to nejde rychleji, ale ja lepsi zkusenost zatim buhuzel nemam a tohle povazuju za dobry vysledek pro me
    VANEK
    VANEK --- ---
    SM3: Má povinnost to prověřit; eventuálně to může i hlásit Finančně-analytickému útvaru MF ČR. http://www.cnb.cz/cs/dohled_financni_trh/legislativni_zakladna/legalizace_vynosu/
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ANTIHERO: slecna ma jinou banku, v patek nahlasila ztratu, ve stredu prisla dorucena obalka, tak nevim no :) tyden mi prijde celkem dost
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    DRAGON: na to neznam presnou odpoved, ale vzhledem k tomu, ze to jde z polska a je to zdarma tak mi 5 pracovnich dnu prijde naprosto smesnych. obzvlast kdyz nemusis ztracet cas cestou na podelanou postu nebo banku... nechci kecat ale pred nekolika lety u CS to byl proces na 3 tydny za xset. takze asi tak.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ANTIHERO: mne to prijde tedy dost husty, pozadas o vydani karty a tyden nemuzes platit, tohle by mohlo byt uplne v pohode do dvou dnu, co za strasny proces za tim stoji, ze to musi trvat tyden?
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    DRAGON: ja jsem nadsena
    SM3
    SM3 --- ---
    NELDE: já jsem dneska u nich založil mBusiness a k tomu i eMax Plus ....

Jen jsem se trochu pousmál, jak tam je kolonka (ted přesně nevím) výše částky do 100tis, 500tis. a pak rozmezí milionů, jakože za jednu transakci,,, a má to být jako ochrana před financování terorismu a peníze z tr. činnosti či co,,,

Tak jsem se na pobočce ptal co když mi přijde víc než ten "limit" co jsem si nastavil a prý stejně kdyby mi přišlo víc než milion tak by mi volali z FÚ kde jsem to vzal,,, nějak jsem se v tom nepatlal,,, ale to je trochu blbost ne?

Nebo banka má povinnost hlásit nějaké vyšši částky na účtech, např. nad ten milion na FÚ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam